@Sadettin Z. Sağolasın evet hepsini aynı kefeye koymamak gerekir.Zeten belirttim benim kazaya karıştığım kartalın sürücüsü "efendi" biriydi.En azından hatasını telafi etmek istedi.Bir çok yakınımdada tofaş var bunuda belirtmek isterim.Ama hiç biri yere sürterek giden soba borusu egzoza sahip olanlardan değiller
Ne tesadüftürki bu Ramazan ayında aynı yerde Cherooke ciple bir bayan bir sokak köpeğini gözlerimin önünde ezdi ve kaçtı.Yine ne tesadüftürki oradan geçen yaşlı bir çift vardı ve bayan veteriner olduğunu söyleyerek yerde kıvranan o küçücük hayvana baktı ve oğlum bunun için yapacak bir şey yok bir kaç dakika içinde ölür bu çünkü butun organlrı dışarıya çıkmış dedi.Orada gözyaşlarım dökülmeye başladı ve o hırsla bayanın kullandığı kaçan cipin gittiği yoldan yardırmaya başladım.Kendimde kaza atlattım ama en sonunda yakaladım.O kendisini takip ettiğimi bilmiyordu durdurdum ve camı açmasını söyledim.Camı açtığında bağırdım "sen nasıl bir insansın" oda "görmedim" dedi.O an beynim iyice döndü ve "1.50 boyun var kullandığın aracın burnunu göremiyorsun yarında 3 yasında bir çocuğu ezsen yine "görmedim" diyerek kaçacakmısın?" dedim ve yine idiot gibi "görmedim" dedi.Bende şu mübarek günde yaptığın vicdansızlıktan utan dedim.Hadi ezdin insan bir durup bakar oda Allahın yarattığı bizlere emanet edilen bir canlı dedim.Plakasını aldım ve şikayetçi olacağımı söyledim oda "kızımla torunun var arkada kötü etkileniyorlar şu anda" dedi.Bende ezdiğin hayvan dişiydi ve belliki emziriyordu onun yavruları ne yapacak şimdi?sadece kötümü etkilenecekler dedim.Kadın bastı gaza hitii..
Kaza yerine hemen umutla geri döndüm ama baktım hayvancağız ölmüştü ve kenara çekilmşti..Sonra sordum soruşturdum anne köpeğin yavrularıda bulamadım..
Köpeğin o son hali hiç bir zaman aklımdan çıkmıyor..
@dincer_colak Sağolasın Allah razı olsun
@Tahir Keskin Sağol.Kaputa sağ kolumun üstüne düştüğüm için dirsekten omuza doğru bir hafif ağrı var.En azından iş yeri hekimine göstereceğim
@irfang Sağolasın Allah razı olsun.
@1dost Sağol.Evet keşke hızım düşük olsaydı ama arkadaki zalım otobüs kornayı basınca yolun dar oluşundan bende hızlanmak zorunda kaldım.
@tolsen92 Sağol Evet en azından adam yardımcı olmaya çalıştı savunmaya geçmedi.
@Bekir EREN Sağol Allah razı olsun.İlk etapta iş yeri hekimine olmadı bir uzmana gideceğim.