Scudo Sports

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Scudo
Bu selamın bir standardı var mı mesela el kaldırmak veya zile basmak gibi ya da kafa sallamak tarzında. Bence çok da takılmayalım bu konulara. Çünkü daha ciddi sorunlar var bisiklet kullanımı adına. Bisiklet kullanımının daha risksiz olacağını ümit ettiğim zamanlarda bisiklet yollarının Avrupa kalitesine hatta ötesine geçeceği zamanlarda rahat rahat selamlaşırız.:) Ayrıca tanımadığı bir insana kimse selam vermek zorunda değil. Zaten böyle bir yasa veya etik bir kural da yok. Saygılar herkese

@yyokes Titanyumcular ne yapacak bu durumda :kötü:

• Beğen
Tepkiler: yyokes
Sendikalasmak sart [emoji3]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Eser Sevinç

Onlar zaten "yarı tanrı" mertebesinde, buralarda bisiklet sürmüyorlar... Olimpos dağının tepesinden bizi izleyip oradaki düzlüklerde pedallıyorlardır diye düşünüyorum... :rolleyes:

Veya %15 eğimli kutsal Olimpos dağı rampalarında önce tırmanıp sonra iniş yapıyorlardır ne bileyim... :)

Yollarda görmüyoruz kendilerini biz pek...

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
istanbul trafiğinde solundan gelen arabaların sıkıştırma çabalarıyla mücadele etsin. yol kenarında sulamadan kaynaklı ıslak zeminde lastik kaymasın diye mücadele etsin. gene yol kenarında bolca bulunan cam kırıkları, kaza yapan arabalardan kopan parçalar vida vb. Tehlikelerle mücadele etsin. Ama gideceği yere sağ salim gitsin varsın bana selam vermesin. En ufak bir hata o insanın hayatı demek bu selam işini abartmamak gerek bence.
ben kaldırımda yada bisiklet yolunda oturan boğa gibi olan demir bisikletimi asfaltan ayırmak için cebelleşirken yanımda geçeni göremiyorum bile. bazen bir yandanda yere bakıp bira şisesi kırıklarından kaçmaya çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: yaboga
Alu kadro, karbon maşa bisikletim var; karbon bisikleti olmayanlarla göz göze gelip bir süre sonra başımı çeviriyorum. Karbon bisikleti olanlar için de; tam selam verecek gibi yaptıktan sonra hadi len artist deyip görmezden geliyorum. İşinize geliyorsa :D:D

Çelik ve titanyum kadro sahipleri (Temsili)
benim-bacanagin-da-kolunda-platin-var-480x422.jpg

• Beğen
Tepkiler: alpyese
Selam konusunda mtb - yol - karbon - alüminyum gibi ayrımların olması çok saçma bence . Ben de bazı fiziksel zorunluluklar yüzünden mtb aldım ama bisikletimi çok seviyorum. Şekli şemali de birçok yol bisikletiden daha tatlı geliyor ama bütçeye göre ya da bisiklet türüne göre selam verip vermemek ya da birisi mtb kullanıyor diye yol kullanıyor diye selam vermemek boş bir önyargıdan başka bir şey değil

Arkadaşlar, hala insanların yazdıklarını ciddiye alıp uzun uzun yazanlar var. Herkes geyiğe vurdu olm, takmayın karbon falan. Herkes herkese o an için mümkünse selam veriyor, dağ bisikleti alüminyum ya da karbon fark etmeksizin.

Yukarıda yazan arkadaşlar da hala işin eğlencesindeler. Captain Obvious olmak istemezdim ama yazılanları ciddiye alıp uzunca fikir belirtenler, sinirlenenler falan olduğunu görünce yazmak istedim.

@drumbanger

Eğlencesine yazan da var gayet ciddi şekilde yazan da var "olm"

• Beğen
Tepkiler: ebaklaci
Ben başlayalı yeni oldu , herkese selam verip zil vs. Çalıyorum . :) (bisikletillere tabi)
Selam iyidir. Alan olursa eyvallah , almayan olursa da o kişinin kendi ile ilgili sorunu :)

Şimdiye kadar Bisikletle birine selam vermedim ve bi bisikletli bana selam vermedi. bi gün ormanlık alana gitmiştim dönüşte bi yaylanın içinden geçiliyor, işte ordan geçerken 3 tane çocuk aramızda 20m falan var bana bakıyorlar neyse ben devam ediyorum yanlarından geçerken biri bana "sellamun aleyküm" dedi bende kafamı onlara çevirip eğdim geçtim yani zor bişey değil en azindan bunu yapmak ama istemeyen yapmaz bunu abartmaya gerek yok ve yorumlardan anlaşıldığı üzere birçok kişi ile aynı fikirdeyiz.

Diyeceklerim bu kadar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@FarukE Konunun açılması bile dalga konusu. Bu yüzden bu kadar ciddiye almaya gerek yok. Herkes biliyor ki selam almama,vermeme nedenleri karbon bisikletleri değil, bu karbon bisikleti almalarını sağlayan parayaya kendilerini kaptırarak, kendilerini bi dışkı sanıp kibirlenmeleridir.:)

Ye bisikletim ye!
Haha :D:D:D

@FarukE Bisiklet süren kişilerin bir misyonu temsil ettiğine inanıyorum.
Topluma örnek olduklarına inanıyorum.
Selamlaşma yapmaları gerektiğine işte bu sebeplerden dolayı inanıyorum.
Ve selamlaşma mevzusundan inatla bahs etmemiz gerektiğine de inanıyorum.

bi havalar bi havalar sanki ejderhaları var :D

• Beğen
Tepkiler: FarukE
ya geçenlerde bi anım olmuştu bisiklet yolunda gidiyorum bendede xrs 300 var hiten vitesin ayarı kaçmış uğraşırken karşıdan bi triban küsürlü geliyodu selam verdi vitesle uğraşmaktan alamadım selamını kötü oldu

Geri