Scudo Sports

Kartepe 14. sefer

http://g1209.hizliresim.com/11/j/d333q.jpg

buraya dikkat yoncadan sonra sapak var oradan girilecek,yalnız sarı yol değil bi alltaki yoldan suadiye köye gidilecek yol ayrımlarına dikkat edin özellikle burada kafalar karışacak link verdim onu inceleyin,

Scudo
http://g1209.hizliresim.com/11/j/d334y.jpg

gidiş yolu dönüş ise aynı ama yalova olacak

16 km eğim burada yok,,

kudret abi şu kartepenin haritasını koyarmısın cebe kayıt edeyim

topçular-suadiye köyü,,

(link)

kartepe otel zirve 1300 rakım

(link)

dönüş yalova olunca km azalıyor,,

(link)

toplam 203 km

bostancı-eskihisar 39 km
topçular-suadiye köyü-58 km
suadiye köy-kartepe otel 16 km rampa
iniş 16 km aynı yer
suadiye köy-yalova arası 72 km

@Erkan Közen

erkan 5 ekim şimdilik iyi,6 gün içersinde umarım değişmez öteleme şansımız yok, en fazla 6 ekim o da 4-5 ekim paso yağış olur ise

özellikle çağrı-furkan-korcan-berkant aşağıdaki haritayı uydu haritaya çevirip incelesinler ve cebe kayıt etsinler yoncadan sonrası çok önemli,sol yola nerede girilecek hangi sola girilmeyecek hangi sağa dönülecek bunlar tesbit edilmez ise kafalar orada karışır kesin yoncadan sonra herkes cebe baksın ve hatta aynı yolu geri alırkende ,harita benim kafada olduğu için sorun yok :)

topçular-suadiye köyü,,

(link)

Yalova dan kartepe başlangıcına kadar olan yol düm düz ayrılmanıza gerek yok herkes aynı tempoda kartepe başlangıcına kadar gelip ordan sonrası tepede buluşma

Hiç gitmeyenler yolun ortalarıydı galiba bi yol sola çıkıyor tabela falanda var paraşüt atlama yeri gibi şeyler de yazıyor yolda kötüleşiyor ordan çıkacaklar en son Hüseyin'inin de dediği gibi otelin önünde 2km kaldı yazıyor ama, ana kapıdan bahsediyor siz ordan girin üçgen Otel solunuzda kalıyor ve zafer, sonra beklede kudret abi gelsin :)

@Hakan Beşikçi

zati beni bekleyene 50 şinav ceza ,:)kimse beni beklemeyecek erkan zati yolu biliyor,
dönüş için herkesin kuvvetinin olması lazım tabi,
evet bu arada et yemeden dönmem eti güzel oranın .

@Kudret Kurtcebe

Garmin'e attım bile haritaların hepsini. Ne olur ne olmaz.

evet tekrar yazıyorum,beni eğimde bekleyeni bi görürsem vallada billada fırça çekerim:)
ayrıca kim önce teleferiklerin oraya varırsa 10 dakika mola yapacak,
demir kapıdan girin geçen mayıs ordan girdim ,herkes teleferiklerin orada toplanır,,ben çıkarken inenler olabilir duranın ehliyetini alırım:)

hüseyin-hakan ikili olarak başarılı olmuşlardır,tek sorun zamanlama yalnış olmuştur,
saat 08.15 de pendikten yalova yapılmış ise karanlığa kalınacağı aşikar tabi,,dileğim şudur 2015 de bir kez daha kartepe, ama ekipçe,dönüşü araçsız alacağız,kartepeleri pek bitireceğimi zannetmiyorum ,
nisan-mayısa 15.tur tabi gene çalışırız tekede ,
ama çıkış saati 04.30 bostancı olur gene...

(link)

(link)

evet 5 ekim şimdilik...

Çok merak ettiğim için ben de cuma günü Sakarya'dan gittim Kartepe'ye. Tahminimden daha zor çıktı. Yaklaşık 2 aydır yol bisikleti ile yokuş çıkmamam işin tuz biberi oldu ve 8.km civarı duvara tosladım. 2 paket energel vardı birini çıkmadan birini de durduğum zaman aldım ama pek işe yaramadı.

Bir süre dinlenip çok yavaş tempoda zirveye çıktım. Zirvede orta kısımlardaki havadan eser yoktu hava da kapanmaya başladı. 5dk kadar mola verip inişe geçtim, yağmurluk olmasa inişe başladığım anlar çok sıkıntılı olurdu soğuktan.

