Scudo Sports

Kars-Kuşadası 1400

Derya Abi ;

Bu foruma ve bizlere verdiğin bilgiler için çok teşekkürler,bize çok yardımcı oldun Allah razı olsun. Hayırlı ve en önemlisi sorunsuz-sağlıklı bir tur geçirmen dileğiyle...

Scudo
Teşekkürler Tolga kardeşim.Bilgi,onu biriyle paylaşıp,bir zorluğu aşmasına yardımcı oluyorsa değerlidir.iyi dilek ve temennilerin için teşekkürler.

Planladığım gibi Tercan'a geldim.Bugün akşam üstü Erzincan'dayım.Erzincan'da bazı eksiklikler giderilecek dolayısıyla oradan bazı arkadaşlar lâzım.Şarj cihazim pasinlerde kaldığı için telefonumla nete baglanamayacagim.Sizlerden ricam konuyu bugün öğleye kadar aktif hale getirmeniz.Yardımcı olabilecek birileri çıkar belki.
Not :Kars kuşadası turu için facebook ta da bir etkinlik sayfası var,linki bir iki mesaj geride.Oradan da ulaşabilirsiniz

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Selamlar.İyi bir bisikletci adres olarak yazabilirseniz çok işime yarar.Ufak tefek ayar,yaglama işleri falan.Telefon şarj cihazı da alacağım ama sanırım onu bir çok yerde bulabilirim.Elbette en önemlisi yemek.Benim bildiğim sadece evin döner diye bir yer,sanırım 17.00 civarında orada yerim ,akşam da ogretmenevinde olur,sabah erkenden yola koyulurum .Gelmek tanışmak bir bardak çay içmek isteyen olursa seve seve.Yanlış hatırlamıyorsam orada bisikletle ilgili bir dernek de var,forumda görmüştüm.Bildirimleri buradan ya da ozelden yapabiliriz

Maşşallah sizin tur mesafeye bakılırsa bir nevi Transcontinental Race olmuş.
Kazasız belasız keyifli yolculuklar diliyorum.

http://img.tapatalk.com/d/14/08/15/etu6u4e2.jpg

http://img.tapatalk.com/d/14/08/15/gu6e2y7a.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/08/15/ha6y9u4u.jpg

Tur süresince facebbok'ta "derya keçeci Kars'tan kuşadasına bisiklet turu" etkinliği oluşturup,mümkün olduğu kadar paylaşımda bulunmuştum.Tura 12 Ağustos'ta başlayıp aynı planladığım gibi,hatta bazı dinlenme günlerini de atlayarak biraz da erken,23 Ağustosta tamamladım.Benim için gerçekleşen bir hayal olarak belleğime zaten çoktan kazındı.İlgilenen arkadaşlar tur güncesine www.derraceci.tumblr.com adresinden ulaşabilirler.

@Derya Keçeci

Abi eylul ayina girdik eylul ayi balli gozleme ayi :) oturup son turlari konusma ayi :) ne dersin....

Bu yaz çok yandım Ferhat.Havalar serinlesin, elbette Eylül'ü boş gecmeyiz

ihtiyar delikanlı ,tebrikler derya bey,,,

http://img.tapatalk.com/d/14/08/15/gu6e2y7a.jpg

@Kudret Kurtcebe

Teşekkür ederim Kudret bey.Herkes ihtiyar oluyor bir şekilde.Sanırım önemli olan,sizin gibi,acizane benim gibi "Delikanlı" kalabilmek.

Bugüne kadar okuduğum en güzel tur yazısıydı. Teşekkür ederim.

Zaman zaman çok sevdiğim kitaplar olmuştur, mesela Knut Hamsun romanları veya İhsan Oktay Anar' ın tüm romanları gibi. Bu kitapları bir süre sonra yeniden okumak istediğimde iki üç sayfadan ileri geçemediğimi farkettim. Ama tamamen okuduğum bir tanesi de oldu, sanki yeni bir kitap okumuş gibiydim, öncekinden çok farklı gelmişti.

Sormak istediğim, bir daha aynı güzergahta tur yapabilir misiniz? Daha ilk kilometrede sıkılmak mı söz konusu olurdu yoksa aynı yol ama sanki yeni geçiyor gibi mi?
Bunu forumdaki arkadaşları düşünerek soruyorum aslına bakarsanız, ne yaparsanız yapın rotalar sınırlı. Hepsi yaptığı bir turu tekrarlayabilir mi?

@Raşit S
Teşekkür ederim Raşit kardeşim.Hemen sorunuzu yanıtlayayım:Bir istisna dışında Hayır.Bir daha aynı ortada ve aynı uzunlukta bir tur yapmam.Aslına bakarsan,sadece "gitmek" beni mutlu eden duygu.Gittigim yoldan dönmek her zaman zulüm gelir bana.Daha önce de paylasmıştım. Başladığım yerleri ardımda bırakmayı seviyorum.
Gelelim istisnaya.Tur sonrasında,bir üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum AKUT'tan bir arkadaşım,depremle ilgili bir farkındalık yaratma projesinden bahsetti.Birlikte kuzey Anadolu deprem fay hattında yaklaşık 800 km'lik bir tur."Tamam" dedim.Erzurum Erzincan Afyon(Dinar) Adapazarı ve İzmit gibi,büyük depremlerin yaşandığı hat boyunca pedal basacağız. İşte,ancak böyle projelerde,daha önce yaptığım etapları tekrar edebilirim.
Yakın ilginize teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Gün A.
çok keyifliydi yazınız...teşekkürler..

Geri