Scudo Sports

Karşı Bisiklet Formaları

@nükleer kedi

Nükleer santrallerin zararını ve yıllardır yaşattıklarını hepimiz biliyor olmalıyız. Çernobil'in üstünden 23 yıl geçmesine rağmen hala Ukrayna'nın çevresinde ve oradan binlerce km uzaklıktaki yerlerde doğan çocuklar nükleer santrallerin yanlış işlemisinden kaynaklı olarak sakatlar. Ve hayatlarının bundan sonraki belki 50 belki 70 yılını sakat olarak geçirecekler. Bunun sebebi nükleer santrallerdir.
Bizler de biliyoruz ki;aslında nükleer reaksiyonlarla sanıldığından daha büyük bir enerji nükleer enerji olarak depolanabilmekte ve şu an nükleer enerji dışında elde edilen enerjilerden kat kat daha büyük. Ama biliyoruz ki nükleer santraller verdiği enerjiden çok can alıyor. Sakat bırakıyor. Doğamıza zarar veriyor.
Bunların hepsini zannediyorum ki formamıza yazmaya kalksak formanın boyutları yetmez. Nüklleere KARŞI olmamızdaki sebepler bunlardır. Bizler bisikleti oyuncak olarak kullanmıyoruz. Amaçlarımız, görüşlerimiz, hayat felsefemiz bu. Laf olsun diye birşeylere ya da birilerine KARŞI değiliz. Kimilerinin yapamadığını yapmaya çalışıyoruz. İnanıyoruz ki bu formaları alan arkadaşlar da aktif olarak gösterdiğimiz bu düşüncelerimize ortak olan kişiler. Hepsi de çevreye karşı duyarlı. Biz bu formaları ticari amaç güderek yaptırsaydık emin olun maliyet fiyatına satmazdık.
"Bisiklet karne hediyesi değil; yaşam felsefesidir..."

Scudo
Sevgili Uğur, eminim ki nükleer kedi kullanıcı isminden dolayı böyle bir espri yapmış.

Eğer böyle geç kalmaya devam edersek; nükleer güç sonunda zorunluluk olacak... Ne mutlu ki ülkemiz rüzgar enerjisi alanında inanılmaz yatırım alıyor. Yıllarca bisiklete binip rüzgarından "illallah" dediğimiz yerler yavaş yavaş "rüzgar tarlası" oluyor. Sanırım geç başladık ama en hızlı yatırım yapan ülke biz olacağız gibi.

Kimsenin şahsına dair birşey söylemedim. İnsanların genel olarak kanısı bu. Ne yazık ki savaşı çok seven bir toplumda yaşıyoruz. Ve bir savaş için en önemli silahlardan birisi nükleer bomba. Gelecek nesil nasıl olursa olsun, hayatlarını nasıl ve ne şekilde yaşarlarsa yaşasınlar önemli olan vatanımızı, yaşadığımız yerleri koruyalım diyor insanlar. Her ne pahasına olursa olsun!
Arkadaş adıyla ilgili bir espri yapmıştır ya da kendi düşüncesi budur beni ilgilendirmez. Anlatmak istediğim bizim bu formaları satmaktaki amacımız grubumuz içindeki ortak düşünce ve bu düşüncelerimizi bizimle aynı düşüncede olan insanlarla paylaşmak. Formaların üstünde yazanlar laf olsun diye yazdırdığımız şeyler değildir. Formaları alan arkadaşlardan isteğimiz, bu düşünceleri paylaşıyorlarsa formaları üstlerine giymeleridir.
İstenilen her yere bizimle aynı düşünceleri paylaşan arkadaşlarımıza bu formaları ulaştırırız.

Hayır ben cidden ismim öyle diye değil Nükleer'i sonuna kadar desteklediğim için öyle yazdım. Doğasını seven insan nükleeri sever ve kullanılmasını destekler.

Ama nükleer silahlar ise söz konusu olan buna tabiki ben de karşıyım.

