Scudo Sports

'' karaburun performans turu 120 km ''ekim ayı''

@enver avcı

Tesekkur ederim.En kisa zamamda gorusmek uzere..

Scudo
evet adem ,o dizi önümüzdeki hafta göster ,röntgen çekilecek,bu gün gene diz ağrısı oldu 25 ağustosdan beri senin dizde sorun var, dönüşte seni kolladım, sen eski adamsın anadolu performansta çok emeğin var, bana iyi haberleri ver, ,eminönü yakada adem beni karşıladı saat 07.40 da çıktık ,ve 9 a çeyrek kala göktürk e geldik ben göktürk 'ü çok beğendim petrol ofisinin orada toplandık, sadece sabah adem ile eminönünden göktürk 'e durmadan bastık evet adem bu dizi öne al ,,,

(link)

adem bu yolu kullandık ,,

@enver avcı

enver ademi kollama durumu yaptım mecburen ,,dizi ağrıdı yüklense lif mif kopar idi,neyse geldik yahu ,bu arada yalnız dönüşte özkan kanki ile çevre yolundan ayrıldık ama hakikaten kafam şişti ora çekilmez gürültüye dayanamadım, aynen taksim tarafına, haliçe yöneldim, fakat halici kuzeyden alınca, vay anasını ne göreyim duvar rampalar, kasımpaşalaramı çıkmadık yahu ..neyse bu karaburunda anladımki dönüşte aynen aynı yerden olacak, sevmiyorum aynı yerden dönmeyi, ama yapılacak bi şeyde yok hani,,şimdi sabah gidişte araç az idi kamyon var idi ama bi yerde dönüyorlar idi ,yükü boşaltmak için valla o göktürk buluşma yeri olur, dönüşüde aynı yerden yaparız bi dahaki sefere,,

@Erkan Közen

ülen erkan saatleri yazdım burada saat 07.10 da gemi kalktı, bu arada kerimde yoktu sinan çakırda ,,sağlık olsun,,

@Ali Demir

ali dostum o yoğurt çok güzeldi, manda yoğurdu imiş...:in:

@M.atay

atay geçmiş olsun ,,

evet korsan hasanı öne bi daha geçirmeyin adam aşka geliyor yakalayana aşkolsun o ne hız be kardeşim..
:)

Tesekkur ederim Kudret abi.Bu arada Kerim sabah beni aradi sizi iskelede bulamamis.Sonrasinda Catalca yapmis.Neden bulusamadiniz kendisiyle konusursun abi.Rotanin teknik detaylarini paylasirmisin.?

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@M.atay

atay,
10 uncu sayfaya bakarsan orada saat 07.10 da vapur kalkıyor dedim kadıköyden vapuru kaçıran dona kalır dedim kerim o mesajı görmedi herhalde valla erkanda görmemiş tesadüfler iki oldu ,,:)

@M.atay

turun teknik detayları olmadı yalnız sabah 32 km de durum şu ben ve adem dualı, 07.40 çıkış göktürk'e varış 9' a çeyrek kala yaklaşık 1 saat 5 dakika 'da 32 km yi no mola ile aldık fakat ekip toplanamadı nerede göktürkte, zati orada performans rafa kalktı,serbest sürdük ama göktürkte buluştuktan sonra korsan hasan öne bi geçti animallah uçtu rampalarda ,önde hasan bastı adem bastı,
attilla var o bastı buraya üye değil bir çocuk var idi o da bastı ümit o 26 da adem 26 da ve hasan 28 ve 23 hacimde ve attila 28 jantta ,,

evet karaburunda bitti yalnız sahil nefis idi..yazın ora çok iyi olur plajıda acaip kalabalık olur tabi,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi performans turu dediğin böyle olmalı :rolleyes: Katılan dostların ayağına sağlık güzel bir tur oldu :in: Karaburuna giderken bi BMW gördüm şaftı fena dağılmıştı :D

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@Hasan Bahri Toros

evet hasan doğru ,yalnız sen dayanamadın tabi göktürkten sonra azıya aldın ,hasan kış topiği var ,orada bu etap gene olurda yalnız artık bi dahaki sefere tabi ademin dizi iyileşmesi lazım biz basarız adem ile ademi ben alibeyköyden alırım ve direk göktürk üzerinden karaburun bu günki rota gidişte iyi idi...yalnız hasan dönüşü aynı yerden yapacağız el mahkum kafam şişti çevre yolunda ...:)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=123219&page=4

kış topiğini arada sırada yokla bu kış senle işimiz var karaburunda ,,

hasan bu arada o ümit neydi yahu 26 jantta deli gibi dönüştede bastı o çocuk çok iyi, buraya üye değil..

