Scudo Sports

Kartal

selam arkadaslar ben ramazan aranıza dun gece katıldım kartalda oturuyorum kadıkoyde calısıyorum

Scudo
yok usta deyil ancak cırak olurum ben 10 yıldır hıc bınmedım 3 4 gundur takılıyom aksamları

@RAMAZAN COKGOREN

Selamlar hoşgeldiniz...Sağlıklı ve pol pedallı günler :)

Beş yıl bir aradan sonra merhaba :)

Maltepe - Kadıköy arasında tur veya münferit takılan arkadaşlar var mı?

Arkadaslar bende katilmak isterim sizleere. Kartal-Cevizlideyim. Sahilyoluu boyunca bisiklet surebilecegim yolarkadasi ariyorum. Deniz havasinda cok daha iyi geliyor bisiklet surmek

km Saati, Hız - Kadans Sensörü bakıyorum tavsiyeleriniz nelerdir?

Sigma 6.0 - 8.0 - 8.1 - 9.0 - 9.1 yada sigmanin en iyisi 10.0 GPS.

Merhaba arkadaşlar , uzun süredir ara verdiğim bu spora bugün salcano fun 60 alarak tekrar başladım . İlk turumuda bu akşam kartal - caddebostan oldu , gerçekten çok özlemişim çok keyifliydi , kartaldan çıkan arkadaşlar varsa katılmak isterim . Hepimize keyifli sürüşler ...

Selamlar

Bisikletimi değiştirmek için google'da göz gezdirirken tesadüfen böyle bir site olduğunu öğrendim.

Atalarda oturuyorum. Geçen yaz sahil yolunda biraz turlamıştım. Şimdi sezonun tekrar açılmasını bekliyorum.

Bu civarlarda oturan arkadaşlarla da pedal çevirmek isterim

İyi akşamlar

Ergin Bey foruma hoş geldiniz. Hoş vakit geçirmenizi dilerim.

Herkese aynısı oluyor galiba bisiklet ile araştırma yapayım derken hooop bisiklet forum:D Hoşgeldiniz

Ergin bey merhaba bende cevizlide oturuyorum akşamları bostancıya kadar gidip dönüyorum , sezonu açtığınızda haberleşebiliriz :)

hoşgeldiniz umarım aradığınız tüm sorulara cevap bulursunuz.

Tesekkürler tekrar.

Bisikletimi değiştirmeyi düşünüyordum fakat kararımdan vazgeçtim gibi.

En kısa zamanda görüşmek üzere

Geri