Scudo Sports

Karbon Maşalı Triban 500 Bisikletim Çalındı/İst-Çamlıca

Öncelikle geçmiş olsun.Bit pazarlarını felan dolaşın. Bazen çalınan bisikletler parçalanıp yedek parça olarakta satilabiliyor.Umarım en kısa sürede bulursunuz.Bende bisikletimi caldirmistim 2-3 sene önce hala bulunamadı.

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ş
Scudo
Geçmiş olsun..
Sahibinden, Letgo vs bakar olun..
Ayrıca bu malların satılabileceği pazarlara bakın..

• Beğen
İş çıkışı hemen küçükpazara gittim,sağda solda tek tük mtb ler vardı.Çok yere sordum bazen çok bazen hiç olmuyormuş :/ özelliklr haftasonu mal çok olur sanıyorum.

Merkezi bir bisiklet satış yeri olan sirkeci ye gittim,orda da hep marka ürünlerin bayileri vardı.Hepsi orda 2.el olmadığını,mahalle ya da çevre pisklet tamircilerine ve internete bakmamı söyledi.

Birşey çıkmazsa kocaeli çalıntı pazarına gideceğim :/

burdan anons etmen ne kadar doğru bilmiyorum. o hırsız da buralara bakıyor olabilir.

Sinan geçmiş olsun. Bisikletin kadrosunun net göründüğü fotoğrafları ekleyebilir misin?

Geçmiş olsun. Artık bisikletleri binanın içinden de değil direkt eve girip götürüyorlar. Evden çalınan bir kaç bisiklet haberi okudum. Kilitli bisikleti dışarı da beş dakika bırakmaya gelmeyecek duruma geldi. İnşallah bulunur.

@Furkan TK

furkan hocam maalesef tam kadro foto yok,yeni pedal ve karbon maşadan sonra HİÇ çekmemişim nedense,sadece aşağıdaki fotoda ön kısım kabon maşa+rs10 jant ve gidondaki kapı çarpma izi görünüyor :(

Dosyalar

• IMG-20150902-WA0013.jpeg
    IMG-20150902-WA0013.jpeg
    92,3 KB · Okunma: 52
  • IMG-20151118-WA0006.jpeg
    IMG-20151118-WA0006.jpeg
    92,5 KB · Okunma: 53
Geçmiş olsun. Tavsiyemi özel mesaj olarak ilettim. Ne olur ne olmaz, forumları geziyor olabilir.

@Musty37 arkadaşın çalınan bisikleti kırmızı siyah, maşada da future yazıyor, sizin link verdiğiniz siyah bisiklet maşada da t5 yazıyor

Belki değiştirilmiştir diye gönderdim hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
@Musty37 yok hocam değil,kadro mavi bu bisiklette,ayrıca benimkinde standart microsfhit vites vardı,yine de çok sağolun ilginiz için..

İstanbul Anadolu yakasında özellikle üsküdar-ümraniye-yavuztürk vs oturanların her türlü yardımları çok makbule geçecektir.

• Beğen
Tepkiler: Musty37
@Sinan Ş merhaba
öncelikle çok geçmiş olsun. bir 500 kullanıcısı olarak karbon maşayı nereden ve kaça aldığınızı ve memnuniyet veya şikayetlerinizi aktarır mısınız ? Ben de arıyorum buara ama bulamıyorum bir yerde

@Riverside tşk ederim.

karbon maşa,karbon spacer ve maşa vidası(adını unuttum) hepsinin linkini koyuyorum,ben çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadım.
bir de kullandıgım sele altı çantası vardı,ondan da çok memnundum onu da ekliyorum

maşa
(link)

spacer
(link)

vida
(link)

çanta
(link)

Geçmiş olsun, dişari birakmak çok riskli.

@Ramadan Ş. daire kapısı önünden çalınacağı hiç aklıma gelmedi,binada daha önce böyle birşey de olmamıştı :/
Muhtemelen geçerken bisikleti gören birisi,sonra geldi sırf onu götürmek için,temiz iş.
Kim bilir kim,sucu mu,postacı mı,doğalgaz okuyucu mu ,kargocu mu herkes olabilir.

Geri