Scudo Sports

Kartepe 14. sefer

:)açıkça hava dalga geçiyor dalga denizde olur

kesindir-son anda süpriz olur ise yandığımızın resmidir 11-12-19-25 ekim hepsi berbat gözüküyor şimdilik..

wunder isabetlidir

(link)

(link)

saat 04.30 bostancı-çıkış-4 ekim

1- kudret
2- çağrı
3- berkant

04.30 da kimse olmaz ise aynen tek başıma alırım kartepeyi....
saat 04.00 de 13 derece 26 km kuzey doğu rüzgarı kar maske gerekecek

Scudo
@Erkan Közen

bu havanın değişeceği yok malesef 4-5 aporttayız ,
artı 5 iyi olur ise senin için 5 olur ama artık ben tükendim yani,hava ile kavga edeceğim sonunda ,:)
olmaz ise yapılacak bi şey yok artık bu işi öteleye öteleye formdam düşeceğiz alayımız dağılacak sonra.

Kudret abi,

bizi korkutan yorgunluk olmadı. yanımızda yeterli ışıklandırma olamaması ve şarjımızın kalmaması ve dönüş yolunda 2 kişi olacağımız için risk olurdu.
Hava kararcak ve otobanda ışıksız kalacaktık. Arkadan gelenin bizi görmemesi felaket olabilirdi. özellikle o dengesiz dolmuşçular. istanbuldakinden daha beter.
Gölcükte kimse ayna kullanmıyor bu arada. maganda gibiler.

Telefon şarjı biteceği için iletişim sıkıntısı olacaktı.

Şimdi benim tavsiyelere gelicek olursak,

Tepe gerçekten buz gibi. ama tepe buz gibi diye kalın giyinilip gidilirse. ilk 5 kmde olan eğimde aşırı sıcaktan performans düşer.
İnişte ağzınıza buff almanız yararlı olcak çünkü direk soğuk havayı ciğerlere vermemiş olacaksınız.
aşağı doğru efor sarfetmeyeceğiniz içinde vücut ısısı düşmüş olacak. daha çok üşünecek
Abi hatırlarsan attiğin bi resim vardı yamaç paraşütü diye tabela ayrılıyordu. Orda ki yol dahada berbatlaşmış 23 lastik ile gelecekler çok dikkat etsin.
inişte arka tekerimi patlattım orda.

Otel kapısına gelindiğinde otele 2 km var diye bi tabela çıkıcak oraya girmeyin. yolu maşukiye tarafında ki yola bağlıyor ve 15 dk daha uzatıyorsunuz yolu.
direk demir kapıdan giriliyor.

inişte tekrar çıktığınız yerden inecekseniz yine 23 lastikler beton yerlere dikkat etsin. çok aşırı sarsıyor ve yer yer ıslaklık mevcut. hemen kayıyor bisikletin arkası.

Ayrıca;
Yol üzerinde 5-6 tane çeşme mevcut. hepsi buz gibi dağ suyu. şişeler tam doldurulmayabilir.
ağırlık yönünden iyi olur.

@Hüseyin Gündoğdu

saat 04.30 da çıkacağız hüseyin saat 18.15 de hava kararmayacağı için hesap kitap bizim tamam ,,evet soğuk olacak farkındayım kar maske hazır ,

@Hüseyin Gündoğdu

evet gölcüktekiler sizi görmezler ezerler beni eziyordu birtanesi ne sinyal ne ayna sağ tarafı bir kırdı zor durdum durmasam altına alıcaktı hız 30-35 arası yediği küfür hoşuna gitmiştir. değirmendere,gölcük özellikle yolcu otobüsleri ve servis minibüsleri gölcükten çıkana kadar dikkat edilmesi gerek gölcük dar yol tehlike daha çok artıyor gelicek abiler,arkadaşlar lütfen dikkatli olsunlar.

