Arkadaşlar merhaba,
Tur' u planlayan Bicycle16 Erhan ile görüştüm. Buluşma yerine (İzmir Yolu Kafkas) herkesin rahat gelmesi açısından buluşma saatini 9:30-10:00 gibi düşündük. Buluştuğumuzda yer konusunda ortak bir karar verip yola çıkacağız. Gelmeyi düşünen arkadaşların bilgisine...
arkadaşlar çok üzülerek yarınki geziye gelemiyeceğimi bildirmek istiyorum
iş yerinden bir arkadaşım rahatsızlandığı için yerine beni çağırdılar yarın çalışmak zorundayım çok üzgünüm ama ileriki haftalar ile ilgili çok güzel planlarım var arkadaşlar saygılar
evet haklısın ama sabah hava kalktıgmda hava baya bi karanlıktı ve yagmur yüklüydü ....erhan arkadaş bu işi organize ettigine göre gelmemesini turun olmayacagına yorumladım ..başka bi r sefere hoşçakalın.....
arkadaşlar 30 mart pazar günü hepimiz bir araya gelelim mümkünse..güzel bir gezi yapalım daha yeni yeni tanışmaya çalışıyoruz relax herşey mükemmel olacak görüşmek üzere herkeze saygılar
arkadaslar önemi yok artık bır dahakı tura gelıcem dıyen arkadaslar gelemıyeceklersede sabahta olsa mail atsınlar yada buraya yazsınlar sabah bulusma yerıne gıdıpte tek basına sap gıbı bakınmak hıc keyıflı olmuyor emın olun ama bır daha sefere dıkkat edelım beraber pedallamak dileğiyle