Kartal - tuzla ring

Alper Uğur

Aktif Üye
Kayıt
10 Temmuz 2009
Mesaj
182
Tepki
89
Şehir
İstanbul
İsim
Alper Uğur.
Bisiklet
Fuji
Herkese merhaba,

2014 ve 2015'in büyük kısmı sağlık sorunlarım nedeniyle uzak kaldığım bisiklet sporuna yeniden geri döndüm ve bir süredir bireysel olarak çalışıyorum. Kendimi fazla zorlamadan kondisyon tutuyorum. Son dönemde kaybettiğim mesafeleri geri kazanmaya başladım. Hafta sonları mümkünse belli bir tempo ve disiplin ile Kartal - Tuzla arası ring yapmayı planlıyorum. Yeni SPD pedallarım gelene kadar SPD kullanmayacağım. Ortalamam rüzgarlı havalarda genelde 20 civarında. Bu tempoyu artırmayı hedefleyerek süreceğim.

Siz de bu tur bana uyar diyorsanız hafta sonu toplanalım. Bu temponun üstündeyim ama sizi çekerim diyenler olursa da motivasyon açısından çok iyi olur.

Aşağıda tur parkurunun bir haritası var. Temel olarak olarak Kartal meydandan başlayarak sahil yolu ve Rıhtım Caddesi üzerinden Tuzla ve tekrar ters yönde, Rıhtım Caddesi, Ulunay Caddesi üzerinden Spor Caddesine bağlanarak Kartal'a ulaşılacak.

Toplam yol Kartal çıkış ile yaklaşık 40 KM. Kask, yedek lastik ve pompa ile birlikte gelmeniz iyi olur.

Tur Cumartesi yada Pazar günü sabah erken bir saatte başlanıp bitirilecektir.

http://i57.tinypic.com/34odhcp.png

Görüşmek dileğiyle.
 
Scudo

Alper Uğur

Aktif Üye
Kayıt
10 Temmuz 2009
Mesaj
182
Tepki
89
Şehir
İstanbul
İsim
Alper Uğur.
Bisiklet
Fuji
Bu akşam Tuzla'ya doğru yola çıktım. Amacım Tuzla'ya varmaktı ama zaman geri dönüşe müsade etmeyeceği için turu İçmeler'de kestin. Özellikle Kaynarca girişten sonra yollar güzel. Sahilde, akşam iş çıkışı saatine denk geldiği için bir miktar trafik vardı ama sonrasında yol rahatladı. SPD olmadan 20 ortalama tutturmuşum. Liman caddesi asfaltlama tamamlanmış bu segmenti çok keyifle ve hızlıca geçtim.

Strava sonuçları ve rota şöyle oluştu.
http://i58.tinypic.com/2vvnlfa.png
 
  • Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk

Alper Uğur

Aktif Üye
Kayıt
10 Temmuz 2009
Mesaj
182
Tepki
89
Şehir
İstanbul
İsim
Alper Uğur.
Bisiklet
Fuji
SPD-SL ile vedaştım bu esnada yeni SPD pedal ve multi-release kaller elime ulaştı. Bundan sonraki turlarda bu SPD'ler ile alıyor olacağım mesafeleri.
http://i62.tinypic.com/309ppo0.jpg
http://i59.tinypic.com/28qc7r.jpg

Ramazan ertesi yada içerisinde bir kez daha bu hatta sürüş olacak. Sonra Başıbüyük'ün set eğimlerinde rampa çalışmalarına başlayacağım.