Scudo Sports

Kartal

Ben Bağdat Caddesi'nde oturuyorum pazartesi-cumartesi boş oluyorum evimden pendiğe 40 dk -1 saat arasında bazende daha kısa sürede ulaşabiliyorum sana uygunmu?

Scudo
Ben kartal da oturuyorum genelde hafta sonları caddebostana gidip geliriz. Uygunsanız olabilir.

selamlar,
maltepe zumrutevlerde oturuyorum, hafta ıcı hafta sonu yapacagınız gezılere katılabılırım,

Tüm herkese merhaba,

Ben Polat TINASTEPE 1976 Erzincan doğumluyum
İstanbul Kartal Yakacık ta oturuyorum (2012/Ağustos ayından itibaren daha önce Güngören)
Mali müşavir olarak Aksarayda çalışıyorum

Bisiklet hakkında hiç bir deneyimim yok en son sanırım ilkokuldayken bisikletim vardı :)
internet üzerindan yaptığım bazı incelemeler neticesinde Sedona 311 aldım ve haftasonu 5+5 km deneme yaptım
keyif verici gerçekten

bakalım olaylar nasıl gelişecek

Sedona iyi bir bisiklettir başlangıç için. Hayırlı olsun kazasız pedallamalar

merhabalar.
pendik kaynarca da outuruyorum. şimdilik bisikletim yok ancak 10 gün içerisinde alıp bende turlara başlayacağım inşallah.
bianchi toruing 713 ya da carraro 225 modeli düşünüyorum. karar veremedim.
en kısa zamanda turlara başlamak dileğiyle...

ben kartal atalardan sahilden caddebostan göztepeye kadar gidip dönüyorum tek başıma isterseniz grup oluştura biliriz.irtibatta geçmek isteyenler tel 533 410 63 13

Kartal sahİlden hafta sonlari maltepe bostanci caddebostan gÖztepe ye gİdecek tur arkadaŞlari varsa beraber eŞlİk edebİlİrİz.İrtİbat İÇİn tel 533 410 63 13

Hafta içi Salı Perşembe akşamları olursa görüşelim.

bende katılabilirim haftasonları bir iki hafta sonra

ŞAHİN BEY, ben gelirim katılabilirim ama kadıköyde oturuyorum siz sanırım kartal tarafında, biri kadıköyden 17 km/saat hızla diğeri kartal dan 20km/saat hızla giden biri nerde buluşabilir?

c.tesi ve pazar bana uygun saat önemli değil ama sabahları daha keyifli olur tura başlayacağın zaman haber ver beraber turlarız.

küçükyalı bağlantı köprüsünü kadıköye doğru 11.5 mt gecen noktada buluşuruz.tam nokta burası :)

mustafa hafta içi saat kaçta çıkıyorsun

Akşam 19,30 gibi

bu akşam aksilik olamzsa sana katıla bilirim mustafa.nerden yola çıkıyorsun.ben atalar sahiden

katılabilirim turlarınıza, burdan haberleşiriz , işyerim maltepede belki ilerleyen zamanda akşam iş çıkışı da bişeler yapabiliriz 17.30 da çıkıyorum ben , haberleşiriz. BU arada pazar günü 14 de bisiklet yoluma sahip çık etkinliği var , Göztepe parkında buluşuluyor , bilgilerinize

DAB yapıların oradan sahile iniyorum, galiba yakınız?. 19,30 gibi ışıklarda buluşabiliriz.

Merhaba,buluşma noktası Kartal olan ufak bir grubumuz var katılmak isterseniz buyrun ; (link)

Aydos,Büyükada ve sahilden Kartal-Kadıköy turlarımız isteğe ve katılıma göre düzenleniyor.Fazla kalabalık ve resmi bir grup değiliz '' ben şu saatte şuraya gidiyorum gelen var mı ? '' tarzında ufak etkinlikler de yapabiliriz.

Geri