Scudo Sports

Kartalın Kaputuna Uçtum

Geçmiş olsun,sehir icimde bisiklete binmemek en iyisi kanımca.

Scudo
@55HBD Efendilik kar etmiyor Vandalizm her zaman kazanıyor:D
@Alphavilla Bence senin canın Bursadan çok 1.5 İskender çekmiş:)
@tbag45 Sağolasın.Keşke diyorum ama şehirde yaşıyorum diye bisiklette kullanmakan vazgeçemem:)Azami derecede dikkatli olmak gerekiyor.

Viraja gelmeden ve kaza öncesi
Foto327.jpg
Otobüsün olduğu yer ve Kartalın çıktığı tali yol.Biraz iptidai bir çizim oldu idare edin:)
Foto326.jpg
Foto325_1.jpg

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Candan, Kartal'a sen degil otobüs çarpmaymış ne iyi olurmuş. Bir daha trafiğe çıkmazdı ibne.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@Tahir Keskin Zaten emin ol karşıdan gelen otobüs ona kesin gömecekti.Allahtan arkamdaki otobüs durabildi eğer duramasaydı arada fena sıkışacaktım.Pertim çıkıp helvamı kararlardı..

@Alphavilla Mevzu dövmek olsa emin ol hergün işe gidip geldiğim 15 km lik yolda 15 adam döverdim.Dayak için o kadar fazla gönüllü mazoşist varki anlatamam.Kolların yorulur:D
Ben yine sana İskender ısmarlarım adam dövmene gerek yok:)

Çok geçmiş olsun, bence çok ucuz atlatmışsınız. Bir daha yaşanmamasını dilerim.

• Beğen
@Tahir Keskin Evet daha öncede farketmiştim vapurdaki bir fotonuzda.Giro indicator modelini sırf sarı siyah Livestrong olduğu için aldım.Ben baştan aşağı sarı siyah giyiyorum bisiklette.Yıllardır vazgeçemedim ne hikmetse:)
@skywagon Sağolun Allah razı olsun.Evet Allah korudu ve cümlemizide korusun.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Geçmiş olsun candan abi olayın aynısını yaşadım nerdeyse allah korumuş :)

• Beğen
@AraziCanavarı Sanada geçmiş olsun.Senide Allah korumuş.Ne kadar dikkatliyim kurallara uyarım desende dış etkenlerden dolayı bazen çizgi dışına çıkmak zorunda kalıyorsun.

Geri