@Kudret Kurtcebe

Abi ara sıra yaparız yine karaburun, kurtdoğmuş Ümit bizim takımda :in:

Kudret abi karaburun güzeldir performans etabı olarak..yalnız nisan ayından beri o yollardaki çalışma hiçmi bitmez be abicim:eek:ha: giderken size denk geldik bugün yoğurtta gözüm kalmadı değil ama ağırlık yapar diye yemedim :D gammazlamak gibi olmasın ama sizden bir abi kamyonetin arkasına takılmıştı tehlikeli geldi bana dikkat etsin :confused:

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
@Hasan Bahri Toros

yav o çocuk ne be kardeşim ,onun altında 28 jant 23 hacim olsa tekerler havalanır,,:)

@dogan_69

doğan zati ,olayı sabah yaptık adem ile saat 07.40 çıkış 32 km yi 1 saat 5 dakikada aldık göktürk e geldik yalnız o göktürk yoluna gelişi , başka yoldan yaptık o yolu beğendim iki adet kemer geçildi, kemerburgazda hasdal yoluna baktım kamyonlar jet gibi gidiyor idi,,evet tehlikeli bi hareket tabi ,,şimdi o yoğurt hakikaten güzel idi göktürkte çok beklendiği için olay performanstan çıktı,,

abi 06:00 da çıksaydım çoktan yetişirdim 06.30 çıkış yaptım ben 40 dakikada geldim bu pazar bir şey yapamadım bir günüm öylece öldü

@Erkan Közen
sabah kerimle seni gördük sanırım şimdi profil fotografından çıkardım sende bizi görmüş olman lazım birbirimizi tanımamak kötü oldu

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi biz kerim abiyle 7de eminönü iskelesindeydik siz sanırım denturlarla geçtiniz karşıya karşılaşmadık
7.30 gibi kask takmayan hasan abi geldi, tam 1 saat bekledik, yoksunuz diye şans eseri PAB çılardan bir arkadaş ile karşılaştık nereye dedik çatalca tarafına dediler sizden haber alamayınca 3 kişi PAB ekibine katıldık eminönünden 14 kişi çatalca yapıp döndük
güzel turdu bana 189 km yazdı ortalama hız 23 km civarındaydı ama seninle yine görüşemedik saglık olsun keşke telefon kullansan abi :)

@Sinan Çakır
bilemedik kardeş ben dedim onlar geçmiştir diye fazla beklemedim

aynen kudret abi ya tam 1 saat bekledik 06:55 de eminönü isledeydik sinan la ama kimseyi göremedik yetişicem diye evden yarım saatte geldim 2 yumarta yiyip :) hatta abi biz karaburuna paralel geçerken köprünü üstündeydik seni formadan tanıdım alttan geçtiniz 4 kişi sendin sanırım neyse abi başka pazar ayarlarız gene atay abiyede geç ulaştım kızı ateşlenmiş o yüzden gelememiş.

Herşey çok güzel olarak belirtiyorsunuz şu an ben şoktayım ve artık psikolojik tedavi görmeyi düşünüyorum.Aramızdan yok olan iki kişi KARABURUN'dan çevirip gitmişler ve Edirne Saraçlar da NİYAZİ'DE ciğerlerini yemişler diye bir son dakika haberi aldım ve açıkçası yıkıldım Kudret Baba .Adam resmen performans için yaratılmış.:rolleyes::rolleyes: Bizden birini kamyona tutunmuş olarak görenlerde varmış onuda biliyorum ben ve şahitlerle birlikte medyaya vermeyi düşünüyorum o malum kişi KORSAN HASAN'DIR.:):evil::evil: ADAMA SORARLAR madem kamyona tutunucan niye boşuna bisiklete ,formaya ,spd ye para veriyon ... HASTAMISIN derler YOKSA (HEMŞİREMİSİN )Doktora ihtiyacın varsa buyur derler.Ne işin var Recep İvedik gibi kamyonculara takılıyorsun.. :):mad:

