Scudo Sports

Karaman gençlik Spor Takımım ve İlk Yol yarışı tecrübelerim

Scudo
Inşallah alacağız :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
çok içten yazı gerçekten iyi anlatmışsınız. teşekkürler.

konu içinde bahsi geçti mi göremedim ama finişte sprint hızları ne oluyor acaba ?

• Beğen
@tuna karahan

Vallaha ben kendi antremanlarimda duz yol ruzgarsiz 55-60 i rahat gordugume gore ustadlar 70 i cok rahat gorecektir diye dusunuyorum.

@Ferhat Köse

Isin asli, biraz seyirciyi düsünerek, biraz da cok büyük trafik sahasini kapatmamak!. Türkiye gibi , hele Mersincivarindaki sahil seridini kapatmak, tamamen imkansiz. Belcika gibi her köyön diger köylere baglandigi ülkede 250 km. yol kapansa dahi alternatif yol oldugu icin bu tip sorunlar olmaz. Güzelim yaris heyecaniyla yazilmis konuya biraz limon sikar gibi oldum ama, Türkiye' de yol bisikletinin bu kadat geri olus nedenleri ortaya cikinca duramiyorum. Yol yarisi, demek ki önce " yol" lazim!

@ihtiyar

Abi seyirci hic yok denecek kadar az :) olan kalabalik da sporcular ve yakin cevreleri :) kahvenin onunden 100 bisikletci 45-50 ile geciyor donup bakan sayisi cok az :) mersin merkezdeki kriteryumda bile seyirci cok azdi sahilde yuruyus yapanlarin bile ilgisini cekemedik :) daha cok ekmek yememiz lazim...

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Anlatim cok guzel basarilarinizi dilerim

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben yarışıyormuş gibi hisettim o derece :) yazı benim için çok faydalı oldu kısmetse bende bu sene girmeyi düşünüyorum yarışlara :)

• Beğen
@Melih Çolak

Tesekkurler.Merak ettikleriniz olursa seve seve bildigim birsey ise paylasirim.Sormaniz yeterli...

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@burhanozer

Tesekkurler Burhan...

Yarış tecrübesini teorik olarak tatmış olduk sayende. Umarım ilerleyen zamanlarda pratiğe dökmekte kısmet olur. Teşekkürler!.. :)

• Beğen
ne kadar da keyifle okudum..tüm mesajları..bazen insan "O adam" olmak ister ya..yarışı kazanmasaydım da senin yanında olsaydım..bağırır destek olurdum..dedim içimden..yeni yarışında başarılar dostum...

• Beğen
Ooo yeni yarış mı? Heyecan dorukta bekliyorum. :)
Allah başarılar versin Ferhat abi.

• Beğen
24 haziran türkiye yol şampiyonası denizli pamukkale heyecan dorukta :) tabi ben gitmicem o ayrı henüz o kıvama gelemedim(büyük erkekler) ağustostaki arifiye için hazırlanıyorum ferhat abi gibi yapıcam bir program çıkartıcam kendime bakalım neler olacak :)

• Beğen
Başlığı yeni gördüm ve bir solukta okudum. Kendimi yarışta gibi hissettim, büyük bir heyecanla okudum yazınızı Ferhat bey. Ağzınıza sağlık. Doğru şekilde çalışıp doğru insanlara ulaşınca neler yapılabileceğini çok iyi göstermişsiniz. Bu ve benzeri yazılar eminim yarışlara başka bisiklet severleri kazandıracaktır . Cesaret verecektir. Şahsen ben ilerleyen yıllarda nasıl böyle bir yarışa katılabilirim, hatta nasıl devamlı katılabilirim, şu andan itibaren kendimi nasıl hazırlayabilirim diye düşünmeye başladım bile. Denizlide koşacağınız yarışın yazısını sabırsızlıkla bekliyorum :)

• Beğen
Arkadaslar hepinize tesekkurler.insallah kazasiz belasiz atlatiriz gelir anlatimimizi yapariz.
Bu arada hazirlik donemi antreman yaris hep keyifli kismini anlatiyorum :) gectigimiz ay iki defa 40-50 km hizlarda asfalta yapistim :) biri benim hatam diger bir arac carpti mahkemelik olduk yani bu islerin aci tarafida az degil :) ilk kazada on gun yan yatamadim :)

kaç yaşında başladınız bu yarış işine? bende çok isterdim ama işte yaşım 30

@ilker özmüş

Ocak ayi 37 yasinda :) elite yani buyuk erkeklerde yarismiyorum master A yani 30-40 yas gurubunda yarisiyorum.buyuk erkeklerde yarislar daha uzun ama daha stabil torku kacar basi ceker lassa ana gurubu ceker kopanlar duser kalanlar arkasinda girer.masterlar ise hem kisa oldugundan hemde uzun yillardir yarisan hocalarin burada olmasindan cok oynak :) habire atak ve tetikte olmak gerekiyor.yarislari domine edecek gucte kisi yada takim yok gucler ayni tecrube ve antreman duzeyleri yarisiyor.siz ister buyuk.erkeklerde istetsrniz de master A gurubunda yarisabilirsiniz.

Bu arada bu ilk yarisim zaten :) ikinci yarisim da bu hafta oldu yazdim cizdim.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=137072

• Beğen
Tepkiler: ilker21
Geri