Evet doğamızı seviyoruz. Doğamıza karbondioksit vermeyen bir nükleer enerjiyi desteklemeliyiz değil mi? Peki nükleer santrallerde üretilen nükleer enerjinin sonucunda çıkan nükleer atıkları yok etmek için gereken 5 kat büyüklüğünde yeni bir nükleer atık temizleme santralini hangi şirket kuracak ve doğaya sadece nükleerin zararını değil de yararını bırakacak?
Bu konunun tartışma yeri burası değil. Yeterince uzadı bu konu ve forma satışından uzaklaştı. Başka bir konuda ayrıntılı olarak kendi düşüncelerimizi paylaşabiliriz. Daha fazla uzamasın lütfen.

beden konusunda ayrıntı alabilirmiyiz, hangi bedende hangi omuz genişliği uygun oluyor diye mesela?

@Burak ÖZ

evet bu bedenlerin bir şeması varmı şu boyda şu ende gibi bir şema varmı arkadaşalar biraz destek alabilirmiyiz bu konuda aşağıdaki tarzda mesela daha iyi olur kanısındayım
http://onfinite.com/libraries/1509370/aeb.jpg

@cedrick41

Bu semaya gore olculeri zahmet olmazsa verirseniz bende almak isterim. Sizi en iyi sekilde Dallasta yuzlerce bisikletlinin arasinda temsil etmek zevk verecektir bana.

Merhaba;

Güzel çalışma olmuş.Ben de destek olmak isterim.L beden kırmızı kollu cepli ve aynısının siyahından varsa 2 adet alabilirim.Hesap bilgilerinizi bekliyorum.

35 SEm 35 lütfen siyahınıda yaptıralım bak ben degıl herkes beklıyor....;)

@cedrick41

Bu bilgiyi yaptırdığımız yerden alabilirim ama birkaç gün sürer sanırım. ama yine de bugün bi uğramaya çalışacağım:)

Turuncu S de M de Kollu ve kolsuz olarak var:)

@Salih Manavoğlu

Diğer arkadaşlara da özelden cevap yazdım. Cevap yazmayı atladığım varsa lütfen özel mesaj atsın:) Oradan mesaj takibi daha kolay oluyor:)
İlginize çok çok teşekkür ederiz karşı bisiklet olarak. Bir çok ilimizde formalarımızn giyileceği düşüncesi bizi çok mutlu ediyor.

@Ferhat Şener

:) siyah kumaş yoktu. bugün gidersem sorarım geldi mi diye:)

havale icin ozel mesaj atacağım. hatta bu da özel mesaj atabilmemi saglayacak son mesaj :)

ilginize teşekkür ederiz arkadaşlar.

Havale yapan arkadaşlarımın bilgileri elime ulaştı.Yarın dan itibaren PTT kargo ile göndermeye başlıyorum.

Uğur arkadaşımında belirttiği gibi felsefesi olan bir iş yapıyoruz,logomuz,formamız bir şeyleri dert ettiğimizden ve bu hareketin yayılmasını istediğimiz için bu şekilde.

Milyarlarca dolar bütçeli şirketlerin isimlerini üstümüzde taşımak yerine,insanlara bazı şeyleri anlatmak daha mantıklı geliyor.Çünkü etrafımızda bir çok olumsuzlıklar yaşıyoruz.Tüm bu olumsuzluklara karşı birlik olup ses çıkartmak gerekir diye düşünüyoruz.

Diğer şehirlerdeki arkadaşlarımızıda bu işe ortak etmek ise ayrı bir keyif.Gönül isterdi ki tüm bu formaları bedel istemeden gönderelim,dağıtalım.Ama SPONSORSUZ olarak yaptığımız tüm bu işler bazı ağır yükler getiriyor.En azından onları karşılamak zorundayız.Gerçekten maliyetine gönderiyor ve hiç bir kar gütmüyoruz.

Umarım derdimi doğru dürüst anlatabilmişimdir.

Görüşmek üzere...

Geri