Scudo Sports

Kartal

Scudo
fotograflar için çok az zamana ihtiyacım var..bugün yarın halledeceğim..

mrb arkadaşlar,

Fenerbahçe SK tutkunu biri olarak aranızda kombine sahibi yada maçlara giden Fenerbahçeli arkadaşlarımız var mı?ben maraton-üst tribündeyim(F blok).şayet böyle arkadaşlarımız varsa tanışmaktan büyük mutluluk duyarım.
saygılarımla,

HEP DESTEK TAM DESTEK,haftaya çarçamba tribünde yerinizi alın lütfen

ben de faruk:) ,üsküdardan.aramıza hoşgeldin:60:
(bu arada kartala devamlı gelirim.anneannem orda oturuyo)

Selam dostum, aramıza hoşgeldin adım isa.. ben ve kuzenim haşim (majesty) ile sultanbeylide oturuyoruz ve arada izmit turlarına çıkıyoruz,arzu edersen sende katılabilirsin

herkeze slm arkadaşlar .

ben kadir kartal soganlıkda oturuyorum 19 yaşındayım erkegim . kaskım yok amatör olarak 13 senedir bisikletim var ama son 3 sene kala kendim toplama bisiklet yapdım ... haftada yada 2 haftada bir kartal sahil bostancı yaparım bu foruma üye oldukdan sonra bir ilham geldi aldım kusenımı kuzguncuga gittim üsküdara .80 km yol kat ettim ilk uzun yolumda ..

eyer pilan yaparsanız bana özel mesajdan haber verirsinzi hafta sonu gelmeye calışırım . iyi forumlar

s.a bn de kartal cevizlide oturuyorum.kartal göztepe turuna çıkıyorum.bmx im le çıkıyorum genellikle...

kartal soganlıkda oturuyorum ..

haftada bi kartal bostancı yada kartal maltepe karfura gidiyorum oradan gene maltepe karfurdan soganlık..

harici olarak pilanlı biyerede giderim vaktime baglı

Merhaba arkadaşlar ben de forumun yeni kullancılarındanım .
Maltepe-Bostancı-Kartal arası h.içi akşamları ve genelde h.sonu sabahları pedallıyorum .
Mesajlardan okuuyp anladığıma göre de ve sahilde gördüğüm kadarıyla epey kalabalığız .
En kısa zamanda forumun eski kullanıcılarından bir organizasyon yapmalarını ve hep birlikte pedallamayı öneriyorum .
Görüşmek üzere .

Bende Kartal UğurMumcu Mahallesindeyim. Bende aranıza katılabilirmiyim?
İlk turumuz ne zaman? Ayrıntılı bilgi verebiliirmisiniz?

bende sultanbeylideyim, hele şu bisikletimi alayım, size katılacağım.

bende u.mumcudayım.

Samandıra-Kartal olarak düzenli turlarınız oluyor mu? Ne zaman?

Eğer henüz böyle bir grup yoksa oluşturalım derim önümüzdeki hafta sonu olabilir mi? Gerçi bayram haftasına giriyoruz ama... Bir de hava durumuna bağlı tabi..

Şuan ben iş gereği izmirdeyim. Önümüzdeki hafta sonuna kadar gelirim inşaallah...

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
ya kardeş bende adandan ali yolun düşerse sahil boyundan gel beklerim iyi forumlar... :)

arkadaşlar hafta sonları turlayabileceğim arkadaşlar arıyorum. bu arada belirteyim ben 44 yaşındayım ve yeni başlamış sayılırım.yakacıktayım ama farklı yerlerede gelebilirim.saygılar

Geri