Scudo Sports

Kartal

@Ömer Çolak Ömer bey cevabınız için teşekkürler. Yeni evlenmiş olucam inşallah. :) Okan üniversitesi tuzla kampusunde yüksek lisans yapıcam. ve çalışacağım yer de karaköyde. Dolayısıyla en optimum seçenek benim için kartal oldu. Ev kiraları ne civarda bilginiz var mı? sahibindende baktığım kadarıyla 650tlden başlıyor 750 liraya falan eli yüzü düzgün bir ev bulmak mümkün gibi.

Scudo
Ben Pendik kaynarcadan ozkan yaş 34 bende hergün bisiklete binerim gece işe bile bisikletle gidiyorum beraber turlamak isteyen arkadaş varsa görüşelim görüşmek uzre

Merhabalar. Ben Mazlum. 29 yaşında ve Kartal'ın uğurmumcu mahallesinden katılıyorum aranıza. Bisiklete en son okul çağlarımda binmiştim 10 yılı aşkın süre sonunda yeniden Carraro crp700 alarak bisiklet sevdama dönüş yaptım. Şu anlık 40-50 km lik yolculuklar yapabilsemde biraz daha kondisyon kazanır kazanmaz sizlerle pedal çevirmek isterim.

Hepinize kazasız sürüşler dilerim...

Soyak Evreka Sitesi var metroya 100 metre ama 1000 tl civarı kiralar

@Ömer Çolak
Ömer Bey çok haklısınız. organizatör eksikliği var. çekip çevirecek birisi olamsı lazım. :) eğer biri başı çekip güzel bir ekip kurabilirse çok güzel olur. Kartal'da çok fazla bisikletli var çünkü.

Bir yol bisikleti alabilseydim herkese tek tek mesaj atip bu isin pesine dusucem inşAllah.

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
Şimdi şehir dışında tatildeyim. Cuma-Pazar okulda nöbetçiyim. Aradaki Cumartesi hanımdan olur alabilirsem tanışma turu yapabiliriz. Sabah veya akşam yapmak lazım. Gün içerisinde güneş çok etkili oluyor.

Gerçi hafta sonu da sahile inilecek gibi olmuyor ama kartal da tanışmak için başka bir yer yok.

Kartal da farklı zamanlarda tanıştığım 4 kişi oldu. Batuhan dan bir yıldır haber yok.(Galiba bisikleti bıraktı) Cengiz beyle bir defa sürebildik sonra ben sakatlandım sonrası da da vakitlerimiz uymadı. Şimdi kendisi fiyakalı bir yola geçti takip etmek zor.

En son iki Selami ile tanıştık. Küçük Selami ile bi daha süremedik.

Büyük Selami ile vakitlerimiz uydukça Kartal-Tuzla yapıyoruz akşamları.

Hem rota güzel hoşumuza gidiyor hem de akşam güneşini önce sırtımıza alıp tuzlaya gidiyoruz dönüşte güneş etkisini yitiriyor.

Bir de gıyaben tanışıp telefonla mesajlaştığımız ahmet Yavuz var uğur mumcu dan onunla da beraber sürmek nasip olmadı.

Hayırlısı diyelim artık inşallah Kartal dan bir ekip çıkar...

İyi pedallamalar

• Beğen
Merhabalar. Bende Kartal/ Esentepe'ye yeni tasindim ve foruma yeni kayit oldum. Dun Kadikoy/Kartal bisiklet turumu gerceklestirdim ancak bisiklet biraz eski oldugu icin epey yordu. Kartal'da onerebileceginiz bisikletci varmi acaba?

@Musujor

Hoşgeldiniz. Hem Kartal'a hem de foruma.

Çanakkale caddesinden sahile inişte büyük erzurum sofrasının hemen arka sokağında Şirin Bisiklet var iyidir ben devamlı oraya gidiyorum. İlgi ve alakalarından memnunum.

Cevizli tren istasyonu ışıklarından sağa dönünce 50 M sonra Kısmet Bisiklet var. Oraya da bisikleti almadan önce bir model bakmak için gitmiştim. Yorum yapamam ama bir hafta önce bir arkadaşım oradan Bianchi Touring 727 aldı. Fiyat ve ödemede yardımcı olmuşlar ve kaskı da hediye etmişler.

Akıllı telefon sahibi iseniz aşağıdaki uygulama da çok işinizi görür...

(link)

• Beğen
@Musujor Merhaba. Hem foruma, hemde Kartal'a.
cevizli mahallesinde meteorojinin yanında, 30Ağustos caddesi üzerindeki Kısmet bisikleti çok tavsiye ederim. elinde birçok marka ve model var. giderseniz benim selamımı mutlaka selamımı iletiniz.

@nihat yildir scottla hertürlü yetişirsiniz. gerçi fotoğrafta gördüğüm kadarıyla mtb sanırım ama olsun :) banada 2000 tl lik bi yol bisiklet önerisi şuan aklımda salcano xrs 030 tiagra var. özellikleri çok hoşuma gitti.

@Invisibleman bende tur bisikleti de var. :) dağda dağ, uzun yolda tur bisikletini kullanıyorum. elden geldiğince yetişmeye çalışırım. :)
bu arada salcano bakıyorsan Kısmet bisikletten Namık abi ile konuşuruz istersen. yol bisikleti ile hiç ilgilenmediğim için malesef öneri yada yorum yapamıyorum.

@Musujor sen gittin mi Kısmet bisiklete? varmı istediğin gibi birşey?

@nihat yildir oo yol bisikleti varsa tamam. Estağfurullah asıl biz kimiz ki sana yetişebilelim.
@Ömer Çolak valla helal olsun. Hayırlısıyla bende bi yol alsaydim yapicam bişeyler Allahın izniyle.

Bu arada numaram 553 492 1361 benim emektarla sürekli dolaşıyorum. Eğer sahile falan inerseniz bana ulaşabilirsiniz. Tanışıp kaynaşmış oluruz :harika:

@Ömer Çolak helal olsun. güzel tur olmuş. haftasonu bazı ektradan çıkan işler sebebiyle pazar çıkamadık malesef.

@Invisibleman bende yol bisikleti yok. :) dağ ve tur bisikleti var.

önümüzdeki hafta, hafta içi bir akşam tanışma turu yapabiliriz aslında.

Perşembe akşamı Sahil Koçtaş önünde buluşmalı tanışma turu yapalım. Musait olan ne zaman musait olduğunu yazsın ortak saat belirleyelim

• Beğen
Aynen bana uyar arkadaşlar saati anlaşalım varmı başka gelen Pendik kartal tuzla tarafından

Geri