Scudo Sports

Kartal

@hız

size katılmak isterim ama şimdi degil.bana göre hızlısınız ayrıca ben mtb kullanıcısıyım .saygılar:)

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
@cezeze
arkadaşım bende bu gruba katılıyorum , hızlı normal ve yavaş kullananlar var, sen bize takılırsın en sondan sağdan yavaş yavaş gidiyoruz, gelmek istersen yol bisikletiyle daha rahat edersin

• Beğen
Tepkiler: hız
@hız

şaşırdım walla
gayet köfte bir bisilkletsever olarak sizin gruba gelmeye hiç cesaret edemedim
antreman olayı olduğunuz için
yeni başlayanları çağırmanız ilginçmiş
biz sizin arkanızdan sürünerek mi geleceğiz:)

@outoftune

selam arkadaşım
amacımız,sizi ve sizingibi yeni,bisiklete binen arkadaşları,muntazam ve kaliteli sürüyüşün keyfini tattırmak yoksa süründürüp,bisiklete binmekten,bıktırmak değil...
bu işi,iyi bilen birileriyle yaptığınız zaman,gelişir ve ilerlerseniz,unutmayın... saygılar

Arkadaşlar akşamları saat 20.00 gibi samandıra merkez civarlarında yol bisikletli bir arkadaş görüyorum acaba forumdan mı?

anadolu yakasında oturanlardan rota yardım ve yardım ıstıyorum
kartal cevızlıdekı evımden (lutfu kırdar arstırma hastanesının karsısında)
kadıkoy haydarpasa tren garındakı ısyerıme nasıl gıdebılırım
E-5 ten gitmeyı planlıyordum
google earth den yolu hesapladım toplam 18 km felan suruyo
ama bı arkadasım E-5 ten gıdıp gelırsen en fazla 6 ay ıcınde
carparlar oldururler dedı ben de korktum bu ısten
sonra sahıl yolu dusundum
hem orda caddebostana kadar bısıklet yolu varmıs sanırım
ben ıstanbulu hıc bılmem ama
oyle dedıler fakat o yolda uzun olur dedıler
sonra semtler uzerınden mahalle aralarından falan gıdıym dedım
o da cok cok uzun surer gıbıme geldı
yanı mesafe uzayacak o sekilde de
bu nedenle anadolu yakasındakı bısıkletcılerden yardım ıstıyorum
benı cevızlıden haydarpasaya goturecek yolu bana tarıf eden arkadaslara
mınnettar kalacagım
konuyla ılgılı fıkırlerınızı
bodymouse@hotmail.com
adresıne maıl olarak beklıyecegım
aynı zamanda msn adresımdır
hoscakalın

(link)

madem istanbulda yenisin, bu haritadan bakarak yol tarifi yapabilirsin(önemli yer aramadan hastanelere gel kartaldan lütfi kırdarı bul , sonra sağ tıkla yol tarifi başlat de, ardından haydarpaşayı seç sağ tıkla yol tarifi burada bitsin de o sana rota çizsin) fakat çizeceği rota taşıtla gidilebilecek rota olduğu için sana pek uymaz. e-5'e girmemen konusunda doğru demişler bisikletle girmek pek sağlıklı olmaz.

yolun biraz uzar ancak şöyle yapabilirsin; evinden sahile inersin, sahilden göztepeye kadar bisikletle gidersin, bisiklet yolu bitince düz devam edip sonra hemen sağa sapacaksın(dr faruk ayanoğlu caddesi) dr. faruk ayanoğlu caddesinin sonuna yani 900 metre kadar gidip bağdat caddesine çıkacaksın. bağdat caddesine çıktıktan sonra karşıya geçip sola düz devam ediceksin kadıköy tarafına doğru. bi süre sonra stadın yanından geçiceksin, ondan sonra zaten kime sorsan gösterir

ben sahil yolundan gitmenizi öneririm bisiklet yolu 20-25 dk yolculuğunuzu uzatır.normal yoldan en sağ şeritten gidebilirsiniz bostancıdan da bağdat caddesi üzerinden haydarpaşaya ulaşabilrisinz

