Murat Cömez
En yeni üye - Kayıt: Az önce
- Tepki
- 20.506
- İsim
- Murat Cömez
- Bisiklet
- Colnago
1. Binmeden bilmeniz gercekten büyük yetenek. saydiginiz kadar en az alu vskirilan kadro ve masalar da var. Asli karsilastirmaniz sacma. Ama siz bunun farkinda degilsiniz.Bilmem için kullanmam gerektiği gibi saçma bir fikre nasıl kapıldınız orasını anlamadım. Karbon kadro kullanan grup arkadaşlarım var maşası üst sütunu çatlayan jantı parçalanan bildiğim insanlar var. Bu forumda dahi kadrosu perte çıkan arkadaşlar var. Uçak yada rüzgar tribünleri gibi en üst kalitede malzemeler ile üretilen ürünler ile bisiklet kadrolarını karşılaştıracaksak en pahalı karbon malzemeli bisikletleri kıstas almak gerek ki kaç kişi bu tarz bisikletlere biniyor tartışılır piyasa işi ürünleri konuşuyorsak durum yazdığım gibidir. Aksini düşünene karbon kadrosuyla mutluluklar dilerim ben almayım alana mani olmayım👍
2. Ucak vs Karsilastirmasini ben yapmadim, bunu da bana yazmaniz sacma olmus.
3. Biz burada ucuz veya pahali karbonlardan konusmadik. karbonun dayanikligindan konustuk. Pahaliya gelince bu forumda ve türkiye de ummadiginiz kadar var. Belki sizin gruplarda vs yoktur.
4. Tercübeniz olmayan seyleri burada bilirmis gibi tartismayin.
5. yanlis anlamyain ben carbon falan mühendisi degilim, mühendis falan hic degilim. ben sadece edindigim tercübeleri paylasan biriyim. Tercübelerim de öyle arkadaslarin kirilan malari falan degil, tamamen kendi mallarimla tercübe edinirim.
Buarada buda kapak olsun....
Bu karbon bisiklet 1995 model ve sizin tabirinizce 10 senelik ömrü olan bir seyi ben 2014 de bitpazarindan ikinci el olarak aldim yani bu arada yaklasik 20 senelik. Sonra ben 1 sene kadar kullandim ondan sonra kaynima verdim oda 2-3 sene önce ogluna verde ve hala bisiklet tas gibi, hic bir sorunu yok ve cocuk hala kullanmakta.

Buda 2011 model yani 11 senelik ve sert arazilerde kullanmama ragmen hala durumu sifir gibi. Sizin tercübelerinize gör buna 1 sene önce pamugu tikamamaiz lazimdi ama benim tercübelerime göre o bi 30 sene daha gider.