Scudo Sports

Karbis-Kartepe bisiklet takımı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Erkan Közen

o.k erkan ben gürseldeyin ,
furkan gelecek onu bekliyorum
korcanın ve benim formaları alacağım
sende furkan ile irtibatı sağla bahtiyarınkinide alırsın .

Scudo
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/11350646_979218962110678_9217276365096312759_n.jpg?oh=78596f61a101299532d6c17af2be69ee&oe=55D04B01&__gda__=1439451824_b212b3181aea5d3db7f1d46bd0695851

furkan teşekkürler
bu pazar bu formanın hakkını vereceğim 203 km bi günde gideceğim
99 km sonra 16 km eğim çıkacağım,,

Formalar hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Eskilerin deyişiyle üstünüzde paralansın diyeceğim ama bisikletli için bu deyim iyi anlaşılmaz diye vazgeçiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@mehmetsunu

alemsin mehmet dostum ,
evet bisikletlerde altımızda aynen eskisin paralayalım onları ve hakkını verelim
benim küheylan yeni jantları ile hıza kavuştu, yeni teker ile asfaltta daha iyi ,
ne kadar çok para o kadar iyi mal ve konfor aynen sahada kendini göstermekte ,
trilyoner olsa idim, acımadan karbon bisiklet kolleksiyonu yapar idim , bunları koyacak bi adet büyük depom olur idi...,

:komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik:

biz daha formayı göremedik sağlık olsun formanın hakkınıda vereceğiz

• Beğen
@bahtiyar közen

bahtiyar,
bu hafta içinde veya yarın program çekecekler erkan ve furkan senin formayı erkan alacak ,,
ve kerim furkana yakın .korcan bana uğradı formasını aldı ,,

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi.hizliresim.com%2FWnQEkq.jpg&hash=2feb28c74412bb148d566ca43371e884

evet furkan ile lay lom lom yaptık bu gün,,kartepe öncesi stres attık,,teşekkürler furkan..

kartepe bisiklet takımı 6 kişiden kuruludur,

1- erkan közen yol bisikleti scott
2- korcan yol bisikleti focus
3- furkan yol bisikleti cube
4- kudret hibrit karbon 28 jant
5- bahtiyar hibrit 28 jant
6- kerim 26 jant mtb

kontenjan kapalıdır,,

bu ekipte hiç kimse sigara içmez,ve içki kullanmaz ,bu bakımdan tüm ekibe teşekkür ederim ,bu tip alışkanlıkları olanlar zati biliyorsunuz öyle 30 km durmadan sert eğimlerde basamaz ,
bunlar ,bir amatör bisiklet performansçısının uzak kalacağı konulardır, erken yatıp kalkmak çok önemli ve beslenme..

hava durumu

(link)

istanbulda 03-06 arası ısı 19 derece rüzgar 06.00 da 0 km

(link)

yalovada rüzgar 06.00 da 4 km ısı 20 derece

(link)

izmit
saat 12.00-15.00 arası 12.00 de rüzgar 5 km ısı 32 derece
15.00 de rüzgar 10 km poyraz ısı 32 derece

bu günü saymaz isek
şafak 2,,,

152 günde 29 bin km yaptı ,
gezi rekorlar kitabına girdi. 19 ülke gezdi.

İngiltere den İstanbul a yarış yaptı. 12 günde vardı. Gece de pedalladı.. 9. oldu.
Ortalama 285 km yapıyor günlük.

Bu sitesi
(link)
Facebook
(link)

müthiş bir başarı bu turu juliana buhring 'e adıyorum
ve tüm dünya kadınlarına ,bekle kartepe..
istanbula gene gelecek karşılamayı düşünüyorum ,,

http://store.donanimhaber.com/aa/e9/44/AAE944719959FE5010BCC6D03229865E.jpg

alaydan yetişmiş bir bayan sürücü,
bisiklet sporcusu bile değil,
ama kendini yetiştirmiş,
isimsiz kahraman, sevgili juli,,,kısa adı ile...

günaydın ekip

hava raporu

(link)

04.00 de istanbulda hava iyi,rüzgar 7 km ısı 17 derece
dönüşte istanbulda saat 20.00 de ise 4 km rüzgar ve ısı 21 derece

