- Tepki
- 19.014
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@M. Burak , o adı yeniden gözden geçirmenizi öneririm. Zira aynı adı taşıyan bir adult platformu var.. 
Asla takılmam böyle şeylere aksine biri yanımdan basıp gidince özeniyorum kondisyonunaYıllar önce sağlam bir tempo tutturmuş gidiyordum. Önde 4 yol bisikletçisi 2li sıra gidiyordu. Yanlarından tempomu bozmadan geçtim, elimi kaldırarak arkaya bakıp "Merhabalar" demim. Sonra kafede yanımızdan dalga geçer gibi geçti diye konuşmuşlar. Öyle tipler de var. Zone 4 nabızda selam veriyorsun, suçlu çıkıyorsun![]()
Abi bursa da adı çıktı bu heriflerin.. bazılarını tenzih ediyorum ama yılda 3000 km yapmazlar ve asla selam vermez selam versen de almazlar.. Esentepe'de, balabancık taraflarında, Badırga, Uludağ yollarında, illa ki denk gelir bana..Hatta forumda ve yerel gruplarda beni bilirler, Trekçilere gıcık da olurum...bunlar bisikletin böbürleşmiş halleri... övünmek için demiyorum ama garmin 1040 solar, assioma çift taraflı PM , sram red grup seti , continin de tour serisi gp5000 leri, kipeo ya kendime özel forma yaptırmış, yılda 18-20 bin kmleri yapan biri olarak bunlardaki seçilmişlik tribini hiçbir zaman yaşamadım.. Bazen işten ya da tarladan çıkmış evine giden yaşlı bisikletlileri görüyorum bazen 10-15 yaşında çocukları.. selamsız geçmem, "helal amca, Bravo gençler , az daha hadi ,aldınız yokuşu hadi " gibi laf atarım .. bu şımarıklık markalara has bir durum genelde .. ıphone kullanıcılarının büyük bölümü, vw kullanıcılarının büyük bir bölümü , Starbucks ta kahve içenlerin büyük bölümü , kendilerini ilah zannediyor ..Karbon bisikleti olan çok iyi bisikletçi ön izlenimi var.
Bu hafta sonu başıma geldi.
Uludağ tırmanırken arkadaşları beklerken yanımdan 3 tane trek li arkadaş geçti. Geldiklerini gördüm ve selam verdim almadılar, sorun değil. Arkadaşlarım geldi ve onların da rızasını alıp yokuşta yakaladım hepsini. Köy içine gelince ooo kardeşim iyi basıyorsun maaşAllah gibi geri dönüşler aldım.
Böyle olmayın![]()
Abi bursa da adı çıktı bu heriflerin.. bazılarını tenzih ediyorum ama yılda 3000 km yapmazlar ve asla selam vermez selam versen de almazlar.. Esentepe'de, balabancık taraflarında, Badırga, Uludağ yollarında, illa ki denk gelir bana..Hatta forumda ve yerel gruplarda beni bilirler, Trekçilere gıcık da olurum...bunlar bisikletin böbürleşmiş halleri... övünmek için demiyorum ama garmin 1040 solar, assioma çift taraflı PM , sram red grup seti , continin de tour serisi gp5000 leri, kipeo ya kendime özel forma yaptırmış, yılda 18-20 bin kmleri yapan biri olarak bunlardaki seçilmişlik tribini hiçbir zaman yaşamadım.. Bazen işten ya da tarladan çıkmış evine giden yaşlı bisikletlileri görüyorum bazen 10-15 yaşında çocukları.. selamsız geçmem, "helal amca, Bravo gençler , az daha hadi ,aldınız yokuşu hadi " gibi laf atarım .. bu şımarıklık markalara has bir durum genelde .. ıphone kullanıcılarının büyük bölümü, vw kullanıcılarının büyük bir bölümü , Starbucks ta kahve içenlerin büyük bölümü , kendilerini ilah zannediyor ..
valla her karbon bisikletçi demeyelim de lüks karbon bisikleti olan bazıları cidden itici duruyor. 😅 😅Karbon bisikleti olan çok iyi bisikletçi ön izlenimi var.