ılgılenen arkadaslara sımdıden tesekkurler
pekı bu sahıl yolu kısın nası olur
denızden gelen ruzgar ya da dalga surusumu etkılermı
gercı yagıs olduktan sonra E5 te de surulmez gıbıme gelıor
bu konuda da aydınlatırsanız sewınırım

ben kışın pek fazla sürmedim, çünkü kıyafetlerim yeterli olmadığı için her çıkışımda hasta oldum kısacası yazınki gibi zevk alamadım bisikletten. eğer giyimin düzgünse sürmemen için hiç bi sebep yok. dalgalardan korkmana gerek yok çünkü sahil yoluna çıkarsan göreceksin ki 3 tane bisiklet yolu var. biri deniz tarafında, denize yakın olan yerde. diğeri yine deniz tarafında ama yola yakın olan yerde, diğeri de yolun sağında kalan tarafta.

sahil yolundan gidersen denizden dalga gelme ihtimali yok ancak tsunami olması lazım
kışın gidilir biraz kalın giyinmek gerekiyo.
rüzgar yaz-kış oluyo o sizin kondisyonunuza kalmış artık

en az eğim bu yolda karşına çıkar. E5 iniş çıkışlı ve tarfik açısından tehlikeli.

kartal-sahil yolu-bağdat caddesi- kızıltoprak- hasanpaşa- altıyol- haydarpaşa

Hasanpaşa'da trafik açısından daha dikkatli ol otobüs ve minibüs cok fazla heryerden cıkıyorlar.

@cagan0403

çok rüzgarlı havalarda bisiklet yoluna dalga geliyo. bi gün giderken demiştim yolda niye bu kadar yosun var diye. bi süre sonra çatır çutur midye kabuklarının üstünden geçtim, lastik delindi ama inmedi eve kadar idare etti :D
biraz daha ilerleyince marinada 2 tane yatın battığını gördüm, batan yatın kurtarma operasyonunda çıkarıldıktan sonra açıklarda bi daha battı, sonra noldu bilmiyorum :D

@Anıl Kuşaksız

belki uzun olur ama, fenerbahçe ordu evine kadar sahil bisiklet yolundan gidebilirsiniz. bisiklet yolu bittikten sonra askeri lojman yolundan fenerbahçe stadına kadar
1. alternatif: fenerbahçe stadından moda sahil bisiklet yolunu kullanabilirsiniz
2. alternatif: fenerbahçe stadından acıbadem carrefoura doğru gidebilirsiniz
3. alternatif: fenerbahçe stadından boğaya doğru gidebilirsiniz.

ama e5 i kullanmanızı istemem. Allah korusun gebze-harem dolmuşları, kartal,pendik dolmuşları....

@Anıl Kuşaksız

benim sahil yolundan kastım bisiklet yolu değil normal arabaların geçtiği sahil yolu

Selam
Ben ve eşim akşamları Pazar hariç hemen hemen hergün turluyoruz. Turladığımız yer Cevizli Kumiskelesi ile Bostancı arası sahil yolunda. Dönüşte Maltepe Migrosun karşısındaki jimnastik parkında egzersiz yapıyoruz. Bazen de dönüşte Migrosun önünde meydanda takılıyoruz. Eğer forumdan bize katılmak isteyen olursa yazsın buluşup beraber turlarız.

Aynı zamanda Body Building hocası olduğum için parklarda olan aletlerle sizleri de çalıştırabilirim.

Aslan Bey benim güzergahımda sizinle aynı . Küçükyalı'da oturuyorum . Bugün doktora gittim belimle ilgili bir problemden ötürü , mekik ters mekik ve şnav önerdi. İlaca gerek yok dedi bende artık bisikletle yolumu tamamladıktan sonra ısınmış bedenle çimenlerde denileni yapmaya çalışıyorum . İnşallah sizi bulmaya çalışacağım migrosun oralarda.

Ben haftaici hergun veya herhangi 4 gun ogle saatinde (saat 12:00-13:30 arasi) Pendik - Maltepe - Pendik yapiyorum.

Geri