Scudo Sports

Kartal

@binRR

Ahmet Hocam konuyu açtı yurt dışına kaçtı galiba ...:D :D :D

abi ceren sütlaç burayıda basmasın şimdi ..

• Beğen
Tepkiler: binRR
Scudo
Tayt ı varsa buyursun gelsin:D ne diyeyim:D

Emekli olmama birkaç sene kaldı . Bende katılırım grubunuza 2013'te. İyi pedallar

Hazır geyik dibe vurmadan ,

Malum bayaram güzel geçti allah yüzümüze güldü bisiklete binmenin tadına vardık.Fakat artık havalarda yağmurlu günlere doğru yavaş yavaş ilerlemeye başladı.Ve tabikide antremanlar aksamaya daha sonrada haftalarca cıkamamaya kadar varacak.
İşte bence en canalıcı noktada burda.
Lütfen herkes gırtlağını tutsun ve antreman olarak eksik olanı kilo formunu dengede tutarak dengelemeye çalışsın.
Form korumak için kendi adıma yazıyorum düz koşulara başlasın derim yoksa bahar aylarıyla birlikte bu formu yakalamak için kendinizi deli gibi parçalamayın derim

@binRR

şu an tam maaşlı emekli pro bisikletçi hayatı sürmekteyim Ertan Abi :D

akşamları yemekten sonra antep , badem , ceviz , kabak çekirdeği ile havuç suyu içiyorum ...nasılım :D

• Beğen
@Tolga Gürgün
Tolga'cım gerçekten bunları yiyebiliyormusun yahu çok özendim sana banada gramaj olarak bir öneri listesi hazırlarmısın ama şaka yapıp elini bol tutma sonra beni gece yarısı nereye saldıracağını bilemez halde bulmayın:)

@Alp Aslan

Alp ' ciğim ,

Her birinden 35 er gram yeterli , havuç suyu 290 ml olmalı :D :D

Yukarıdaki menü seni saldırmakla yerinde duramamak arasında götürür getirir

• Beğen
Tepkiler: binRR ve Alp Aslan
@Alp Aslan

Ahmet Abi 'nin tuzağına çok düştüm her seferinde adamı 2 tekerden nefret ettiriyor şerefsizim :D . İnsanın bisikleti kaldırıp İzmit körfezine atası sonrada trenle dönesi geliyor eve :D

• Beğen
@Tolga Gürgün
Gramajlar dahilinde bu akşam atıştırmaya başlıyorum bir terslik olursa kapına dayanırım:)

Tabi Ahmet abiye dikkat edicen, ilk önce adamın sırtını sıvazlar gazı aldınmı da yapıştırı verir adamı selenin üstüne:)

@binRR

Bende SSK dan emekli bir pro yum. Sağolsun Hocamız Eski milli Bisikletçi ALI HÜRYILMAZ dı. kulakları çınlasın şimdi Amerikadaymış.....:in:

• Beğen
Tepkiler: mask ve binRR
@binRR

sonunda göbek bölgesi elma şeklinde oluyor abi :D

merhaba lar formuma yeni üye oldum bir zamanlar o kadar fazla bisiklet kullanırdım ki istanbulda gitmediğim yer kalmadı desem yeri fakat geçen sene üzücü bir kaza atlattım kazadan sonra bisiklete artık binemez oldum sürekli bir korku var bir türlü sakin özgüven dolu olamıyorum tüm bunların üzerine bisikletim üç ay önce çalındı daha doğrusu üzerindeki sağlam elaman ları sökmüşler konuyu yalnış yerde açtı isem özür dilerim saygılarımla

@engin günerİlk olarak sana diyorumki korkunun ecele faydası yok bende 5 sene önce çok üzücü bir kaza geçirdim ama düzelir düzelmez tekrar bisiklete atladım ülkemizde trafik bir felaket her şeyde olduğu gibi ama yaşamıyalımmı yani ülkemiz böyle diye ölelimmi bana kalırsa herşeyi yapabilirsin yaşın kaç bilmiyorum ama ben 61 yaşındayım ve ne zaman vakit bulsam çıkıyorum. Ayrıca sanada çok yakın oturuyorum bende maltepedeyim geçmiş olsun der bisikletli günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Serdar AKGİRAY
Geri