@Ronin
cep telefonu mecburen aldım, ama ikinci el ,ayıptır söylemesi 100 liraya, samsung 10 yıllık telefon, nedeni ,çünkü turda resim çekiyorum ,kontürde almıyorum ,konuşmak için değil ,şarkılarımın sözlerine gelince politik değil ,yani pek siyaseti sevmiyorum ,ne sağ ne sol diyelim ,bağımsız bi duruş sergilemek derdindeyim.
teknolojiye gelince açıkça herşeyi yazarım benim evimde çamaşır makinesi yoktur ,şofben yoktur,en fazla mp3 üm var o da eskidi.yenisini düşünmüyorum,
traş makinem bozuldu ,yenisini almayacağım, ucuz permatik ile traş oluyorum ,bi adet büro tipi buzdolabı ve doğal gaz fırın var ,eski bir bilgisayar kasa 15 yıllık ve 20 yıllık sony 37 ekran tv ,ayrıca ps2 konsül var futbol oynarım tv seyretmem.ps2 oynarım ,benim teknolojim evde bu,,,,,,başkada teknoloji aleti yoktur.
strava kayıtlarına gelince ,
malesef bundan önce yapılan çalışmalarda yeni başlayan dostlar ile etap çalışmalarında eğimde bekleme olunca performansı yüksek olanlarda mecburen duruyor idi bu da performansı yüksek olanlar için handikap idi vücutları soğuyor idi ,bu starava kayıtları en azından pedalşörlerin durumlarını anlamamıza yardımcı olacak ,ben starava kullanmıyorum ama erkan közen kullanıyor bizde bunu baz alıyoruz ,nitekim bazı dostlarımız starava kayıtlarını koydular ,çalışma etabımız çok sert eğimlere sahiptir.50 km durmadan basarız en iyi dereceyi erkan közen almıştır.burada çalışmamızın tek nedeni 203 km 'lik kartepe etabını istanbuldan araçsız almaktır 14 sefer yapıldı 15 'inci sefer temmuz ayında olacak ,bu topik bunun için antreman ve sonra kartepe.......