Scudo Sports

Kartal

@Bilal Urcan

Merhaba.

Her gün olmasada sıklıkla yazdığınız güzergahta pedallıyorum:) buradan bir planlama yapalım.

Scudo
Merhaba 10 senedir kartalda oturuyorduk şimdi 3 aydır pendik-sabiha gökçenin oradayım pendık bisiklet grubu ve kurtköy bisiklet grubuyla haftaiçleri veya haftasonları(gezi planlarımız oldumu) çıkıyoruz haftaiçleri genelde 7-8 gibi pendik idodan çıkıp caddebostan beltur'a gidip dönüyoruz katılmak isteyen olursa bize kartaldan falan katılabilirler.

Not:Her gün çıkış kesin yapılmıyor malum tatil dönemi :)

@Sait Hislioğlu

Kadro 2009 ama bisiklet yaklaşık 100-150 km. yapmış,gittim gördüm beğendim.

Bugün saat 19:00 gibi çıkmayı düşünüyorum bakalım Salı-Perşembe günleri düzenlenen tur var formun o olursa ona katılırım olmazsa kendimde çıkmayı düşünüyorum katılmak isteyenler özel mesaj atabilir yada buraya yazabilirler

Arkadaşlar,abilerim işi kesinleştirelim.Cumartesi günü tanışıp hafiften başlasak mı ?

Tekrar olcaksa bu cumadan sonraki günler katılmak isterim.Kartal'dan.

Ben daha bisikleti almadım,alsam hemen :) Maaşı bekliyorum alır almaz adamı arayıp bisikleti alıcam.Ayın 5'ine kadar maaş elime geçer.

Ağustos ayında tekrar olur dediler.
Bu arada bende Kartal'dayım hafta içi pedallıyacak arkadaş arıyorum, ancak düzenlide çıkmıyorum. saat 19:15 gibi evde oluyorum. 19:40 veya 19:45 yada 20:00 gibi kartalda bir noktadan hareket edersek o gün çıkmak isteyenler buluşmuş olur? saat uygun değilsede yapacak bir şey yok tabi.
Eğer saat uygunsa Kartal meydan, olabilir, koçtaşın karşısı olabilir.

Kartal'dan adalara giden gemilerin orada buluşabiliriz ben yarın saat 1-2 gibi bisikleti alacağım.Saatler bana uygundur,sadece Kartal değil diğer yerlerden gelenlerde olabilir.

ilk hareket saati belli olursa isteyen herkes gelebilir.

Tamam Mustafa abi büyük sensin vakti de sen belirle.Bana Yarın akşam da uyar cuma'da cumartesi'de...

tarzı sayko kros yol bisikletçisi olan ve stabilize yollara giren etap km si 160-180 arası değişen elemanlar aranmaktadır...mevcut kadromuz beş kişidir....yeni elemanları gruba katmak istiyoruz....eylül ayında sezonu başlatacağız....genelde 26 jant kullanan ve amortisörlü bisiklet kullanan çok olmasına rağmen bu tarzı bu ülkede bilen yoktur...salcano bisiklet firması ilk kez disk frenli ve 28 jant yarış gidonlu 1.35 teker hacmi olan bisikletleri satışa sunmuştur...

neden sayko kros yol bisikleti.........
28 jant olması km leri azaltır..amortisörü yoktur yarış çatallıdır..mevcut yol bisikleti olanlar sadece tekeri 1.35 yaparak sayko tarzına yönelebilirler.....v frenli yol bisikletleri ile stabilize yollara girmek antreman gerektirmektedir anadolu yakada bıçkıdere ve şile etapları sayko tarzına uygundur...ve hatta kartepe suadiye çıkışı tam anlamı ile sayko tarzıdır istanbulun yollarına en uygun bisikletler sayko kros bisikletlerdir..

eylüle kadar ferdi çalışma yapmak isteyenler çalışabilir..ve anadolu performans ekibine dahil olabilirler...grupta 2 arkadaşta mtb vardır 3 arkadaşta ise 28 jant vardır...mtb kullanan arkadaşlar ile haliyle bi fark olmaktadır...sonuçta aradaki fark 15 dakika ile sınırlı kalmaktadır..26 jant kullananların tabi performans gücü uzun mesafelerde önemlidir ...konu ile irtibat lingimiz aşağıdadır....

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=96204&page=83

Keşke İstanbul da otursaydım...

2.bisiklet olarak bu sınıfı araştırıyorum. Ancak Türkçe pek bilgi yada tavsiye bulamadım. Sizden bu bisiklet sınıfı için özel bi konu açıp tecrübe ve tavsiyelerinizi istesem ayıp olmaz umarım :) Yayılmasına, tanınmasına büyük katkı sağlar eminim ki.

Belki bigün beraber pedallarız :)

Kararım kesin, en azından denemek istiyorum. Eylüle kadar yetişmez ama kendimi hazır hissettiğimde katılacağım. :)

Merhaba, bende Kartal'da ikamet ediyorum ve bugüne kadar hep tek başıma turlara çıkıyordum.
Fakat insanın canı sıkılıyor tek oluncada.
Sizlerle tanışmak ve beraber pedallamak isterim arkadaşlar.

bende kuzenimle akşamları tura çıkıyorum 19:00 dan sonra dün kartal motor iskelesine yakın yerde lastiğimi tamir ediyordum kron xc500 genelde hafta içleri akşamları pazar günü sabahı çıkarız pendikten gerçi ben kurtköyde geliyorum ama bence burdan kararlaştırsak ortak bi zaman iii olur .:)

Tamamdır,arkadaşlar bende bisikleti bugün alıyorum.Gruba gelin topluca bir saat belirleyelim ve bugün başlayalım hafiften tanışıp pedallamaya :)
Grup bu : (link)

Arkadaşlar, bu akşam aynı yerde buluşuyor musunuz? Benim de bu akşam uygun, eşimle çocuğum tatilde olduğu için daha rahatım. Gelebilirim. İşyerinden 17:30'da çıkıyorum, Maltepe sahilden 18:30 civarı bisikletle yola çıkarım. Kartal Adalar vapur iskelesinin orada 19:15-19:30 arası olabilirim. Tabii size de bağlı.

Geri