Scudo Sports

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Scudo
@mariokaldato

Iyi yakalamışsın kaldato.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Instagramda tanidigim orbea tt kullandigi için mesajlara bakmiyor bile.

aradan 1 sene geçmiş ben 1 senede birkaç kez bisiklet sürdüm malüm iş değişikliği mağaza değişikliği kış flan gördüğüm herkese selam verdim bu zamana kadar ama görmezden gelenlerde var tabi aldırıs etmeden devam :harika:

Geçen ay Erciyese tırmanıyorun altımda Alu Scultura 300 yanımdan geçip sollayan karbon bisikletlilere selam veriyorum onlar almıyor sonra bağırdım arkasından "kimsin lan sen" diye dönüp bakmadı sonra dedim bunlar selamı bile almıyor insan değiller. Ama maşallah iyi tırmınıyor Şeref(-)

Bi kaç dk sonra 3 tane karbon bisikletli geldi arkamdan geçerken birisi hi dedi ben de hay hay diye karşılık verdim. Baktım adamlar ecnebiymiş 🤩
Heriflerin forma tektip bahrain Merida altlarindaki bisiklet scultura mclaren bahrain Team 🤣
olay gerçek
Yer Erciyes
Strava günlüğünüz...

+Bu nedir ula
-Karbondur Ağam
+Bu nedir
-Oda Alüminyum ağam ama seninki biraz eskimiş 🤣🤣🤣IMG_20201017_173341.jpg

Geçen ay Erciyese tırmanıyorun altımda Alu Scultura 300 yanımdan geçip sollayan karbon bisikletlilere selam veriyorum onlar almıyor sonra bağırdım arkasından "kimsin lan sen" diye dönüp bakmadı sonra dedim bunlar selamı bile almıyor insan değiller. Ama maşallah iyi tırmınıyor Şeref(-)

Bi kaç dk sonra 3 tane karbon bisikletli geldi arkamdan geçerken birisi hi dedi ben de hay hay diye karşılık verdim. Baktım adamlar ecnebiymiş 🤩
Heriflerin forma tektip bahrain Merida altlarindaki bisiklet scultura mclaren bahrain Team 🤣
olay gerçek
Yer Erciyes
Strava günlüğünüz...

Meridacıysa normal abi 😂

Niye takalım, maske değiller ki.. :koptum:

Şahsen herkesle kafa yada el hareketi ile selamlaşırım. Çok az bir kitle var ki bu ritüeli umursamıyor. Ben de : - yorgun yada sürüşe odaklanmıştır, yoksa bir anolojik durum değildir- deyip kendi karbonumun kişiliğimden aşındıramadığı insancıl sürüşüme devam ediyorum...😃

Tarmac sl4 karbonumla işe gdeken antreman yaparken, karşıdan geçen 20kiloluk süspansiyonlu biskiletlilere bile selam çakıyorum :D olmazsa en kotusu kafa sallarım

Spora ilk başladığımda neredeyse herkese selam verir selam alırdım. Arada bir selamımı almayanları görünce dehşete düşerdim. Gel zaman git zaman fark ettim ki artık çoğu zaman verilen selamı almaz olmuştum. Sebebi tahminimce performans odaklı sürmeye başlamamdı. Ancak tahminlerimde yanılıyor olmam gerekiyordu zira ben bisiklet süren bir hıyardım.

Bisikletçi, bisikletçiye selâm verir. Vermeyenler bisiklet süren hıyarlardır.
Net.
Reyiz bu hakaret az olmus. Ana baci falan dumduz sovmeliydik, hatta bisiklet kulturunu gelistirmek adina devlet buna bisey yapsin kanun falan cikartsinlar selam vermeyenlerin eli kesilsin direkt.

@umutcelik Ağa nettin yav, linç edip zopayla kovalamak
Reyiz bu hakaret az olmus. Ana baci falan dumduz sovmeliydik, hatta bisiklet kulturunu gelistirmek adina devlet buna bisey yapsin kanun falan cikartsinlar selam vermeyenlerin eli kesilsin direkt.
Bunlara gerek yok, taksiciler dolmuşçular gibi sele altına bir haydar aparatı takacan, baktın selam alan yok anam anam çekecen haydarı verecen odunu yenmi yemenmi 🤣🤣

Bunlara gerek yok, taksiciler dolmuşçular gibi sele altına bir haydar aparatı takacan, baktın selam alan yok anam anam çekecen haydarı verecen odunu yenmi yemenmi 🤣🤣
Kesin çözüm bonbaya taramalı takmak.

var_mi_bonbaniz-umut_sarikaya.jpg

Ağa haydar hafif gelir. Ben o yüzden sağlam demirle geziyorum çantamın altında. :koptum: 20200419_160822.jpg20200419_160822.jpg

Dosyalar

• 20200417_152318.jpg
    20200417_152318.jpg
    2,3 MB · Okunma: 12
Geri