@uzunyoladamı Neden Salcano XRS 030 Tiagra'ya bakmıyorsun? Çok daha ucuza aynı segmentteki bir bisiklet. Birçok arkadaşım var kullanan ve hepsi de çok memnunlar.
Bir insanın yakın fiyata daha iyi markaların bisikletlerini alabiliyorken Salcano alması bir doktora görünme nedeni olabilir
Scott'tan memnun kalacağınızı düşünüyorum. Scott'ın kadrosunun Salcano'nunkinden daha iyi olduğunu düşünüyorum
canyondan ne alırsan al Türkiye ye kargosu 199 dolar, bisiklet için 14,20 dolar da paketleme ücreti alır. satın almaya calısırsan ücretler karsına cıkar.
Vergi ödemesi, kargosu ve her şeyi dahil 1654 dolara mâl oluyor bu bisiklet. Canyon aldım, paramla rezil de olmadım ve rezil olmayan baya insan tanıyorum.
canyon bu sene fabrikada ve sisteminde yaptıgı deişiklikler nedeniyle siparişlerde epey sıkıntılar yaşattı müşterilerine. ama f/p olarak alınabilecek ilk markadır canyon. Türkiye pazarındaki markalar gibi arka aktarıcıyı 105 verip sti leri tiagra jant setini de giriş seviyesinin dibinde bir setle vermez. üzerindeki set ne ise o setin son serisini verir ve fren papucuna kadar seti ayırmaz. jant setleri keza öledir. netice olarak CANYON candır. kavuşması zordur ama kavuşunca anlarsınız degerini