Scudo Sports

Karadeniz Teknik üniversitesi Bisiklet Kulübü

Merak ettikleriniz için,bize daha kolay ulaşıp,takip edebilmeniz için;

(link)

Scudo
Mrb arkadaşlar bende giresun üniversitesi şebinkarahisar ubyo da öğrenci arkadaşlarla bisiklet klübü kurmak istiyoruz. Kurabilmemiz için nelere ihtiyacımız var olduğunu bilmiyoruz. Bunun hakkında gerekenler neyse bir bilginiz varsa yardımcı olursanız bana sevinirim. mesaj olarak ta yazarsanız olur. şimdiden teşekkürler.

Trabzonda son 2 haftam ve geldiğim günden beri birilerini görmek ya da ulaşmak istedim tur yapalım diye... Tek başıma dolaşsam da -sanki yabaniymişim gibi tüm bakışlar üzerimde olduğundan- çok istediğim bir şey değildi... Trabzona geldiğim gün forumda Trabzon'da ikamet ettiğini gördüğüm bir kaç kişiye mesaj attım daha dün birisi dönüş yaptı... Umarım bu son 2 haftamda bir şeyler yapabiliriz...

Kulübe üye olmak için üniversite de okumak şart mı arkadaşlar ?

@Hasan Saylık biraz geç cevap veriyorum ama cevapsiz kalmasın. Kulübe kayıt olmak için kurallar gereği üniversitesi öğrencisi olmak zorunlu.

@Ekincan33 Zaten taşındım Trabzon dan ayrıca Samed vardı elektronik öğrencisi onunla arada sürüyorduk, kendisi halen çok aktif bissiklet süren birisi.

Geri