Scudo Sports

karbon maşam nasıl olmuş

mustafa kırbıyık

Forum Demirbaşı
Tepki
93
arkadaşlar elimdeki manitou maşamı önce fıstık yeşiline boyamıştım ama sonradan vazgeçtim ve karbon kaplamaya karar verdim ve kendimin uyguladığı karbon kaplamayı yaptım ve beğeninize sunmak istedim nasıl olmuş bir bakın bakalım
http://img329.imageshack.us/img329/9794/manitouhl5.jpg[/URL]

Scudo
"Nefis"
diyeceğim ama forum'un kodları buna izin vermiyor ama anla
Tek kelimeyle "Enfes"
Modifiye arabaları andırıyor.

görünüş olarak güzelde ne kadar dayanır bu suya yağmura :rolleyes:

sudan veya yağmurdan hiçbir şekilde etkilenmiyor arkadaşıma kapladığım bir aynakol var yaklaşık 5 aydır kullanıyor herhengibir sorun yok sanılanın aksine çok sağlam bir malzeme ve üstelik koruyucu özelliğide var

Bu kaplama oto modifiyecilerinde bulunabilenlerdenmidir? Fiyatı ne civardadır... Ben arka çeki borusunda zincir koruması olarak yapmayı düşünüyorum sağlamlığı nasıl olur acaba?

@Hasan Çağrı

evet ondan... metresi 5-10 ytl arasında değişiyor.. malzeme aynı ama istedikleri fiyatlar farklı.... zincir koruması yaparsın ama iki yada üç kat kullanman gerek diğer türlü kalkıyor:...

bu ne yaa cok cok guzel olmus:) farklı acılardan da eklıyebılır mısınız Burdan gorundugu kadarıyla işçilik 1.sınıf olmus :)

@Hasan Çağrı

deli kadir'in dedıgı gibi yeterınce saglam olmaz. 2-3 kat sarmak bence pek cozum olmaz hemde bosuna..(tamamen duygusal:D). benım onerım once elektrık bandı sardıktan sonra bunu ustune kaplamak..
veya elk. bandı ustune folyo(daha purussuz gorunum ıcın) ustune kaplama :) kadroya zıncırden bırsey olmayacagına garantı verebılırım:)

@tuninger_haa

dostum nedir bu elektrik bandı fantezisi ya??

çağrı kadirin dediği gibi 2 - 3 kat yapıştırman yeterli.hemen kalkacak bi malzeme değil.benim kadrodaki kablo koruyucularını hatırlıyosun..rahatça kullanabilirsin ;)

Elektrik bandı daha sonra çıkartmak istediğinde bela bişey bana uzak Allah'a yakın olsun valla...

hafif ama etkili bir koruma arıyorum açıkçası

bende suan da bu bandlardan sarılı sımdıye kadar sokmemı gerektırecek bısey olmadı dedıklerınize gore ınşallah da olmaz :) daha once tek kat folyo kullanıyordum asırı derecede yetersız ve yapıs yapıs ız bırakmıstı.
bir de kaplamanın yapıldıgı malzemenın bu folyodan daha sağlam oldugunu sanmıyorum.
en sağlıklısı 3-5 kat gazlı bez sarmak temız ve sterıl :) :)

Bende böyle bir kaplama yaptırmak istiyorum Gerçekten sudan yağmurdan fln etkilenmiyor değil mi?

@İbrahimBAKAN

bıldıgım kadarıyla sudan vs etkılenmez ama uzun sure sonra solma baslayabılır gunesle ılgılı

krbyk bu kaplama dıjıtal baskı degıl mı

• Beğen
Tepkiler: İbrahimBAKAN
Geri