Karadeniz Teknik üniversitesi Bisiklet Kulübü

Çağrı Ç.

Aktif Üye
Kayıt
15 Ocak 2008
Mesaj
197
Tepki
76
Şehir
underground
Tıp Fakultesinden hocalar la pedalladık bi kere.. rast gelirsek yine çıkarız onlarla inş.. yazdıkların için teşekkür ederiz.. Tabiki kulüp başkanımız Ömer çok uğraştı.. onun ayrı bi emeği var.. gelirsen haberimiz olsun.. FACEBOOK tan KTUBİS e üye olursan fotolarımıza bakabilirsin.. Bizden haberdar olursun.. Sen eğer bisikletinle gelirsen bizimde senden haberimiz olur.. ii pedallar
 
  • Beğen
Tepkiler: Eren Yoloğlu
Scudo

müslüm açar

Aktif Üye
Kayıt
26 Mart 2009
Mesaj
193
Tepki
172
Şehir
gaziantep
merhaba arkadaşalr bu pazar giresundan trabzona gelmeyi düşünüyoruz. trabzondaki arkadaşların da bize katılmasından büyük mutluluk duyarız.Gezimiz yok bisikleti ile olup aynı gün içinde turumuza giresundan başlayıp öğlen saatlerine doğru trabzona varıp tekrar giresuna dönme planımız var. ilginiz için şimdiden teşekkür eederim
 
  • Beğen
Tepkiler: Eren Yoloğlu

cedfaruk

Daimi Üye
Kayıt
9 Ocak 2008
Mesaj
220
Tepki
100
Şehir
Trabzon
Tabiki yardımcı oluruz, hemen facebook KTÜBİS gurubuna üye ol oradan toplu msj yollanıp toplantı zamanları belirtiliyor, diğer bilgiler ve gerekli diğer herşey toplantıda hallediliyor. Ayriyetten KTÜ nün sayfasından kulüpler bölümüne ordanda bisiklet kulübüne girip iletişim bişlgilerinden yararlanabilirsin ;)
 
Kayıt
8 Kasım 2009
Mesaj
35
Tepki
3
Şehir
Trabzon
Ben de KTÜBİS üyesiyim. bu yıl üye oldum. ilk gezim gayet keyifliydi. tıotan yuvarlanmak ayrı bir zevkti. emeği geçen herkese bir kez de buradan teşekkür ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Eren Yoloğlu

hakan sancaktar

Daimi Üye
Kayıt
12 Temmuz 2009
Mesaj
292
Tepki
170
Şehir
ankara
ktü'nün mevcut yönetimiyle pikniğe bile gidilmez ama benden size bir öneri; kampüs koşusu düzenleyin, bisikleti olan katılsın: rektörlüğün önünden başlatın, lojmanlara giden göbekten matematik tarafına, makina falan, titiya göbekten jeofizik göbek rektörlük ve ilk göbek. 20 tur attırın çaylaklar terlesinler biraz :) fakülteler, bölümler, kızlar, erkekler falan fisman kategoride yarıştırabilirsiniz. büyük ödül ve slogan da "ilk üçe bol salçalı makarna" :) sponsorlara bakışı değiştiyse yönetimin, bolca sponsor da bulabilirsiniz. hem tanıtım olur kulup için, hem sosyal faaliyet falan filan..

ktü'de epey bi günlerim geçti. külüp tozu da yuttuk bir hayli. eski günlerim depreşti sabah sabah yaa :) her neyse, ktü'de bisiklet kulübü kurulduğunu öğrenmek heyeca verici oldu, haydi iyi çalışmalar..
 

samet_özdemir

Forum Bağımlısı
Kayıt
31 Mart 2010
Mesaj
1.292
Tepki
1.130
Şehir
Pendik
bende ktüden mezunum çok güzel olmuş bu oluşum dağcılık kulübüne üye olmaya gitmiştim ilk senemde üye alımları bitti demişlerdi olamamıştım ikinci senemde bizde ktüde ktü kartallarını kurmuştuk 4 arkadaş kesin görmüşsünüzdür bizimkileri halley cafede izlerler maçları 2008 şubatda mezun oldum ben uzatmıştım okulu beşiktaş maçları falan derken :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Eren Yoloğlu