(link)

yalova saat 07.00 de rüzgar sert 21 km lodos
ısı 18 derece
dönüşte saat 18.00 de rüzgar 7 km ısı 24 derece
yalnız saat 07.00 -09.00 arası en yüksek rüzgarın km 'si 21 en düşük ise 13 km olacak ve lodos olacak yandan vuracak,

(link)

saat 09.00 ve 15.00 arası ciddi rüzgar yok
sadece 09.00 da 14 km rüzgar daha sonra etkisini yitiriyor 8 km 'ye düşüyor,
ısı en düşük 22 derece en yüksek ise 27 derece saat 15.00 de,,

@Kudret Kurtcebe

Hastasıyız dedeeeeeee.

• Beğen
maşukiye çıkışları,,kuzey yoldan gidenler,,

233 km ile ali demir dostum,,
direk herekeden izmit ,oradan maşukiye ve 17 km eğim otel ve iniş aynı olmuş dönüş ise güneyden yalova
tebrikler ali demir dostum,,7 saat 43 dakika ,,7372 kalori gitmiş
maşukiye eğimi en fazla 9 anladım -9 grade yazıyor aynı yerden indiği için 9 eğim aşağı iniş olarak algıladım tersi 9 eğim oluyor herhalde ,
9 'dan fazla sayı göremedim maşukiye eğiminde
kıyaslar isek suadiye ile suadiye de ilk 700 metrede 17 eğim grade demekte ,,grade eğim olmalı ,,

(link)

ve aşağıda mustafa doğan turan ,yanılmıyor isem yıllar önce onla ben ve aytekin, avrupa yakada pedallamış idik ,mustafa gerçekten sıkı bir yol bisikletçisi idi..anladığım kadarı ile 247 km
ve bostancıdan basmış direk izmit ve maşukiye eğimlerinden kartepe otel dönüşüde aynı yapmış,5363 kalori yakmış
9 saat 40 dakika toplam

(link)

aşağıda osman dostumuz gene aynı rotada 247 km yapmış, 8 saat 41 dakika ve 6229 kalori gitmiş

(link)

aşağıda dinçer dostumuz
239 km yapmıış eskihisardan geçmiş direk gölçükten devam etmiş yalnız kuzey yola çıkarak maşukiyeden kartepeyi almış aynı yerden inmiş ve gebze istikametten dönmüş,12 saat 29 dakika 6087 kalori gitmiş

(link)

gelelim bizim suadiye eğimlerine yasin çok iyi derece almış tebrikler yasin dostuma,,

(link)

(link)

bunların dışında erkan bilir aynı gün recep bozkurt ve aytekin erzan avrupa yakadan bastılar erken çıktılar saat 06.00 da biz erkan ile pendikten 08.15 de feribot ile geçmiş idik
yalnız geç çıktık o günki kartepe etabında aytek ve recep kuzeyden geldiler, biz güneyden gittik,maşukiye eğimini aytek ve recep iki kez aldılar biz suadiye eğimine vardığımızda aytek 'e telefon çaktık
çavuş dedi, biz ikinci kez tırmanıyoruz deyince, bizde erkan ile vay anasını dedik ,neyse sonuçta onlar işi erken bitirmiş istanbula dönmüşler idi ,zirvede karşılaşamadık, ben zirveye vardığımda aytekler gideli 30 dakika olmuş idi sağlık olsun dedik başka zamana .

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/11202649_10206516522932189_1800616989186745260_n.jpg?oh=39b7ebbaebdbed5b6bc5482fc4116a31&oe=55C0274D

dostumu özledim,aytekin erzan,,,sakın olaki kilosuna bakmayın 100 kilo ama o bir canavardır

çok çok çok zor ve çok çok çok antrenmana kondusyona bakıyor. valla bende ilk başlarda böyle resimlere strava kayıtlarına bakınca kolay sanmıştım ama antrenmansız 40 50 km den sonra rampada nabız 160 olunca dizler çekmeyinde anlıyor insan :D

bir ay falan bisiklete binmeyeyim rampa çok zor çıkıyorum sonra 15 gun düz yol antrenmanına dönüyorum. helal olsun kartepe bence uludağdan daha zor.

