son durum ,,
biliyorsunuz erkan ve bahtiyar uzaktan geliyor fazladan km 'leri var
bu nedenle onlar araç ile direk eskihisar yapacaklar ve saat 06.00 da eskihisar feribot iskelede buluşacağız ,
belkide biz giderken onlar arkamızdan korna çalacaklar,
saat tutulması ise farklı olacak tabi ,
zati biliyorsunuz zaman olayı nerde olmuyor idi, angarya gittiğimiz bostancı-eskihisar yolu idi burada zati zaman tutmuyoruz ,bunun nedenini yazdım bi daha yazayım ,sürat yapar isek feribot 45 dakikada geçtiği için aynen vücut soğur ve bizde afallarız topçular çıkışında tabi,
ha pendik feribotu uyuduğu için saat 05.00 de ora bizim için olmuyor ,o saatte kaptan uyumakta çünki,

pendik feribotu yalovaya 08.15 de varda bize yaramıyor,
bizim derdimiz 06.45 çıkışı topçulardan yakalamak ya da 07.15 bu en iyi çıkıştır 07.30 da aynen iyidir,
bahtiyar ve erkan ile saat 06.00 da buluşuruz ya da en geç 06.45 ,çünki pek öyle haldur haldur basmayacağım ,bütün gücümü
topçular-suadiye köye yani 58 km 'ye ayıracağım ve artı 15 dakika mola yaptıktan sonra 16 km eğime ,
zirvede ben hep 10 dakika dururum ,
evet dönüşede tabi güç depolamaca olacak son 72 km 'ye
iniş 16 km pek sakin inerim her zaman,
fazla hız yapmam inişte ,
bu gün bisiklete bindim ama şu anda acaip sıcak var ,
duruma göre alta forma giyemeceğim uzun kollu ,saat 04.00 de havaya bakarım soğuk ayaz var ise mecburen giyeceğiz.
dönüşte ekip ikiye ayrılacak, birinci ekip aynen topçulardan geçecek, ikinci ekip ise yalova ,ben furkan korcan 3 adam aynen yalova ,bu arada irfan kaptanlar ile karşılaşma durumu bence olacak ,
bahtiyar ve erkan topçulardan geçecek bu onlar için iyi oldu zati uzaktan geliyorlar idi...
zamanlama yaparken
ekip ile
topçular-suadiye köyü 58 km zaman tutulur
sonra 15 dakika mola
ve 16 km tırmanışta zaman tutulur,
zirve 10 dakika ve hemen iniş 16 km
suadiye et lokantasında geçen zaman en fazla 1 saat olacak,
saat 16.00 çıkış yapsak geçen sene biliyorsunuz saat 18.15 de korcan ve erkan yalovaya varmış idi ben ve bahtiyarda 18.45 de varmış idik büyük olasıklıkla aynı saatler olur
tabi bu sefer erkan ve bahtiyarı topçulardan yolcu ederiz onların zamanlaması orada biter,
bizimki ise 12 km sonra yalovada biter ,