evet adem ,o dizi önümüzdeki hafta göster ,röntgen çekilecek,bu gün gene diz ağrısı oldu 25 ağustosdan beri senin dizde sorun var, dönüşte seni kolladım, sen eski adamsın anadolu performansta çok emeğin var, bana iyi haberleri ver, ,eminönü yakada adem beni karşıladı saat 07.40 da çıktık ,ve 9 a çeyrek kala göktürk e geldik ben göktürk 'ü çok beğendim petrol ofisinin orada toplandık, sadece sabah adem ile eminönünden göktürk 'e durmadan bastık evet adem bu dizi öne al ,,,
(link)
adem bu yolu kullandık ,,
@enver avcı
enver ademi kollama durumu yaptım mecburen ,,dizi ağrıdı yüklense lif mif kopar idi,neyse geldik yahu ,bu arada yalnız dönüşte özkan kanki ile çevre yolundan ayrıldık ama hakikaten kafam şişti ora çekilmez gürültüye dayanamadım, aynen taksim tarafına, haliçe yöneldim, fakat halici kuzeyden alınca, vay anasını ne göreyim duvar rampalar, kasımpaşalaramı çıkmadık yahu ..neyse bu karaburunda anladımki dönüşte aynen aynı yerden olacak, sevmiyorum aynı yerden dönmeyi, ama yapılacak bi şeyde yok hani,,şimdi sabah gidişte araç az idi kamyon var idi ama bi yerde dönüyorlar idi ,yükü boşaltmak için valla o göktürk buluşma yeri olur, dönüşüde aynı yerden yaparız bi dahaki sefere,,
@Erkan Közen
ülen erkan saatleri yazdım burada saat 07.10 da gemi kalktı, bu arada kerimde yoktu sinan çakırda ,,sağlık olsun,,
@Ali Demir
ali dostum o yoğurt çok güzeldi, manda yoğurdu imiş...:in:
@M.atay
atay geçmiş olsun ,,