Scudo Sports

Karşı Bisiklet Formaları

@semdekor

Yogun istek var lütfen iletirmisiniz;)yoksa ben mi geleyim konusmak için....;):D
teşekkürler şimdiden....

Scudo
arkadaşlar bi konuda bilgilendirmek istiyorum.
Her gün 17:00 ye kadar olan istekler ertesi gün sonraki istekler de daha ertesi gün kargolanacak. sadece iş yerinde internet kullanıyorum da.

sarı uzun kollu M beden 1 tane almak istiyorum, tabi kaldıysa. hesap no ile bilgi verirseniz yarın havale yapabilirim. teşekkürler...

merhaba mesajınızı aldım ancak cevap atamıyorum
turuncu, yoksa sarı, kollu L beden almak istiyorum :)

ö.m ile hesap numarası ve iletişim için mail ya da telefon verebilirseniz sevinirim. iyi günler

ilginize çok teşekkür ederiz arkadaşlar aytaç abi senem abla ve diğerleri ellerinden geleni yapıyorlar aytaç abi benim niyetlendiğim formayı bile elimden aldı sizlere verebilmek için.

senem abla persembe aksamı bulusmasında yanı yarın bende bı tane almayı dusunuyorum.. eger sen de bulusmaya geleceksen elınızdekılerın lıstesıyle gelırsen ben de ona gore bı tane alabılırım :) yarın gorusmek uzere..

@serkan boyracı

Serkancım maalesef bu hafta da gelemeyecem. sağlık sorunlarım var biraz. sen bana bedenini söyle ben sana listeyi yollayım.
biraz daha az kalınca kalanların listesini yazacağım zaten foruma.

Şimdiden listeyi koymaya karar verdim:)
kırmızı olanlar tamamen anlaştıklarımız ve hatta yolladıklarımız
yanında nick yazanlar ayırttıklarımız
diğerleri boşta olanlar.
burdan seçip istekte bulunabilirsiniz. liste değiştikçe yayınlayacağım burdan
http://img98.imageshack.us/img98/3950/listet.jpg

cepsiz modellere hiç istek gelmedi:) onları yaptırırken günlük yaşantımızda t-shirt olarak da kullanabileceğimiz şekilde de yaptıralım demiştik:)

@semdekor

ay sonu gelsin semdekor hanım onlarada bakarız!

@porter3434

Henüz cevap alamadım sizden? işler yoğun sanırım:)

Formalarımızı teslim aldık.. hatta denedik pek bir şık oldu !! :)

emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederiz... :)

benim forma daha gelmedi bekliyoruz bakalım heyecanla!:D

@cedrick41

dostum senin formalarınıda aynı gün göndermiştim.eli kulağındadır kesin,biraz sabır:)

bende en son kırmızı s beden kollu cepli forma için özel mesaj atmıştım havale bilgileri için sanırım gözden kaçmış bekliyorum.

merhaba arkadaşlar.Elimizde kalanların listesini aşağıda görebilir ve siparişlerinizi bu listeye göre verebilirsiniz.Senem'in eklediği önceki liste benim hatamdan dolayı iptal olmuştur.Karışıklıktan dolayı özür dilerim.

http://img30.imageshack.us/img30/5950/clipimage002vm.jpg

turuncu-M-Kollu-Cepsiz Rasyonel arkadaşımız için ayrılmıştır..

Geri