Eren Yoloğlu

Forum Bağımlısı
Kayıt
12 Haziran 2009
Mesaj
703
Tepki
115
Şehir
Trabzon/Kocaeli
üniversitenin yönetimi hakkındaki görüşleriniz doğru ;) ama kampüs içi yarış tarzı bir şey yapmamız pek mümkün değil,her taraf öğrenci,bisikletle yanlarından o denli hızlı bir şekilde geçtiğimizde bisikletlilere bakış açıları değiştiricektir.Genellikle günlük hayatımızda ulaşım aracı olarak kullanıp benimsetmeye çalışıyoruz.Arada canımız agresif kullanmak isteyince de Titia'nın arkasında 250 metrelik bir patika var,ordan iniş şeklinde gerçekleştiriyoruz.
 

samet_özdemir

Forum Bağımlısı
Kayıt
31 Mart 2010
Mesaj
1.292
Tepki
1.130
Şehir
Pendik
arkadaşlara katılıyorum kampüs içinde yarış sadece cumartesi veya pazar günü sabah saatlerinde yapılabilir sadece çünkü kalabalık kampüs dengesizin biri önlerine atlar bişey olur haftaiçi çok sakat titianın arkasındaki yokuş bide tıp fakültesinden kampüse doğru inerken güzel yerler var oralardada agresif sürüşler yapabilirsiniz :)
 

metallizer

Üye
Kayıt
28 Mart 2008
Mesaj
39
Tepki
22
Şehir
Trabzon
Kampüse ulaşım için kullanmaya zaten devam ediyoruz, yeni bir yıl başlıyor, bisikletle ilgilenen arkadaşlarımız olacaktır, acaba KTÜde bu işle ilgilenen birileri var mı diye düşünen, yeni başlasam bana yardım edecek birileri var mı diye düşünen arkadaşlarımız olacaktır. Onları da aramıza katmamız gerekir, okulun açılması ile birlikte tanıtıcı faaliyetler yapmalı, günlük hayatta kullanımımızı da artırmalıyız(bahanesi olanlar için söylüyorum)
Geçen gün Mustafa ile birlikte ufak bir iş için kampüse gidiyorduk kayıt için gelen arkadaşlardan biri bizi durdurup bişeyler sordu, o denk geldi, denk gelmeyenlere de biz denk gelmeliyiz :)
Ha titia arkası parkur da bizi özlemiş geçen söyledi!!
 
Kayıt
14 Haziran 2010
Mesaj
70
Tepki
48
Şehir
istanbul
Ömer seni ve arkadaşlarını tebrik ederim. Ben 96 mezunuyum bizim zamanımızda okulda kulüp yoktu. çok engellendik... şimdi keşke orda sizinle beraber pedallaya bilseydim.
 
Kayıt
14 Haziran 2010
Mesaj
70
Tepki
48
Şehir
istanbul
sabahları ktü den çıkıp ziganaya pedallasam... zigana tünelinden yürüyerek geçsem. neler vermezdimki... bu satırları yazarken bile içim erimedi desem yalan olur. hele o dağların kokusu..... offff ulan ooooffffffffffff.....
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet Kur

Eren Yoloğlu

Forum Bağımlısı
Kayıt
12 Haziran 2009
Mesaj
703
Tepki
115
Şehir
Trabzon/Kocaeli
Ktü'yü kazanan bisikletsever arkadaşlar,buradan ulaşabilirsiniz.
 

ahmetçetinkaya

Forum Demirbaşı
Kayıt
11 Kasım 2008
Mesaj
401
Tepki
129
Şehir
antalya
Bisiklet
Specialized
AKÜBİT (Akdeniz Üniversitesi Bisiklet Topluluğu) ten selamlar herkese.

Yarış
Nihayet kampüsümüz içerisinde bir yarış organizasyonu projesi hayat buldu.
(link)
herkesi bekliyoruz........