Scudo Sports

Karbon alüminyum donanım?

@uzunyoladamı Neden Salcano XRS 030 Tiagra'ya bakmıyorsun? Çok daha ucuza aynı segmentteki bir bisiklet. Birçok arkadaşım var kullanan ve hepsi de çok memnunlar.

Scudo
kendi sitesi çok pahalı zamlandı bisikletler :(

Bir insanın yakın fiyata daha iyi markaların bisikletlerini alabiliyorken Salcano alması bir doktora görünme nedeni olabilir:)
Scott'tan memnun kalacağınızı düşünüyorum. Scott'ın kadrosunun Salcano'nunkinden daha iyi olduğunu düşünüyorum

o kadar parayı gözden çıkardıysanız şöyle bir model var.
(link)

@uzunyoladamı
(link)
diğer bir alternatif olabilir.

arkadaşlar (link) bu bisiklet kargo vs kaç tl ye geliyor net bir şekilde söyliyecek varmı? ve fiyatına değermi :)

canyondan ne alırsan al Türkiye ye kargosu 199 dolar, bisiklet için 14,20 dolar da paketleme ücreti alır. satın almaya calısırsan ücretler karsına cıkar.

Vergi ödemesi, kargosu ve her şeyi dahil 1654 dolara mâl oluyor bu bisiklet. Canyon aldım, paramla rezil de olmadım ve rezil olmayan baya insan tanıyorum.

@uzunyoladamı

Kargo dahil 1152$ , 3217 TL'sı. %18 kdv hariç rakamdır. Teslim almadan önce gümrük işlemlerini yapan firmaya ödersiniz.

canyon bu sene fabrikada ve sisteminde yaptıgı deişiklikler nedeniyle siparişlerde epey sıkıntılar yaşattı müşterilerine. ama f/p olarak alınabilecek ilk markadır canyon. Türkiye pazarındaki markalar gibi arka aktarıcıyı 105 verip sti leri tiagra jant setini de giriş seviyesinin dibinde bir setle vermez. üzerindeki set ne ise o setin son serisini verir ve fren papucuna kadar seti ayırmaz. jant setleri keza öledir. netice olarak CANYON candır. kavuşması zordur ama kavuşunca anlarsınız degerini :)

@Asusmune dün Sadık abi anlattı,uzun uzun..Garantiye gondersen bile 200 dolar parani aliyorlarmis,muhattap bulamamis..Gibi sebepler.

@Erkin Kalender

Çok ucu açık bir şey yazmışsınız. Garanti sürecine hangi sebepten ötürü gönderiyorsunuz ki, sizden 200$ para talep ediyorlar!

Bir de, şu işlemi yapan kaç firma var, bunu da sorgulamak lazım.
(link)

Geri