Scudo Sports

Kartal

@Clients kask zorunluymuş, bu yüzden gelemiyorum :/

Scudo
artık almalısın, ben 2 defa düştütükden sonra artık almalıyım dedim, sen geç kalma bir an önce al 60 70 e bulursun rahatlıkla

@Clients ay başı alabilirim ancak :)

arkadaşlar merhaba,
biliyorsunuz dizimden dolayı yeni adlığım salcano cs 10 modelini satmaya karar vermiştim fakat çok ölü fiyatlar söylenince satmaktan vazgeçtim.bisiklet şu ana bayide duruyor zaten. şimdi salacano city 20 hd ile değiştiricem sizede danışayım renk hangisi olsun.

allah izin verirse dizim düzelirse aranıza katılırım şimdilik kenarda duracak sağ olsun bayide değiştiriz problem yok dedi.renk olarak tavisiye ederseniz sevinirim

@Ömer Çolak

doğru söyledin ozaman webten alıntı yaparak koyuyorum

Dosyalar

• 214251751aoe.jpg
    214251751aoe.jpg
    39,6 KB · Okunma: 16
  • 2142517511n1.jpg
    2142517511n1.jpg
    39,7 KB · Okunma: 15
  • 2142517516ah.jpg
    2142517516ah.jpg
    37,9 KB · Okunma: 15
  • 214251751451.jpg
    214251751451.jpg
    37,9 KB · Okunma: 15
İster giriş seviyesi olsun isterse üst düzey modeller, Salcano renk tasarımı konusunda hep amatör kalıyor. Sizin benim yaptığımız gibi google'da arama yaptırıp güncel trendleri takip etmek, rakipler ne yapıyor diye araştırmak bu kadar zor olmamalı. Ya da Cumhurbaşkanı'nı küçük kadrolu mtb ile yolda dolaştıracağına verirsin parasını adam gibi bir tasarım ajansına yaptırırsın. Bak Sedona Istanbul modeline mesela. Adamların ihtiyacı yok demekki.
@mehmet zeki yalçın Renk işi kişisel zevk meselesi, ancak seçtiğiniz modeller arasından siyah üzerine mavi-beyaz desenli olan en iyisi bana göre.

@Sadettin Z.@Ömer Çolak

fikirlerinize saygı gösterek siyah mavi olanı aldım.yakından harbiden güzel. beyaz mavide vardı ama siyah daha asil durmuş hele birde maviyi gri ile gölgelemeleride güzel olmuş.gelelim bisiklete sirkeciden kadıköye geçtim. metroya 4-8 arası almıyorlarmış kadıköyden kartala kadar 26 km sürüş yaptım ve bunun 20 km si yağmurlu geçti.şunu söylüyorum bisiklet her koşulda hakkını verdi tarafsız olarak söylüyorum salcano gözümde büyüdü parasını haketti helal olsun.biraz markaya takılmazsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

1-lastikler:yağışlı kuru topraklı taşlı yollar için ideal güven verdi
2-disk fren: ıslak yolda güven verdi. hele birde parmak tıklayarak fren zevk verdi
3-vites:geçişleri iyi
4-kadro 18 inç boyum 1.70 bana uydu.boyu 1.80 olana kadar uyumludur
5-kilitli maşa kesinlikle avantaj ne kadar sahilde olsa engebeli yol çok bostancıdan sonra kitledim maşayı
6-dizimle başım belada

saygılar

@Sadettin Z.@Ömer Çolak

fikirlerinize saygı gösterek siyah mavi olanı aldım.yakından harbiden güzel. beyaz mavide vardı ama siyah daha asil durmuş hele birde maviyi gri ile gölgelemeleride güzel olmuş.gelelim bisiklete sirkeciden kadıköye geçtim. metroya 4-8 arası almıyorlarmış kadıköyden kartala kadar 26 km sürüş yaptım ve bunun 20 km si yağmurlu geçti.şunu söylüyorum bisiklet her koşulda hakkını verdi tarafsız olarak söylüyorum salcano gözümde büyüdü parasını haketti helal olsun.biraz markaya takılmazsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