Kısaca benim için sağlam antrenman oldu. Çıkarken döküldüm bari inişte kasayım dedim. Çıkışta 55. inişte 13. sırayı almışım. Önümüzdeki herhangi bir cuma günü havayı iyi yakalarsam tekrar çıkacağım. Yol da çok güzeldi bu arada tek bir çukur yok.

Strava kaydı: (link)

http://i.imgur.com/9WfupKu.jpg?1

maşukiye öyle,asfalt ama bize ters,oranın km 'si biraz fazla ,tebrikler.

(link)

(link)

5 ekim bozmaz ise,,,,,

evet ekip,,,14.sefer çantada keklik

203 km yapacağım aşağıdaki kriterlerim

12 saat sele üstü 2 saat 15 dakika mola ama 45 dakika feribot süre
esas zamanlamayı 163 km ' de yapacağım
geçen sefer 2 saat 25 dakikada 58 km gittim non stop
25 dakika mola yaptım
16 km eğimi 7-15 arası değişen eğimleri 3 saatte çıktım
10 dakika mola yaptım 16 km indim sona doğru teker patladı yemekti derken 14.30 da çıkış yaptım
ve 18.15 de yalovada idim ,,
5 ekimde teker patlaması inşallah olmaz,,,

gerçekte kartepe dayanıklılık testi,katogorilere göre gençlerde erkan ben ile bitirmiş idi ama erkan beni geçer gerçekte,ilerki topikleri kartepe dayanaklılık test sürüşleri 15. tur şeklinde açacağım gençler katogorileri olacak benim gibi 50 yaş üstü fosil katogori olacak.:) evet araçsız ,eskortsuz 203 km bi günde ortalamalar 163 km üzerinden olacak.

5 ekim kartepe

gençler katogori ,

1-erkan
2-furkan
3-çağrı
4-korcan
5- berkant
6- kerim- partnersiz mtb katogori

50 yaş üstü

1- kudret bi partnerim bile yok,,,:)

partnersiz kaptan körk benide yazaydın ya 5 ekim banada uyuyor çok ayıp :) benide partnersiz mtb ci kategorisine yaz abi :):islik:

@Kerim A.

neyse 5 ekim geleceğini hissediyordum ,yazdım gitti bizi kaçırsanda sorun değil zati kesin yakalarsın ve hatta eğim çıkarken arkamdan bir ses duyacağım geldim diye ve durmadan beni gececen,
eğim canavarı ,:in:
yalnız arka sayfada linkleri cebe save 'le

39 26 dişli oranıyla 8 kmyi iyi çıkmışsın :) yokuşları çok kullanıyorsan dişli oranlarını araçtır. (tabi orjinal xrs30 sa)
@Oğuzhan YAVUZ

@Hakan Beşikçi

Yok hocam orjinali olsa 1-2km anca çıkardım. Orjinali 26'da değil 23. :eek:ha:

Benim bisiklet tam tersine olabilecek en düşük kombinasyonda. Önde 34/50 aynakol, arkada 11/32 kaset var. :islik:

(link)

(link)

aman nazar değmesin 5 ekim iyi,,,,,

,5 ekim kartepe
saat 04.30 bostancı,
gençler katogori ,

1-erkan yol
2-furkan city bike
3-çağrı cyclo cross yol
4-korcan yol
5- berkant -yol
6- kerim- partnersiz mtb katogori

50 yaş üstü

1- kudret hibrit karbon scott 28

kartepe dayanıklılık test sürüşleri 15. turu 1 nisan 2015 'de açacağım,senede 2 kez kartepe olacak,forum devam ettiği müddetçe kartepe devam eder.

evet kartepeciler,

bu günden itibaren kendimizi motive edeceğiz,
kartepe için çıkış saati 04.30 bostancı
gece erken yatılması lazım,
lastik kontrolü,vites -fren kontrolleri,fren papuç kontrolü,jant akortlu olacak,zincir eski olmayacak ruble keza
yarın deore ruble takılıyor ve shimano hg zincir
erkan bende kalacak,
saat 04.00 de bizden çıkacağız 04 .30 da bostancıya gelenleri alacağız ,
5 ekim pazar şimdilik iyi,
hafta içi ben çamlıca eğim çalışması yaparım,gerçi bi kartepe etmez,
evet ,kartepeler asla bitmeyecektir
buranın zevkini alan bi daha bırakamaz

(link)

(link)

5 ekim bozmaz ise,,,

Bir hafta boyunca protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenme başlıyor. Cuma günü yarım gün. Erkenden eve gelip vücut dinlendirilip Cumartesi 3:30 kalkış. :cool:

Geri