İstanbul'a kar yağmış.. hem de pazar gününe denk gelmiş.. ormana gitmemek olur mu?
önce devamlı camcan dışarıya baktım, kar inceden inceden yağıyordu.. vakit de ilerliyordu. arkadaşları ayarladım ve yola çıktık.. gelen de pişman.. gelmeyem de!
hava buzz.. ayakkabının üstünden geçirip bağladığım poşetler baya işe yaradı. geri döndüğümüzde ayakları kuru olan tek bendim 
Neşet'e geldiğimizde baktık ki tek akıllı bizmişiz
bisikletliler olarak.
etrafta mangal yapanları bile vardı. ateşin başına bi geçsek nasıl olur diye aklımızdan geçti ama.. :rolleyes: güzel olurdu da ayrılması zor olurdu..
bazı resiimler..
orj. boyut için tıklayınız
Fotoğraf bulunamadı.
devamı ve 1-2 kısa video var. yarına
ormana vardığımızda tek isteğim ara yollara patikalara girmekti ama kar kalınlığı bisiklet için uygun değildi. havanın soğuğu.. ıslanan ve üşüyen ayaklar.. ve akşamın yakın olması ormanda fazla binmemize engel oldu desem yeridir.
foto çekmek için 2 yerde durduk, bu da bize yetti!
ellerin üşümesi.. bakınız, eldiven yok. makinayı iç cepten çıkar. tekrar.. tekrar..
yok
yok
kar suyu eriyip de akamamış.. kenardan sarkan buza dikkat!
devrilen ağaç yolu kapamış.
Murat kardeş, devekuşu misali başını toprağa gömmeyi denedi.
kar engelini aşamadı
peki bu nasıl oldu? o videoda.. video bende değil. önümüzdeki günlerde eklenir inş.
burdan aşağı indim. çıkmayı denemedim bile..
bu resim de birşeyler anlatıyor.. yanında yatan kişi objektife yakalanmadan kalkmayı başarmış
bu diğer panaromik resim
jant freni magura hs33 bu soğuk günde gücünü gösteremedi.
benim vites epey saçmaladı.
eve dönüş yolunda ön vitesi 3e almışım. orda donmuş aşağı inmedi.
şimdilik bu kadar.
..
Yeni : gezinin videosu için tıklayın (link)
önce devamlı camcan dışarıya baktım, kar inceden inceden yağıyordu.. vakit de ilerliyordu. arkadaşları ayarladım ve yola çıktık.. gelen de pişman.. gelmeyem de!
Neşet'e geldiğimizde baktık ki tek akıllı bizmişiz
etrafta mangal yapanları bile vardı. ateşin başına bi geçsek nasıl olur diye aklımızdan geçti ama.. :rolleyes: güzel olurdu da ayrılması zor olurdu..
bazı resiimler..
orj. boyut için tıklayınız
Fotoğraf bulunamadı.
devamı ve 1-2 kısa video var. yarına
ormana vardığımızda tek isteğim ara yollara patikalara girmekti ama kar kalınlığı bisiklet için uygun değildi. havanın soğuğu.. ıslanan ve üşüyen ayaklar.. ve akşamın yakın olması ormanda fazla binmemize engel oldu desem yeridir.
foto çekmek için 2 yerde durduk, bu da bize yetti!
ellerin üşümesi.. bakınız, eldiven yok. makinayı iç cepten çıkar. tekrar.. tekrar..
yok
yok
kar suyu eriyip de akamamış.. kenardan sarkan buza dikkat!
devrilen ağaç yolu kapamış.
Murat kardeş, devekuşu misali başını toprağa gömmeyi denedi.
burdan aşağı indim. çıkmayı denemedim bile..
bu resim de birşeyler anlatıyor.. yanında yatan kişi objektife yakalanmadan kalkmayı başarmış
bu diğer panaromik resim
jant freni magura hs33 bu soğuk günde gücünü gösteremedi.
benim vites epey saçmaladı.
eve dönüş yolunda ön vitesi 3e almışım. orda donmuş aşağı inmedi.
şimdilik bu kadar.
..
Yeni : gezinin videosu için tıklayın (link)