Scudo Sports

Kartal

Selamlar sağlıklı,kazasız ve bol pedallı günler...

• Beğen
Tepkiler: Cycmode
Scudo
Herkese merhabalar kartalda oturuyorum yarın pendik marinadan saat 13:00 de cadde bostan migros turu yapmayı çok istiyorum ama arkadaşım yok kimler katılmak ister. Havada guzel ne dersiniz?

Bende kartalda nım 3 kisi olduk toplanip bisiklet turu yapalim

mesajını geç gördüm hafta sonu iki gün fenerbahçe yapıp geldim ( bugün biraz kalabalıktı ama ) çok güzeldi . Beraber yapabilirdik neyse kısmetse daha sonra...

Bugün olmadı ama istersen yarın 4 gibi olabilir.. Bostancıdayım..

Haftaya yani 26/02 pazar tarihinde sizede uyarsa yapalım olurmu?

Bende dün Maltpeden-Caddebostan yaptım siz siz olun saar 12 ile 16 civarında sahilde bisiklet sürmeye çıkmayın insanların bisiklet yolunu işgal etmesinden gidemiyosunuz

Katılıyorum ama hava şartlarınıda düşünürsen en uygun ve güzel saatler bunlar ne yapalım idare edicez uyarıcaz ve sporumuzu yapacağız vaz geçmek yok....Bende dün Kartaldan Fenerbahçe yaptım zor oldu ama yinede güzeldi.

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
@Oğuz TAŞEL

Şu Maltepe sahilimiz açılsaydı dahada iyi olucaktı ama dediğiniz gibi fenerbahçeye taraflarına doğru epeybi zordu bisikletlerden çok insanlar yolumuzu işgal ediyodu :)

Bende o yüzden bir zil aldım ve sürekli elim orda hep basıyorum.. İnsanlarda bisiklet yolu kültürü gelişememiş. Fenerbahçede ama zile basınca çimene falan çıkıp yol açıyorlar.Kartal falan daha fena.. Cumartesi günüydü sanırım. Çıktım kartal taraflarına ilk gidişim bir hız yakalamış gidiyorum insanlar bisiklet yolunda.. Zile basmaya başladım adamın yanındaki kadın tuttu çekti adamı.. Tam yanından geçerken birde "yavaş la" diyor bana , sanki benim yolumu işgal etmiyormuş gibi.. O zaman bir dahaki pazar günü işim olmazsa , cumarteside olabilir. 8.30 gibi buluşabiliriz ara bir yerde.. Tekrar konuşuruz zaten..

Tamam haberleselim

@Uzbay YELCE

Sınır,sınır farkediyor kartal,maltepe arası biraz sakin zaten zile bassanda fayda etmiyor ama bostancıdan sonra bi basıyorsun hızını almışsın 35-40 kmh önüne 2 zevzek atlıyor basıyorsn zile tabi onlar nedendir bilinmez ünlü düşünür boş konuşur misali aa bisiklet yoluna girmişiz kusura bakma gibi laflar kullanıyorlar :) fenerbahçe yönüne bi giriyosun zile bastığın kişilere herkes kızıyor orası bisiklet yolu oraya girme açıkcası semt semt çok fark ediyor :D

@Tunakan Önen

Bazen çantamda sprey boya bulundurasim geliyor yayalar bu yönden yürüsün tarzı yazımı yazsak acaba. Bas parmagim nasır oldu zile basmaktan

• Beğen
Tepkiler: Tunakan Önen
@Cengiz öz

Ne yapsan nafile :) "Sığırlar" Yolu desen onlar gene ordan yürür :) yani uzun lafın kısası Huylu huyundan vazgeçmez. :)

bügün pendik-maltepe yaptım güzeldi ama sahil tarafı kalabalık gene.

O zaman cumartesi herkes 9 da maltepede buluşalım beraber zile basalım :D

Bakarız bir çaresine , en kötü pazarda çıkarız?

Geri