gurkan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.431
- İsim
- Gürkan
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Cervélo
- Bisiklet türü
- Triathlon
Abi mantık diye bir bilim var , mantığın temellerinden biri de her genelleme en az bir tikelleme içerir diye.. benim yaptığım da bu.. Dikkat ettiysen ben esnek konuştum .. hatta ilk girişte yazdığımı kaçırmış olabilirsin, bazılarını tenzih ediyorum diye başladım yazıya.. Zaten yazdıklarımdan trekçilerin ya da iPhone cuların ya da Macintosh çuların alayı şöyledir böyledir demedim .. bir kısmı dedim...belki selam vermeyen, selam da almayan hatta bazı tipler var dalgaya vuran , bu tiplerin iç dünyasında ne dönüyor bilemeyiz ama Bursa'daki yarışlarda, organizasyonlarda her zaman en önde olan, her sürüşte pişmiş kelle gibi sırıtan genel bir küme var.. bizim köyde , Balıkesir'de şöyle bir huy vardır.. biri VW Caddy aldıysa, tüm millet ve Caddy alır.. birinde combo, Kangoo , Berlingo göremezsin... Bu da o hesap.. adamın eli para görünce Trek alıyor ve alıyor.. en hızlı en uygun en doanımlı en performanslı en en en mi? Değil ama işte... Bir kısmı da vardır hava dirençlerini karşılaştırmıştır, Shimano dura ace yerine sram red almıştır, dış lastikte stok geleni çıkarıp Pirelli p zero falan takmıştır ama işte , bunları tanışmadan bilemeyiz.. hayvanlar bile ufaktan selamlaşıyor, turlarda sürüşlerimde birbirinin bölgesinden geçen köpekler , kediler ufaktan bir göz teması kuruyor bazı bisikletçiler var, onlarda bu da yok 😁
Yok abi onun özeti şöyle, "nice bisikletler gördüm üstünde adam yok, nice adam gördüm bisikleti yok .."
Dostum benim kafadan; yürürken, koşarken, bisiklette, hatta araç kullanırken bile, bir dünya düşünce geçer. Bazen işteki bir konuyu çözmeye çalışırım, bazen eşimle bozuşmuşuzdur ya da kızın geleceğini düşünürüm. 2-3 saat koşarım eve geldiğimde 5dk geçmiş gibi gelir, o ara ne oldu ne bitti hatırlamam bile
Tanısan belki seversin ama yolda geçerken selam vermemiş olurum muhtemelen
kesin Dyson ve airfryerları da vardır onların![]()
Var vallahi var