Scudo Sports

Kartalkaya Hakkında

emsey229

Daimi Üye
Tepki
68
Syn Aydın abi Aydos turunda kartalkaya gezisinden bahsediyordu ocak ayının ikinci haftası yapılacak diye bir duyum almıştım acaba bu gezi hakkında fikri olan var mı?

Scudo
Onümüzde günlerde net olarak size bilgi verecegim. Kartalkaya olmasa da ocak sonlarina güzel bir yere gidecegiz.

Kartalkaya turunda konaklama düşünülüyor mu? eğer düşünülüyor ise ciddi bir teklifle gelebilirim...

@alicins

Ciddi bir teklif derken ne anlatmak istemediğini anlatmadın ama ben de kalmayı cok istiyorum fakat anlatılanlara göre yol otobusle gidip gelinecekti yani kalmanın pek bir anlamı olacağını zannetmiyorum ama kalan olursa çadırım elimin altında ;)

Bir de bu geziyi delta bisiklet organize ediyor diye duydum ama deltadan kimse cevap vermedi konunun yerini değiştirsek sanırım daha iyi olacak??

Merhaba ben Deltadanım

ayrıca bugun biraz farklı bir rota belirledik. Hava sartları ve uzaklık analızı yaptıktan sonra sile ağva turu yapma plani olarak degistirdik. onumuzdeki gunlerde daha ayrıntılı bir yazı girecegim. yine otobusle sileye gidip sile agva arasını bisikletle katedecegiz.

gecen haftalarda bir agva turu yaptık gercekten super bir yer. sile agva arasındaki yol gorulmeye deger doga güzelliklere sahip tipik karadeniz iklimi var.

kac gundur kafamda bayagı bir plan yapıyorum. netlesir netlesmez sizlere sunacagim..

gorusuruz

@zzyzx

Tesekkur ediyorum ağva, şile tarafını düşünürseniz karamandere köyünü bir araştırın derim orası da çok güzel bir yer.

Evet oralar da çok güzelmiş. Ayrıca mesafe yakın oldugundan daha fazla zamanımız olacak ve daha fazla bisiklete binmiş olacagız. Ben şimdi bir yazı hazırlıyorum en kısa zamanda foruma koyacagım

arkadaşlar, ben de bu kartalkayalar gezisine katılmak istiyorum. önceden herhangi bir organizasyona katılamadım. ama çok istediğim oldu. yine tüh kaçırdım demek istemiyorum. yalnız kondüsyon sorunum var. malum finaller de yeni bitti. umarım katılırsam geriden gelerek kimseye ayakbağı olmam. fakat kime veya nereye kayıt yaptıracağımı bilmiyorum. ve kontenjan kaç kişi? yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Bu gezi sadece ankaradan oluyor ama :(

Bunun benim için sorun olucağını sanmam, ben de ankaradayım. Peki kontenjan nedir? nereye haber ediceğiz gelip gelmeyeceğimizi? bu konularda bilgilendirme yaparsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

0 312 223 60 27 murat bey ilgileniyor
simdiden iyi eğlenceler

Geri