Bu hafta sonu başıma geldi.
Uludağ tırmanırken arkadaşları beklerken yanımdan 3 tane trek li arkadaş geçti. Geldiklerini gördüm ve selam verdim almadılar, sorun değil. Arkadaşlarım geldi ve onların da rızasını alıp yokuşta yakaladım hepsini. Köy içine gelince ooo kardeşim iyi basıyorsun maaşAllah gibi geri dönüşler aldım.
Böyle olmayın![]()
iphone kullanıcıları örneklemi çok büyük bir kitle oldu be ya, o kadar çok kişinin tek bir karakterde olması saçma değil mi?Abi bursa da adı çıktı bu heriflerin.. bazılarını tenzih ediyorum ama yılda 3000 km yapmazlar ve asla selam vermez selam versen de almazlar.. Esentepe'de, balabancık taraflarında, Badırga, Uludağ yollarında, illa ki denk gelir bana..Hatta forumda ve yerel gruplarda beni bilirler, Trekçilere gıcık da olurum...bunlar bisikletin böbürleşmiş halleri... övünmek için demiyorum ama garmin 1040 solar, assioma çift taraflı PM , sram red grup seti , continin de tour serisi gp5000 leri, kipeo ya kendime özel forma yaptırmış, yılda 18-20 bin kmleri yapan biri olarak bunlardaki seçilmişlik tribini hiçbir zaman yaşamadım.. Bazen işten ya da tarladan çıkmış evine giden yaşlı bisikletlileri görüyorum bazen 10-15 yaşında çocukları.. selamsız geçmem, "helal amca, Bravo gençler , az daha hadi ,aldınız yokuşu hadi " gibi laf atarım .. bu şımarıklık markalara has bir durum genelde .. ıphone kullanıcılarının büyük bölümü, vw kullanıcılarının büyük bir bölümü , Starbucks ta kahve içenlerin büyük bölümü , kendilerini ilah zannediyor ..
Abi şöyle, etilerde y da nişantaşında olmayını döverler ama bizim burda olanların göze batıyor 😁iphone kullanıcıları örneklemi çok büyük bir kitle oldu be ya, o kadar çok kişinin tek bir karakterde olması saçma değil mi?
. ıphone kullanıcılarının büyük bölümü
Starbucks ta kahve içenlerin büyük bölümü
Karbon pislete biniyorum,ıphone kullanıyorum,starbaksta bazen hergün bazen 2günde bir kahve kesin içerim,vw tiguan kullandım sattım,sadece bisiklet üstündekilere değil yolda denk geldiğim koşan spor yapan herkese selam çakarım,bence bu şekilde katagorize etme insanları,bu selam alıp verme işi genel karakter ve yapıyla alakalı bir durum,sana başka örnek vereyim apartmanda bir abimiz var selamı sabahı yok ama ben onu her zaman darlarım hal hatır sorarım,özünde 10 numara adammış sonradan anladık ama selamı sabahı yok sebebi ne biliyormusun çekingen evet yanlış duymadın sadece çekingen onuda karısından öğrendik ve ben bu yüzden asla önyargıyla yaklaşmadım ama kazandım balkondan bile el sallar oldu bana sabahları aşk yaşıyoruz uzaktanvw kullanıcılarının büyük bir bölümü
Harika elinize aklınıza sağlık🤣🤣🤣Selam verdim almadılar.
Bir bana, bir kadroma baktılar.
Halbuki hız sensörümün mıknatısı yeniydi.
Yine de beni adamdan saymadılar.
Kalbim kırıldı arkalarından bastım.
Bacağımın sızısıyla yanlarına vardım.
Dedim ki, elde avuçta bu, ne yapabilirsin ?
Dediler ki, gördüğümüz en hızlı fakirsin.
Baktım kadrolarına hepsi trek.
Benim suçum neydi hain felek.
Nasip olmadı ki şu kadrolara binelim
Gerekirse iki tur sonra kibarca inelim.
