Scudo Sports

Karşı Bisiklet Formaları

XL-TURKUAZ-CEPLİ-KOLLU
XS-TURKUAZ-CEPLİ-KOLLU

FLETCHER arkadaşımız için ayrılmıştır...

Scudo
@eren yoloğlu

sevgili eren şuanda elimizde olanlar sadece bunlar.yakın zamanda gelecek gibi durmuyor,belirtmek isterim...

turkuaz cepli kolsuz modelının L bedenını de benım ıcın ayrırmısnız ben sızden elden alabılırım.. eger yarın uygun olursanız yada pazar gunu???

@semdekor
gemış olsun senem abla ben bıraz once yazdım ama tekrar yazayım turkuaz renklının L bedenı ceplı kolsuz modelını bana ayırabılırmısın??? ben yarın yada pazar gunu yada daha sonra sız uygun oldugunuzda elden alabılırım??

turkuaz cepli kolsuz modelının L bedenı SERKAN BOYRACI arkadaşımıza ayrılmıştır...

formalar elime ulaştı çok teşekkürler mükemmel formalar herkese tavsiye ederim heryerde giyeceğim bu formaları!

@Mustafa ÖZKARA

selam Mustafa.XL TURKUAZ CEPLİ KOLLU formayı Fletcher arkadaşımıza ayrılmıştı zaten.

Hımmm öyle mi :(
Takip edemedim sanırım. Peki Aytaç L veya XL kollu modellerden hangisi var baya karışmış liste. Renk sorun değil kollu olarak bana bir adet ayırabilir misin?
Sevgiler...

Listenin son halini yolluyorum. aytaç bendeki formaları bilmediği için ekleyememiş:)
http://img38.imageshack.us/img38/994/liisteee.jpg

@semdekor

bugün havaleyi geçtim. adres bilgilerimi özel msj la yolladım size !

xl beden cepli kollu modelden istiyorum ama sanırım kalmamıs. renk fark etmez. acaba daha sonra gelebılır mı formalar. tesekkurler

TURUNCU-CEPSİZ-KOLLU-XL MUSTAFA ÖZKARA arkadaşımız için ayrılmıştır...

xl beden turuncu cepsiz kollu model var sanırm onu almayı dusunuyorum. iş bankası hesabı olursa cok ıyı olur.

@volkanbsr

malesef..mustafa arkadaşımız için ayırmıştım onu..

Geri