pro sayılır yasin cihat bingölde strava da çoğu segmentte birincilikleri var ayrıca sürekli yarışlara katılıyor avrupada. stravada ve bloglarda sürekli adı geçiyor gunde 100 + km yapıyordu sanırım

• Beğen
@Cem Ç.

cem dostum sende tutturdun yok kondüsyonum diyorsun meseleye böyle bakar isen zati olmaz
yani bi kere kafada bitireceksin işi ,sen daha gençsin benden, beni limon gibi sıkman lazım ,

şafak-1

kadro

1- kudret
2- bahtiyar
3- erkan
4- korcan
5- furkan,

yapılan çalışmaların sonuna artık vardık
bundan sonrası aynen kartepe
ve sahada olayı bitireceğiz..

15 .tur ekibe hayırlı olsun
burada dereceleri yazacağız ,daha önce söylediğim gibi saat tutulacak yerler
topçular-suadiye köyü -58 km
köyde 15 dakika mola
16 km tırmanış saat tutulacak
1300 metre zirve 10 dakika mola,
iniş aynı yer,
ve 1 saat suadiye et lokantasında kalırız,
dönüş 72 km yalova,

en geç benim için varış saati 18.45 dir,
erken varıyoruz
pendik feribot saati 1 saat sonra gene olacak tabi,19.30

(link)

eskihisar geçiş 3.5 lira
bisiklete para yok dönüş 14 lira feribot ,,
203 km ,,

dostum ultra bayan juli ile face 'den mesajlaşıyorum
ona ne zaman türkiyeye geleceksiniz dedim ,
bu gün bana mesaj geldi londra- istanbul arası bir etap etkinliği yok imiş ve ayrıca kondüsyona ve hıza bakıyor demekte kendisi,teşekkürlerimi ilettim
dünya gines rekorları etap turu yeniden düzenlenir ise julinin katılacağından eminim

günaydın ekip
hava raporu

(link)

04.00 -ısı 19 derece rüzgar 4 km

(link)

yalova
saat 07.00 -ısı 18 derece rüzgar 5 km
sadece 18.00 de önemsiz bir yağmur 0.5 mm yağmur

(link)

izmit
saat 12.00 -ısı 27 derece rüzgar 4 km
saat 16.00 da kartepe alınınca yağmur başlıyor
dönüşte
tabi bellide olmaz önemsiz 1.2 mm sonra 0.8 mm

önemli,
saat 04.30 da 24 mayıs günü ,40 km 'de tempoyu biraz hızlı yapar isek
saat 06.00 da eskihisarda olma durumunu yakalarız ,bu nedenle saat 06.45 çıkış olur topçulardan, bu da bize zaman kazandırır ,

yaklaşık 18 saat 30 dakika sonra saat 04.30 'da bostancı adalar iskele önünde formalar ile hazır oluruz
bu sabah saat 06.00 da dışarı baktım soğuk idi,buda gösteriyorki soğuk olacak ,bu nedenle alta bi adet uzun kollu forma üste kartepe bisiklet forması ,tırmanışta alltaki formayı çıkaracağım üstte kartepe bisiklet forma olur ,ama zirvede tekrar uzun kollu formayı giyeceğim ,belime formayı saracağım eğimde ,
kartepe her zaman soğuk olur,

accu izmit,tutmaz bazen tahminleri ama,
burada yağmur yok gözüküyor
saat 16.00 'da bulutlanıyor hava ,ısı yüksek 34 derece hissedilecek en düşük 17 derece hissedilecek zirvede 7 derece demek bu,

(link)

Kudret abi selam,

Erkan eğer strava'dan kayıt alacak ise Avea'a gerek yok. daha doğrusu hatta gerek yok. GPS desteği olan her akıllı telefon ile kayıt alabilirsiniz.
Strava eğer o an internet yok ise telefon hafızasına kayıt etmekte, internete bağlandığı zaman kendisi yüklüyor kayıdı.

• Beğen
@Korcan F.
buranın yaklaşık 1 km ileride... gölcük kavaklı otogar yoncasını geçtikten sonra ford sapağına gelmeden 500m ileride sağda petrol ofisi var. orası işte...

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri