Scudo Sports

karda yine belgrad (24-1-2010)

otec

Forum Bağımlısı
Tepki
696
İstanbul'a kar yağmış.. hem de pazar gününe denk gelmiş.. ormana gitmemek olur mu?

önce devamlı camcan dışarıya baktım, kar inceden inceden yağıyordu.. vakit de ilerliyordu. arkadaşları ayarladım ve yola çıktık.. gelen de pişman.. gelmeyem de! :D hava buzz.. ayakkabının üstünden geçirip bağladığım poşetler baya işe yaradı. geri döndüğümüzde ayakları kuru olan tek bendim :)

Neşet'e geldiğimizde baktık ki tek akıllı bizmişiz :) bisikletliler olarak.
etrafta mangal yapanları bile vardı. ateşin başına bi geçsek nasıl olur diye aklımızdan geçti ama.. :rolleyes: güzel olurdu da ayrılması zor olurdu..

bazı resiimler..

orj. boyut için tıklayınız
Fotoğraf bulunamadı.

devamı ve 1-2 kısa video var. yarına ;)

ormana vardığımızda tek isteğim ara yollara patikalara girmekti ama kar kalınlığı bisiklet için uygun değildi. havanın soğuğu.. ıslanan ve üşüyen ayaklar.. ve akşamın yakın olması ormanda fazla binmemize engel oldu desem yeridir.

foto çekmek için 2 yerde durduk, bu da bize yetti!

ellerin üşümesi.. bakınız, eldiven yok. makinayı iç cepten çıkar. tekrar.. tekrar..

yok

yok

kar suyu eriyip de akamamış.. kenardan sarkan buza dikkat!

devrilen ağaç yolu kapamış.

Murat kardeş, devekuşu misali başını toprağa gömmeyi denedi. :) kar engelini aşamadı :) peki bu nasıl oldu? o videoda.. video bende değil. önümüzdeki günlerde eklenir inş.

burdan aşağı indim. çıkmayı denemedim bile..

bu resim de birşeyler anlatıyor.. yanında yatan kişi objektife yakalanmadan kalkmayı başarmış :)

bu diğer panaromik resim

jant freni magura hs33 bu soğuk günde gücünü gösteremedi. :)
benim vites epey saçmaladı.
eve dönüş yolunda ön vitesi 3e almışım. orda donmuş aşağı inmedi.

şimdilik bu kadar.

..
Yeni : gezinin videosu için tıklayın (link)

Scudo
Türkiyenin her tarafında kar var.Bembeyez gelinlik üzerinde elmaslar ,yakutlar gibisiniz tebrikler.pedallarınız daim olsun.

çok güzel resimler bende o macerayı yaşamak istedim olmadı arkadaşlar gitmedi bende bisiklet hazır yanımda odamda oturuyorum şimdi ayağınıza sağlık fotolar süper

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
@kaptan vural 74

niyetlendim ya gidemesem bende üzülürdüm gerçekten.
neyse kardeş.. kış daha devam ediyor. :in:

• Beğen
Arkadaşlar bu tek maşalı ön amortisörün avantajı nedir yoksa zevk meselesimi...?

@Muhammet Sekmen

lefty maşanın artı eksileri nelerdir? diye konu açmanı öneririm.

• Beğen
Abi çok güzel resimler ama S works lefty i O kara nasıl kıyıpda attınız?

KArın güzelliğinden faydalanmışsınız abi..Süper olmuş.Elinize emeğinize sağlık.
SAğlıklı bir yaşam diliyorum.İyi Forumlar.

Geri