Scudo Sports

karacabey turuna varmısınız.?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@bicycle16

Arkadaşlar merhaba,
Tur' u planlayan Bicycle16 Erhan ile görüştüm. Buluşma yerine (İzmir Yolu Kafkas) herkesin rahat gelmesi açısından buluşma saatini 9:30-10:00 gibi düşündük. Buluştuğumuzda yer konusunda ortak bir karar verip yola çıkacağız. Gelmeyi düşünen arkadaşların bilgisine...

Scudo
@infinite dream

biraz gec oluyor gibi ama artık aksama konusuruz bu konuyu

valla gıdıceklerden kımse yok ortalıkta umarın sabah orda olursunuz ne dıyım

arkadaşlar çok üzülerek yarınki geziye gelemiyeceğimi bildirmek istiyorum :(
iş yerinden bir arkadaşım rahatsızlandığı için yerine beni çağırdılar yarın çalışmak zorundayım çok üzgünüm :( ama ileriki haftalar ile ilgili çok güzel planlarım var arkadaşlar saygılar

@bicycle16

arkadaslar gelıcem dıyen arkadaslar herkez erhan gıbı haber verseydı gelmıyecegını bı sorun olmazdı ama ne yapalım baska zaman gıtmek dıleğiyle

@SILyAN

evet haklısın ama sabah hava kalktıgmda hava baya bi karanlıktı ve yagmur yüklüydü ....erhan arkadaş bu işi organize ettigine göre gelmemesini turun olmayacagına yorumladım ..başka bi r sefere hoşçakalın.....

arkadaşlar 30 mart pazar günü hepimiz bir araya gelelim mümkünse..güzel bir gezi yapalım daha yeni yeni tanışmaya çalışıyoruz relax :) herşey mükemmel olacak görüşmek üzere herkeze saygılar

@bicycle16

pazar günü , abdal köprü yanında bisiklet evi var hava iyi oldugunda orada 09 00 gibi görüşebiliriz..

@sportmen

arkadaslar önemi yok artık bır dahakı tura gelıcem dıyen arkadaslar gelemıyeceklersede sabahta olsa mail atsınlar yada buraya yazsınlar sabah bulusma yerıne gıdıpte tek basına sap gıbı bakınmak hıc keyıflı olmuyor emın olun ama bır daha sefere dıkkat edelım beraber pedallamak dileğiyle

hoscakalın

abi bn karacabeyde oturuyorum geziye gelmeye çalışıcam ama bnimde kondisyon eksikliğim var mesafa biraz uzun

Arkadaşım aradan 1 seneden fazla zaman geçmiş büyük ihtimalle hala düşünülmüyordur.

Aslında düşünülse çok iyi olur.Gerçi şu an eskişehirdeyim ama tahminen 2 hafta sonra Bursa da olurum.Umarım finalde sorun çıkmaz...

@Dinçer ÜNSAL

Arkadaşlar bu tur 23 Mart 2008 tarihinde yapılması planlanmış, sonradan da yapılamadan iptal edilmiş bir turdur.

Lütfen cevap verirken, mesaj yazarken, tur duyurusunun tarihine dikkat edelim.

İyi turlar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri