arkadaşlar bende petroliş atalar tarafındayım.Yeni bisikletimle 2 kez turladım.8X2=16km yaptım Pendik Marina AVM den döndüm.Pazar günü olması sebebiyle haddinden fazla kalabalıktı sahil eğer her gün böyle olursa yanmışız.Bir zile ihtiyacım olduğunu farkettim kondisyon eksiğimi tamamladıktan sonra toplu turlara sizlerle çıkabilirim
@Hakan Balıkçı benim ikinci turum olacak kadıköye, senden iyi sayılmam hatta belli bir rota varsa oradan alırız seni Turgay arkadaşımız ayarlarsa @Clients
@Hakan Balıkçı
Pazar günü aksine kalabalık değildi. Zil hiç almayın bence, alacaksanızda havalı korna veya canavar düdüğü gibi bir şey lazım. Bisiklet yolunda duruyorlar ve siz o zili ne kadar çalarsanız, çalın dönüp bakmıyorlar bile.
Hafta içi kimi zaman öğlen kimi zaman akşam belli bir tempo ile Kaynarca sahile sürüyorum. Kısa bir nefeslendikten sonra Kartal'a geri dönüyorum. Zaman bulur katılmak isterseniz tanışmış oluruz.
Herkese selam yeni ve heyecanli bir cift olarak araniza katilmak cok keyifli henuz bisikletimiz yok fakat hafta sonuna kadar yeni bisikletlerimizi almayi dusunuyoruz bunun icin bilgili ve ilgili olan arkadaslardan fikir edinmek baabinda aklimizda SALCANO NG555 26 HD ve NG555 26 LADY HD var bu modellerle ile ilgili hic yorum bulamadik acikcasi engin bilgilerinize ve onerilerinize acigiz sevgili KARTALli bisiklet sever dostlarim
Arkadaşlar bende Kartal'dayım bisiklete uzun bir ara vermiştim az çok belli bir kitlesi olan ufak bir grubumuz var akşam sabah farketmez aramızda kararlaştırıp kadıköy istikametine göre yol alıyoruz. Bisikletimi model yükseltmek amacıyla sattım ve şuan elimde sadece idarelik bir mtb var. Normalde araba yolundan sürerim fakat mtb olduğu için ve tanışma turları düşünüdüğüm için bisiklet yolunu kullanabiliriz.
İrtibata geçebilirsiniz..
@Selami53 Yanlış bir bilgilendirme/programlama var aslında. Bisiklet deyince insanların aklına direk o amartisörlü yapısı ile dağ bisikleti geliyor. Bende bu hataya düşüp hiç öyle dağa bayıra çıkma niyetim olmadığı halde dağ bisikleti alanlardanım. Neyseki bisikleti oğluma "pas" edip(Hainim ben , ama yol bisikletini de kullandı ve kullanmayacağına karar verdi ), aynı ay içinde yol bisikleti aldım. Yani demem o ki her şey amacına göre, şehir içi, asfaltta tur yapacaksa MTB tam bir hamallık.
Aynen öyle çünkü çoğumuzun bisiklet alt yapısı mahalle arasındaki demir yığınlarından geliyor ve yol bisikleti,şehir bisikleti gibi türlerin sağlamlığına güvenilirliğimiz olmadığından başlangıçta mtb tercih ediyoruz ve ben bozuk yolada girerim diye kendimizi kandırıyoruz çoğu zaman.
Ah keşke bende bir karar verebilsem. Ne mtb'den kopabiliyorum ne Yol'dan.Ama ikisini birden de yapamıyorum çünkü bütçemin tamamını birine ayırıp daha üst seviye birşeyler istiyorum Ve malesef hala kararsızım ki bir oraya bir buraya salça oluyorum,dur bakalım hangisi elimde kalacak.. Enduro mu Yol mu
@Ömer Çolak bencede . tecrübeye göre siz olabilirsiniz diye düşünüyorum
bu arada dün yaptığım duru buradada paylaşalım bekli faydası olur rota açısından .
(link)
@scarpaner 70 km ye tamamlamamışsınız. 200 m daha gideydiniz iyiydi. Bilinenin aksine ben tecrübeli değilim. 2 yıldır fırsat buldukça biniyorum. Ama bir araya gelebilirsek beraber öğrenip gelişebiliriz. Madem bana pas atıyorsunuz. Ben size bir öneri yapayım. Pazar günü 14:00 de AÖF final sınavlarım var. 15:00 da biter. 16:00 gibi buluşup bir tanışma turu yapabiliriz.
Sahil hafta sonu ve artık havalar ısındığı için her vakit çok dolu. Direk reddediyoruz. Sabahları erkenden boş oluyor. Sahile bence sadece sabahları gidilebilir.
1-Aydos tepesinin etrafını dolaşarak olabilir.
2-Uğur Mumcu çıkışlı Sancaktepe git gel oalbilir.
3-Sultanbeyli git gel olabilir.
aklıma pek gelmedi, üzerinde çalışmak lazım. Başka önerisi olan varsa değerlendirilebilir.
@Ömer Çolak sahile inemem ben geri döünşü o sıcakta bitirdi beni hala yanıklarım geçmedi tenimden ama aydos etrafı gelebilirim dönüşü direkt cezaevinin orası benim ev yaparsanız gelirim pazar günü kesin