Mehmet abi merhaba,(size abi diyorum çünkü benden yaşça büyüksünüz,umarım bu samimi davranışımı yanlış anlamazsınız)
Ben iyi ve fanatik bir Fenerbahçeliyim gerçekten,31 yaşındayım.Özel bir şirkette gümrük müşavir yardımcısı olarak çalışıyorum.Kısacası gümrük ve lojistik sektöründeyim.Evliyim,Kartal da ikamet ediyorum.Bisiklet benim çocukluğumdan kalma bir sevdam.Hayatta üç sevdam var;ailem,fenerbahçe ve bisiklet!ancak ben bisiklet sevdama uzun süre ara verdikten sonra tekrar bu sevdamı yeşertmeye,canlandırmaya karar verdim.bu arada da bisiklet sitelerini gezerken sizleri farkettim.hemen üye oldum zaten ve "tanışma"başlıklı bir msj atayım dedim.bir kaç gün cevap alamayınca kemikleşmiş bir grup kullanıcısına sahip bir site diye düşünüp uzun süre siteye giriş yapmadım taaki bugüne kadar.Sizin msj görünce dedim ya "farkedilmek güzel bir duygu".Ben özellikle haftasonları bisiklete biniyorum.eminimki sizlerden ögreneceğim çok şey var.umarım en kısa zamanda yollarda beraber pedal çevirir,karşılıklı konuşup tanışma fırsatı buluruz.
saglıklı ve mutlu günler dilegiyle...