Nabzım yükseldi, tadım kaçtı.
Trekliler de arayı iyice açtı.
Tekrar bassam yetişirdim oysa.
Selamımı alırdı biraz insan olsa.
Sen o genellemelerdeki genellenmeyen azınlıktansın o zamanKarbon pislete biniyorum,ıphone kullanıyorum,starbaksta bazen hergün bazen 2günde bir kahve kesin içerim,vw tiguan kullandım sattım,sadece bisiklet üstündekilere değil yolda denk geldiğim koşan spor yapan herkese selam çakarım,bence bu şekilde katagorize etme insanları,bu selam alıp verme işi genel karakter ve yapıyla alakalı bir durum,sana başka örnek vereyim apartmanda bir abimiz var selamı sabahı yok ama ben onu her zaman darlarım hal hatır sorarım,özünde 10 numara adammış sonradan anladık ama selamı sabahı yok sebebi ne biliyormusun çekingen evet yanlış duymadın sadece çekingen onuda karısından öğrendik ve ben bu yüzden asla önyargıyla yaklaşmadım ama kazandım balkondan bile el sallar oldu bana sabahları aşk yaşıyoruz uzaktandemem oki belki esnaf bir aileden geldiğimiz içindir bir mekana girerken olsun biriyle bir yerde karşılaşınca olsun karbon gidonumuz selemiz olsa bile selam veririz
![]()
Selam verdük rüşvet değüldür deyü almadılarSelam verdim almadılar.
Bir bana, bir kadroma baktılar.
Halbuki hız sensörümün mıknatısı yeniydi.
Yine de beni adamdan saymadılar.
Kalbim kırıldı arkalarından bastım.
Bacağımın sızısıyla yanlarına vardım.
Dedim ki, elde avuçta bu, ne yapabilirsin ?
Dediler ki, gördüğümüz en hızlı fakirsin.
Baktım kadrolarına hepsi trek.
Benim suçum neydi hain felek.
Nasip olmadı ki şu kadrolara binelim
Gerekirse iki tur sonra kibarca inelim.
Nabzım yükseldi, tadım kaçtı.
Trekliler de arayı iyice açtı.
Tekrar bassam yetişirdim oysa.
Selamımı alırdı biraz insan olsa.
Karbon pislete biniyorum,ıphone kullanıyorum,starbaksta bazen hergün bazen 2günde bir kahve kesin içerim,vw tiguan kullandım sattım,sadece bisiklet üstündekilere değil yolda denk geldiğim koşan spor yapan herkese selam çakarım,bence bu şekilde katagorize etme insanları,bu selam alıp verme işi genel karakter ve yapıyla alakalı bir durum,sana başka örnek vereyim apartmanda bir abimiz var selamı sabahı yok ama ben onu her zaman darlarım hal hatır sorarım,özünde 10 numara adammış sonradan anladık ama selamı sabahı yok sebebi ne biliyormusun çekingen evet yanlış duymadın sadece çekingen onuda karısından öğrendik ve ben bu yüzden asla önyargıyla yaklaşmadım ama kazandım balkondan bile el sallar oldu bana sabahları aşk yaşıyoruz uzaktandemem oki belki esnaf bir aileden geldiğimiz içindir bir mekana girerken olsun biriyle bir yerde karşılaşınca olsun karbon gidonumuz selemiz olsa bile selam veririz
![]()
Yok abi onun özeti şöyle, "nice bisikletler gördüm üstünde adam yok, nice adam gördüm bisikleti yok .."Muhtemelen genel olarak çok dışa dönük kişiler değillerdir ama yine de siz bilirsiniz. Bisikletleri karbon, araçları VW , telefonları iphone olduğundandır deyip kapatalım(Bir de kahve meselesi var tabi
)
kesin Dyson ve airfryerları da vardır onlarınMuhtemelen genel olarak çok dışa dönük kişiler değillerdir ama yine de siz bilirsiniz. Bisikletleri karbon, araçları VW , telefonları iphone olduğundandır deyip kapatalım(Bir de kahve meselesi var tabi
)