Milbert Hofen
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.542
- Bisiklet
- Canyon
Üniversiteyi bitirmeme 2 hafta kala birkaç yere başvurdum. Birkac sirketten hemen cevap geldi. Birisiyle gorusmeye basladim.1 hafta içinde genel müdürler ve yabancı ortaklarından aralarında bulunduğu 5 kişiyle görüştüm. Aradıkları elektrik elektronik mühendisiydi ama bir şekilde işe kabul aldım. Hem de neredeyse bomboş bir CV ile. ( cv'imde sadece birkac sportif başarım ve solidworks ansys gibi program bilgilerim vardı ) hatta benle konuşurken bir yandan da cv'me bakıyorlardı. 2 sayfa çıkmış ama 2. Sayfada tek satır var. O da güreşle ilgili kısimdi 
Uzun lafın kısası başvuruların çoğu yedekleme için kullanılıyor. Bir iş için adam arandığında o havuz değerlendiriliyor. Evet, eğer ilk aşamayı geçerseniz 2 şansınız var. Ya sağlam bir CV ile ise alinacaksiniz, ya da benim gibi şansınız yaver gidecek.
Yolunuz açık olsun.
( Bu olay 3 sene önce oldu ve ben ise hiç baslayamadim. Son anda bir karar aldık ve Almanya'ya taşındık. Burada hem tedavi oldum, hem de modern köle olmaktan kurtuldum. En azından şimdilik )
Uzun lafın kısası başvuruların çoğu yedekleme için kullanılıyor. Bir iş için adam arandığında o havuz değerlendiriliyor. Evet, eğer ilk aşamayı geçerseniz 2 şansınız var. Ya sağlam bir CV ile ise alinacaksiniz, ya da benim gibi şansınız yaver gidecek.
Yolunuz açık olsun.
( Bu olay 3 sene önce oldu ve ben ise hiç baslayamadim. Son anda bir karar aldık ve Almanya'ya taşındık. Burada hem tedavi oldum, hem de modern köle olmaktan kurtuldum. En azından şimdilik )