Scudo Sports

Kartal

punisher89 sanki seninle kartal istikametine doğru giderken konuşmuştuk hatta bisiklet forumdan mısın diye sormuştun bende hayır demiştim ama şimdi forumdanım :) bu arada karıştırıyorda olabilirim ama resim yabancı gelmedi benim bisiklet sedona 711 seninkide sade borlaydı ..

Scudo
merhabalar ben de kadıköyde oturuyorum belirli aralıklarla kadıköy istikametinden kartala kadar gidip dönüyorum.

e yapalım o zaman bi grup arkadaşlar artık.

d.a.

O zaman hergün için bir saat belirleyelim ve bir buluşma noktasında karar kılalım ..

Ben kartallılar için söylüyorum saat 16:30 da tansaş karşısındaki sahil şeridinde buluşalım, kadıköy istikametine gidip bir müddet oyalandıktan sonra oradanda kadıköylü arkadaşlarla birlikte kartal yaparız diye düşünüyorum ne dersiniz..

Fikrim uymazsa ortak bir nokta bulmak adına sizde fikirlerinizi yazın ..

Herkese merhabalar,

Bende yakacıktan aksamları çıkıp kadıköy yapmayı düşünüyorum 1 senedir bisikletten ayrı kaldım,ama yazdığınız saat'te ben şirkette oluyorum,işten saat 17:00 de cıkıyorum ve eve gelip hazırlanıp sahile inişim 19:15'i buluyor onun için size biraz geç kalıyor gibiyim,ama yolda karşılaşırız belki,kendinize iyi bakın pedalla kalmaya dikkat edin.

ne işle meşgulsünüz bilemiyorum arkadaşlar ama hafta içi benim katılmam pek olası değil. ancak sabah çok erken olur ise. ben 6.00 gibi rahmanlar migros un ordan çıkıp bostancı yapıyorum ve saat 07.00 gibi evde oluyorum tekrar. bu saate uyabilecek arkadaş varsa beklerim.gün aşırı hava çok rüzgarlı veya yağışlı olmadıgı sürece çıkıyorum.

diğer yandan hafta sonları da rahmanlar dan sabah saat 07.00 gibi çıkıp caddebostan parkın sonuna gidiyorum. yine beklerim.evet hep sabah, çünkü evde iki tane ufaklıgım var ve tüm günümü onlara ayırmak zorundayım. dolayısı ile kendi zevkim olan işler için ancak uykumdan çalarak yapabiliyorum. baba olan anlar::))))

selamlar,

d.a.

Ben genelde evde oluyorum ders çalışıp , kafa dağatmak için hergün kartal-Kadiköy yapıyorum.Benim için saat sorun değil eğer diğer arkadaşlarda belli bir saat sölerse uyarım.

Ben Kartaldan Gökay.Kızılay bulvarında oturuyorum her zaman toplu gezilere varım :)

hetfield ve hdeveci arkadaşlar uyum konusunda biz daha sorunsuzuz diğer arkadaşlar çok erken saatlerde çıkıyorlar şimdi dilerseniz hava şartlarının müsait olduğu bir gün burada haberleşiriz yada msn adreslerimizi ekleyelim ..

Buluşma saatimiz 20:00 olur mekan ise tansaş karşısı sahil şeridi olur istikamette caddebostan gider döneriz en azından grup adına bir başlangıç yaparız sonra diğer arkadaşlarıda bir şekilde dahil ederiz ..

bu persembe grubu iyiymis
cok mu hızlılar
caylaklara yer var mı

Valla biz kendi grubumuzu kurmaya çabalıyoruz istersen katıla bilirsin ..

yarın acıbademde oturan bir arkadaşımla saat 11:00de kadıköyden yola çıkıcaz 11:20 gibi caddebostan sahilin girişinde oluruz. pendiğe kadar gidip geri dönücez. isteyen arkadaşlar bize katılabilir

iyi pedallar:)

Bugün saat 16:30 17:00 gibi kartaldan caddebostan istikametine pedallayacam katılmak isteyen ?

yarın saat 12 civarında 4kişilik bir grupla caddebostan sahilinden pendiğe kadar gidip kadıköye dönücez isteyen arkadaşlar bize katılabilir;) irtibat: 0555 593 41 70

@outoftune
Bizim bisiklet işi bayağı bir sürü psikolojisine dayalı ki açıkçası tek başına pek bi zevk aldırmıyo onun için şu an itibariyle herhangi planım yok ama dostlarımızın bu anlamlı günümüze dair Ata'mızın bisikletçi gençlerine(genç kelimesinde sakın takılmasın arkadaşlar:D ) yakışır tur programlarını sabırsızlıkla bekliyoruz tabii...

• Beğen
Tepkiler: McMILLERR
@masculine

açıkçası benim de çocuklarla ada planım var. Biraz daha sakin olur diye düşünüyorum...

Geri