Scudo Sports

karbon maşam nasıl olmuş

Scudo
süper olmuş mükemmel görüküyo eline sağlık başka parçalar yapman dilegiyle

Süper görükoyu inş kadroyuda böyle kaplarsın...

bu malzeme kesinlikle dijital baskı değildir yani herhangi bir reklamcıda falan yapılmamıştır kadir bilir karbon kaplamada güneşten etkilenmez solmaz üzeri yani desenleri asla silinmez ve uygulanan yüzeye tam fix olduktan sonra sökmek bayağı bi zorlaşıyor kapladığın malzemenin şeklini alıyor (tabi işçilik bir numara olması lazım)

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
@krbyk

pekı nedır acaba bu gercek karbon fıber olacak halı yok ya :) :)

@krbyk

Malzemeyi fön makinası ile ısıtarak kaplıyorsun değil mi yanlış bilmiyorsam?

@Hasan Çağrı

fön makinası ilede oluyor kıvrımlı yerlerde genelde cakmak kullanılıyor.bulundu yerin tam seklını aldığı için...;)

malzeme gerçek karbon fiber değil tabikide sadece karbon görünümlü folyodur ama görüntü olarak çok güzel duruyor ve istenilen her yere uygulanabiliyor malzeme fön makinasıyla ısıtarakta yapılabilir ama ben çakmağı tercih ediyorum

@dmrbs67

dogrusu bana da 5-10 ytl<zaten folyonun metresı bu fıyata> az geldı ama 85 de cok kazık:)

musaıt oldugunuz bı zaman baska resımlerde ekler mısınız
antepte bunlardan yokmus zaten :( :(

Harika olmuş, KAfayı taktım buna, msnye ekledim, malzeme hakkında bilgi istiyorum...
Şimdiden teşekkürler.

Çok tatlı durmuş gerçekten...
Bişeyi merak ettim..Bu karbon mu yoksa karbon görünümlü bir kaplamamı?..
Aslında bişey merak etmedim, bişey daha var.Çağrı abinin verdiği fikir hoşuma gitti..Sağ ve sol(simetri :D) alt boruları kaplamak bana ne kadara mâl olur..
Bilen cevaplarsa sevinirim..İyi günler..

Geri