Scudo Sports

Kartal

Scudo
merhaba samandıradanım bisiklet secimi yapacağım tavsiyenız ne arkadaşlar

@bisikletim

Merhaba :)

Sana trek marka city bicycle öneririm.Ben bisikletimi değiştirmeyi düşünüyorum bu markayla...

@ilse

kron hoşuma gitti,, trek 3700 ve 3900 fiyatları 350 auro civarı,, kararsız kaldım baktıkça ıyıleri akıl çelıyor

@bisikletim

Kron xc 500 bisikletimi keşke almasaydım diyorum şimdi (3 ay oldu). Alabildiğinin en iyisini almak daha mantıklı :)

• Beğen
Tepkiler: McMILLERR
@ilse

+1 sana katılıyorum. :)

28' jant ince lastik ve yolda akıcılık+hız, mesafe yapmak istiyorsan şehir şartlarına da uygun citybike öneririm. (Trek 7..... FX Serisi)
Şayet ekşın seven hoplayıp zıplama çimenlere, çamura girmek, dağa taşa çıkmak istiyorsan da MTB bunun için uygun

@bisikletim

Daha iyi ama xc 500 den :) o kadar para vermeyi düşünüyorsan trek ve sedona bisikletlere de bak derim ...:)

@ilse

ne önerin tam olarak birde dağ bisikletimi şeğirmi alsam kararsız o noktadada kaldım doğrusu,, sen nerden aldın bisikletini ve önerdiklerini nerden bulacağım tavsiyelerin ne olur,,
umarım yormuyorumdur

selam ve saygılarla

@bisikletim

hıım... Ben bisikletimi Eminönü den Kron bayisinden aldım ama orada sedona bayisi de vardı. TRek bayisi de olmalı...İstersen www.bikeandoutdoor.com dan da bilgi alabilirsin BEşiktaş ta yeri :)

Ağırlıklı olarak nerelerde kullanacağına karar verirsen (çamur toprak engebeli arazi ağırlıklı mı yoksa tam tersi) daha fazla yardımcı olabiliriz.
Mesela ben ilk başta bisiklet almadan önce %30dağ %70şehirde kullanırım diyordum sitede organizasyon düzenleyen arkadaşlar sağolsun artık tam tersi oldu :D Seçimimi dağ bisikletinden yana yapmıştım ve doğru tercih yaptığıma inanıyorum.

@ilse

inceleyeyim ok saol,
kafam karışınca yıne başvuracağım kışı sensın galıba,, saol bisiklet arkadaşım

bisiklletim olmasada

@mcgrey

emin değilim işin doğrusu ıkısınede uysun ıstıyorum ama yanılıyorum bu bakış açısıyla galıba

selamlar herkese pendik kaynarca da oturuyorum ve artık yola çıksak diyorum;)

29 mayıs 2008 günü için pendik-kartal başlangıçlı bir tanışma gezisi yapalım mı?

Cannondale Adventure 2 alabiliyorsan tavsiye ederim.City bike'ların mersedesi.2 aydır kullanıyorum,süper...Hidrolik fren,28 jant,27 vites,12.3 kg...

bende maltepeden aytaç herkes karışık bişiler yazmış herkes tura çıkmak istiyor ama somut bi adım sadece xlarge arkadaşdan gelmiş bencede 29 mayıs 2008 akşamı kartaldan bostancıya hareket edelim saati de 20-21:00 gibi yapalım derim ben herkesler işden gelecek tempo yettikçe gideriz anlaşılan burda herkes benim gibi yeni :)

@baldasare

o zaman dediğin saatler arasında kartal tansaş ı buluşma noktası yapalım (20:30 u tutturmaya çalışalım ben anca 21:00 gibi gelirim diyen olursa belirtsin bekleriz);)

@XLarge

ya ben 29 mayısı cuma sanıyordum perşembeymiş ben bisikletimi bugün kadiköy kaçkardan teslim alıcam yetişmem pek mümkün görünmüyor : (

Geri