Scudo Sports

Kartal

arkadaşlar mahellden arkadaşımla yapmış oldum yolda istikamet sultanbeyliden kartal oldu qidişimiz çok süper ğeçti ama sahille inince orada yorulup tekrar yolla koyulunca baya zorladık yorucu oldu ama bir okdarda zevkliydi....

Scudo
selamlar arkadaşlar bende pendikte oturuyorum ama iş yerim kartal atalarda işe bisikletle gidip geliyorum (bu aralar sıcaktan dolayı ara verdim ama) akşamları pendikten çıkan arkadaşlarla buluşup bostancı yapıyoruz bunaltıcı sıcaklardan sonra turlarımıza tekrar devam edicez tanışmak ümidiyle.

@samet_özdemir

samet tarihlere bak ,atılan mesajlar çok eski tarihlere ait şimdi buraya mesaj atan arkadaşların bir araya gelmesi lazım

13-5 -2008 de ssdrop dostumuz bu topiği açmış

@Kudret Kurtcebe

ona hiç bakmamıştım :) ama son mesaj 05.08.2010 da atılmış en azından 1 kişi görür ve gelir :)

Ben Kartal Rahmanlar'da oturuyorum. Ben de size katılmak isterim. Tabii ki bisikletimi değiştirdikten sonra.

Hayırlı olsun, aktivitelerinizi yakından takip edeceğim

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet Gökdere

Ahmet Bey ,

Allah senden razi olsun . Bende aylardır böyle bir çatı altında bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak adına bir platformun hayali ve arzusu içerisindeydim ...

Ben SSK dan emekliyim benide grubunuza dahil edermisiniz . Nerelerde biniyorsunuz , tayt giyiyormusunuz ?

Saygılarımla,
Tolga Gürgün

ben anadolu hayattan emekliyim yaşım 54 bisiklete başlama yılım 1976
ne kadar bisiklet eskittiğimi unuttum...
gençken bodruma çadırlı turlar çokkkkkkkkkkkk
yaptım bolu dağlarını 30 kilo altımızda 70 lerin berbat bisikletleri ile gittik şimdi şu altımdaki bisiklete bakıyorumda hiç bir şey görmedik biz
şimdiki nesil çok şanslı ama bu meretlerde çok pahalı...
1980 de norveçin o kaymak yollarında bisiklet kiralayarak dolaşıyordum yol bisikleti ile fiyortlara pedal basıyordum yaşamım boyunca bisiklet yarışlarına önem vermedim çünki yaşamın kendisi yarış idi benim için ....
en yoğun yıllar bisiklette 2005-2010 arası oldu evet tam beş yıldır hilafsız haftanın 4 günü sele üstünde oldum rampaları çok severim ...
ve halada seviyorum şile rampalarını seviyorum gerçi son şile turunda 5 saatte tamamladım dönüşü 14 rampa devrildi 4 mola oldu toplam 20 dakika aldı hepsi...
toplam 7 saat 41 dakikakada şileyi devirdim çok kısa molalarla ...
evet kartepeleri saymıyorum kartepe evim gibi oldu kartepe her vakit daim olacak benim için....ben pek emekli olmak niyetinde değilim bisikletten
ama aramıza sağlık durumu girerse bilemem ve prostatı yendiğimi söyledi
doktor bey bana ne yaptığımı sordu bende bol bol yeşil çay içtim dedim

ahmet hocam topiğin hayırlı olsun ....
gruba dahil olmasam bile dışardan takip ederim ....
ayrıca katogori dışı bir bisikletçi olduğumu bana söylemiştin teşekkür ederim ahmet hocam evet hiç bir katogoriye girmiyorum..

@Kudret Kurtcebe

Kudret ağabey sen emekli pro gitarcısın belki arkadaşlar bilmiyordur bir videonu koyayım da onlar senin nasıl pro olduğuna karar versinler.
Siz zamanında duş alırken bile gitar çalıp şarkı söyleyip beste yapıyordunuz !
Sizden daha büyük pro emekli varmı acaba forumda ?

@binRR

bütün krolar senin gibi olsun canımı yesin güzel abim :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
hocam ayaklarınıza sağlık inş. sizden haz alıpda birçok yaşı ufak arkadaşımız yarışa merak salıp profesyonel olarak bu işi yaparlar ;)

aklıma kemal sunalın espirisi geldi bende harranlıyam nolmuş :D

• Beğen
Tepkiler: binRR
çoktan emekli olduk müzikten..
bunun nedenlerini buraya anlatmaya kalksam herkesin başı ağırır ...
en iyisimi bende saklı kalsın herşey..........
emme bisikletten emekli olmak mezarda ...

:D :D :D :D

@Tolga Gürgün

Canımsın güzel kardeşim:D

Geri