mariokaldato
En yeniden bir önce kayit olan adam
- Tepki
- 33.516
- İsim
- Raşit Cumhur Çakın
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Geçen ay Erciyese tırmanıyorun altımda Alu Scultura 300 yanımdan geçip sollayan karbon bisikletlilere selam veriyorum onlar almıyor sonra bağırdım arkasından "kimsin lan sen" diye dönüp bakmadı sonra dedim bunlar selamı bile almıyor insan değiller. Ama maşallah iyi tırmınıyor Şeref(-)
Bi kaç dk sonra 3 tane karbon bisikletli geldi arkamdan geçerken birisi hi dedi ben de hay hay diye karşılık verdim. Baktım adamlar ecnebiymiş 🤩
Heriflerin forma tektip bahrain Merida altlarindaki bisiklet scultura mclaren bahrain Team 🤣
olay gerçek
Yer Erciyes
Strava günlüğünüz...
Reyiz bu hakaret az olmus. Ana baci falan dumduz sovmeliydik, hatta bisiklet kulturunu gelistirmek adina devlet buna bisey yapsin kanun falan cikartsinlar selam vermeyenlerin eli kesilsin direkt.Bisikletçi, bisikletçiye selâm verir. Vermeyenler bisiklet süren hıyarlardır.
Net.
Bunlara gerek yok, taksiciler dolmuşçular gibi sele altına bir haydar aparatı takacan, baktın selam alan yok anam anam çekecen haydarı verecen odunu yenmi yemenmi 🤣🤣Reyiz bu hakaret az olmus. Ana baci falan dumduz sovmeliydik, hatta bisiklet kulturunu gelistirmek adina devlet buna bisey yapsin kanun falan cikartsinlar selam vermeyenlerin eli kesilsin direkt.
Kesin çözüm bonbaya taramalı takmak.@umutcelik Ağa nettin yav, linç edip zopayla kovalamak
Bunlara gerek yok, taksiciler dolmuşçular gibi sele altına bir haydar aparatı takacan, baktın selam alan yok anam anam çekecen haydarı verecen odunu yenmi yemenmi 🤣🤣
Ağa haydar hafif gelir. Ben o yüzden sağlam demirle geziyorum çantamın altında.@umutcelik Ağa nettin yav, linç edip zopayla kovalamak
Bunlara gerek yok, taksiciler dolmuşçular gibi sele altına bir haydar aparatı takacan, baktın selam alan yok anam anam çekecen haydarı verecen odunu yenmi yemenmi 🤣🤣