Scudo Sports

Kararsızlık bir yana , fikrim bile yok

Bugün bisikleti inceledim.Bazı aksklıklar keşfettim.Mesela ön vites en büyük dişlide iken fotodaki işaretlediğim yer sürtüyor dolayısıyle bir miktar ses yapıyor.

http://i25.tinypic.com/21osu2b.jpg

2. Arka tekerin akort ayarı bozuk.Dönerken , bir noktası az da olsa pabuça sürtüyor ve pedalı çevirmeyi bıraktığımda ruble sabit durmuyor ; sağa sola , aşağı yukarı , çarpraz düzensiz hareketler yapıyor.(akort ayarı bozuk diye mi acaba ? )

3.Ön tekerin ince çubuklarından biri (adını bilmiyorum :D ) çok gevşek.Yolda giderken tık tık tık sesini hissedebiliyorum.Sıkmayı denedim ama yine olmadı.

Yarın bisikletçiye gidicem bunlar için ama içime kurt düştü çıkma parça takma ihtimalleri var mı ? Daha 2 gün kullandım ve durum böyle.

Bunlar satışa çıkmadan önce testlerden geçirilmiyor mu ? Geçirilse böyle bariz şeyler olmaz diye düşünüyorum.

Scudo
@halid acar

Kullana kullana bana uygun kullanış biçimini bulucam sanırım.Ayakta sürmedim açıkçası :) Haklısınız gülü seven dikenine katlanır :)

Yukardaki mesajıma da cevap verebilirmisniz acaba bu konuda fikriniz ve zamanınız varsa :)

@iscrotix

Sıfır malda böyle bir şey olması mümkün mü arkadaşlar.Daha 2 gün kullandım hepsi de sahil yolunda yani tertemiz yollar.Yarın gidicem bisikletçiye ama sizden bi fikir alayım gitmeden.

Flood için üzgünüm.Önemli bi mevzu da benim için :)

Rublenin oynaması normal, biraz geç olmuş ama yinede yazıyorum :) sıfır bisiklet oldugu için sanırım jant sonuçta akord yapılırken üzerinde ağırlık olmuyor sizin ağırlığınızdan dolayı akord bu hali almış olabilir yanlış hatırlamıyorsam 84 kg' sınız. Aldığınız yere götürürseniz gerekli ayarlamaları yaparlar tahminim.

Evet bahsettiklerinizin üçü de ilk bir kaç gün içerisinde tüm bisikletlerde olabilecek hatalar... akord tellerinin kayması, rublenin durumu ve özellikle ön vitesin yeniden ayar gerektirmesi... bisikleti aldığınız yere gittiğinizde çabucak hallolacaktır... Genel de zaten bisiklet alındıktan bir kaç gün sonra böyle bir servis gerekir...

Geri