1-lastikler:yağışlı kuru topraklı taşlı yollar için ideal güven verdi
2-disk fren: ıslak yolda güven verdi. hele birde parmak tıklayarak fren zevk verdi
3-vites:geçişleri iyi
4-kadro 18 inç boyum 1.70 bana uydu.boyu 1.80 olana kadar uyumludur
5-kilitli maşa kesinlikle avantaj ne kadar sahilde olsa engebeli yol çok bostancıdan sonra kitledim maşayı
6-dizimle başım belada

saygılar

Fotoğraf0099.jpg Fotoğraf0100.jpg Fotoğraf0101.jpg Fotoğraf0102.jpg Fotoğraf0107.jpg

Selam

Bende maltepeden katılıyorum aranıza.Turlarınız olursa katılmak isterim..

bu akşam 10 gibi iş çıkışı kozyatağındandan çıkıp suadiye sahilden kartala sürücem.o mevkide olan varsa görüşelim.
5334278587

Herkese selamlar. Ben de kartal'dayım. En kısa zamanda görüşmek üzere.

Günaydınlar, bende çayırova dayım fakat kartal tarafına gelebilirim diye dusunuyorum. tabii tuzla askeriye yi kazasız belasız gecebilirsem:D

Oncelikle selamun aleykum arkadaslar. Kisaca kendimi tanitmak gerekirse 17 yasinda seneye univ sinavina girecegi icin tutusmus bir gencim. Emre sitesinde oturuyorum. Bendeki bisiklet aski cok eski 6 yasindan 12 yasina kadar her hafta sonu okuldan gelince suruyordum. Sonra cok ciddi bi kaza gecirdikten sonra ailem uzak tuttu. Sonra motor aski basladi ama bir turlu alamadim. Neyse istanbula geldim 5 yil falan oldu. Tabi ben hala motor istiyorum sonra idarelik bisiklet aldim coranna cin mali cok dandik bizim arkadas 700 tl ye salcano aldi ve bisiklet cok ilgimi cekti motora olan ilgim cok azaldi. Sonuc olarak siz tecrubeli insanlarin gorusleri lazim bisikleti realden 350 aldim ve zararina satip guzel bi yaris bisikleti arti ful kiyafet dusunuyorum ne yapayim ne edeyim biraz tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim. Butcemde hepsi birlikte yani bisiklet ve kiyafet 1500 liraya kadar cikabilirim. Belki biraz zorlayip biraz daha cikabilirim. Simdiden tesekkur ederim.

Ayrica 17 yasindayim ama ilerde yaris falan da dusunuyorum dogru antreman sekillerinide paylasirsaniz sevinirim. Buna uygunda bisiklet modeli .

Herkese merhaba ben Kartal Topselvi'den Katılıyorum. 17 yaşındayım 8 yıldır bisiklet sürüyorum. bisikletle ilgili bir sürü bilgim var ama her şeyi bilmiyorum. Ben bisiklete binmeyi çok seven bir insanım en kısa mesafe bile olsa bisikletimle giderim. Benim için kırmızı şerit özgürlüğe giden şerit olmuştur hep. Bu sitede daha önceden aktiftim ama küçüktüm şimdi kendimi hazır hissettiğim için burdayım. Şimdiden Tanışıtığımıza memnun oldum. Bisiklet turlarına katılmak isterim bende.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Özcan
Merhaba arkadaşlar. Gelecek aybaşı kartala taşınmayı planlıyorum. Metroya yakın bir yerde kiralık ev arıyorum. Fiyatlar nasıldır hangi kısımdan bakalım oneri ve görüşlerinizi paylaşır mısınız?

metroya yakın bir ev istiyorsanız topselvi en yakınıdır kiralarda 400-500-600 lira arasında

@Can Oksuz

Kartal dan metroya yakın ev demişsiniz tek misiniz aile(çekirdek veya ayçiçeği :)) misiniz? Soğanlık metro durağına iki taraflı ev bakabilirsiniz. E5 in altında Esentepe mahallesi, E5 in üstünde Soğanlık, metro son durağa E5 altında topselvi üstünde kurfalı dan bakılabilir.

Koşullarınızı detaylı belirtir iseniz emlak işinden anlayan arkadaşlar belki yardımcı olabilirler. Topik pek aktif olamadı. Bir kıvılcıma ihtiyaç duyuyor. Organizatör eksikliği de diyebiliriz...

Şimdiden hayırlı olsun...

• Beğen
Tepkiler: Can Oksuz
Geri