(link)

erkan 5 düzeldi şansına dua et 3 ekim akşamına kadar bozmasın
3 ekim akşamı kesin netleşir, 5 ekimde ne olacağı,,

(link)

evet kocaeli yav şöyle olda gidelim hava kardeş :)

evet b -takım ,a- takım topiğinede yazdım forma için başvuru 8 ekimde ,ve kısa olacak isim, turuncu renk hakimi siyah şeritler,performans 216 yazacak ,anadolu performans istanbul çok uzun,,,,

ayrıca isteyenler için yaptıracağım 60 kağıdı geçmeyecek ,7 kişi lazım kasa benim,,,

liste tamam teşekkürler,,

bu pazar yağmur,bu nedenle treynırı olan çevirsin,bu arada ses yok furkandan,açıkçası ikan 2015 de bizle olsun,zorlamanın anlamı yok,bir hafta içinde ya 4 ekim ya 5 ekim aport vaziyetleri 4-5 yağmur şansınıza küsün ta 2 kasım pazara kalır iş, ben giderim, 14 kasımda 1640 da idim ,isteyen o turu bulur çok eskilerde kaldı ,belkide resimler silindi.

@Çağrı Soylu

asla ayrım yok, b-takıma gelecekler çok çalışarak gelecek ve kartepenin tadını alacak, a-b takım aynı forma altında olacak.

@Kudret Kurtcebe

Geliyorum abi kaçarı yok. Ben zaten ilk Başıbüyük eğim çalışmasında söylemiştim benim hedef Kartepe.

yağmur da olsa soğuk da olsa ne zaman olursa olsun ben de geliyorum.

4-5 ekim iş biter,tahminimce 5 ekim gene bozar, 4 ekim gideriz,furkan-korcan-çağrı -berkant -
erkanın durumu biraz riskte,,,5 adam 4 ekimde hava 5 ekimde iyi olur ise 6 adam

Bayramdan sonra kış geliyormuş gibi acele edip bayramda tura çıkmanın mantığı nedir.

@Hakan Beşikçi

hazır formlar yerinde iken, eğer iş uzar ise hepimiz tekrar çalışacağız dudullu-teke arası
accudan anlaşıldığı üzere 12-19-26 ekim yağış var,
bu nedenle bu işi uzatmak istemiyoruz ,öteleme olur ise hava şartlarının ne olacağı belli değil

evet ekip kartepe çıkış saatinin 04.30 olması gerekir nedeni dönüşte karanlığa kalınmayacak,giderken yollar ışıl ışıl,evet kaynarcada ışıklar yok idi ama sonra yapıldı korkmayın karanlık olmayacak ben lambasız gittim ,sahil yolundan en uçtaki bisiklet yolundan ,
gebze yolları acaip geniştir orada fazla tedirgin olmayacağız,,

(link)

(link)

evet tahmin ettiğim gibi istanbul 5 ekim 1 mm yağmur,

evet ekip 3 kez, ikisi 215 biri 203 km olmak üzere kartepe yaptım
ikisinde altımda 44-32-22 var idi yani scott hibrit 28, ikisinde 1300 rakımı aldım birinde çıkış saati geç olunca karanlığa kaldım dönüşte topçulardan geçtim mecburen riske girdim gebze-tuzla dönüşü risklidir tersi değil,215 devirdim 15 saat sürdü,
diğer 215 km 'de altta trek karbon yol var idi ama sisteme yabancı idim ve yenildim 50-34 arka 11-28 ,dönüşte ben kerim- erkan topçulardan döndük hava aydınlık idi, suadiyede 3'üncü km eğimden döndüm bisikleti çekemedim ,bu sistem ile çalışmamış idim ,
intikamımı sonra aldım kendi küheylanım ile evet 203 km 'ye patlamış idi 1300 alındı ve saat 18.15 de yalovada idim 12 saat sele üstü 2 saat 15 dakika mola bunun 45 dakikası feribot aynı dereceyi gene yaparım,

4 ekim ct saat 04.30 da randevuya evet diyenler ct erken yatsın 24 'lere kalmayın
çıkış saatini kaçıran direk bassın bisiklet yolunun yola yakın olanından değil denize yakın olan yolu takip etsin
furkan-ok
çağrı o.k
korcan ok
berkant o.k

5 kişiyiz

hava erkanın şansın iyi olur ise 5 ekim ,12 ekim hava kötü,,,,,

(link)

(link)

erkanın şansına 5 ekim iyi
geri sayım 6 gün bugünü saymaz isek
bu gün çakıldık resmen yerler ıslak,
30 eylül salı ruble deore zincir shimano hg olacak

saat 08.15 de feribota binmenin bedelini karanlığa kalarak ödemiş idik,erkan ile çukura bi kere düşeriz, ikinci kez olmaz ,bu nedenle saat 04.30 bostancı deniz otobüs terminal önü,
pendik o saatte uykuda :)

Geri