Bu arada unutmadan bugün 163 km yi laylaylom olarak devirmişim.Dursunköy ve hadımköy Esenyurt üzerinden Avcılar'a geçme imkanım vardı ama bu şansı değerlendirmedim.Ve dönüşte Kudret baba senin sayende Yeni ve çok güzel bir asfalt yol ve orman alanı keşfettim.Teşekkür ederim.

kerim,erkan ,sinan ben nerede idim biliyormusunuz içeride yani eminönü iskele içinde iskele içine girse idiniz ben orada idim dışarıda ayaz var idi ve ben saat 06.45 de geldim içeri girdim jeton aldım ama ,evet içeride bekledim içeriye gelen olmayınca dedim gelmediler bundan sonra herkes içeride bekler dışarda değil gelen içerde bekler ,eminönü iskele dışı değil iskelenin içinde jeton klübelerin orada ,neyse sağlık olsun ,şimdi kış topiğine geçiyoruz bura bitti,,ayrıca kask takmayan hasandan bi dahaki karaburunda imza alacağım kötü alışkanlığı var bi gün testiyi fena kırar,,

@Ozkan Aydin

valla korsan hasan ise ben görmedim dönüştemi oldu yoksa gidiştemi oldu önden uçtu gerçi,,evet sinan dostum ile enver babo dönüşte yok idi ,evet o yollar tayakadın güzelde ama biliyorsun arnavutköyde kötü oldu kalabalık ve trafik,ve hatta kafam senden ayrıldıktan sonra çevre yolunda şişti bu arada çevirme yapan polisler ile muhabbet ettik çevre yolu bisiklete yasak , ama muhabbete önce ben başladım durdum dedimki danimarkada devlet bisikletliler için otoban yolu yapacak dedim polisler şaşırdı tabi ,
amsterdamda 1 milyon kişi bisiklet kullanıyor dedim polisler bi daha şaşırdı valla dediler buranın öyle olması zor dediler ,,araba budalası bi millet özkan kanki şimdi kış topiğine geçiyoruz orada tekrar karaburun olacak ,ademin durumu beni üzdü bu hafta kesin doktora görünmesi lazım artık,,

@Erkan Közen

karaburun çıkış saatin 06.00 erkan ben 06.00 da çıktım ,,neyse bi dahaki sefere kesin gideceğiz...ve herkes eminönü iskele içinde beklesin artık dışarda bekleme yok zati durulmaz ayaz olur kışın..

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRhdTMU_s0Hqrqprj2ma2ncVQv_pNWkMDw5rZ9fkKl68Xa32Ma4

jeton klübelerin orada beklenir ,iskele içi ,dışarda bekleme olmayacak,,

@Hasan Bahri Toros

o gördüğün bmw özkan babanın şapkasını almak için en önlerden durup geride kalınca kamyonlardan fırsatda bulamayınca geriye düştü tabi... zaten gruptaki herkesi ezer geçerim diye bir şey de söylemedim.ayrıca gördüğün bmw nin arka göbeği şaftı dağıtmış olmasına rağmen sizden 5 dakika önce çıktık karaburundaki rampayı jetsinan ile beraber.. sonrasında ise senden ne ses vardı ne görüntü.pilinmi bitti korsannn.... jetsinan maşallah bir bastı 700-800 metre önlerde bastırdı.e altında karbon var boru değil :D yinede dağılmış bir göbekle dürbünle göremeyeceğin kadar önünde olmak yeter de artar bile.yoksa bana yetişmek içinmi kamyonlara tutunup onlardan medet umdun... :D:D yakışmadı sana korsan... göbek iyice dağılıp sürtünmeye başlayınca göktürk girişine yakın bir yerde sağda duran bir araca rica ettim kamyonetin arkasına atıp hasdala kadar bıraktı beni.hasdaldan ablam gelip aldı ve bisiklet haşat vaziyetde eve geldim.yolda sinan abiyi yakaladık adam banamısın demedi.yok binmem dedi.karbon varken bende binmem tabi :D sinan abi namını haketti bence.JETSİNAN. yoksa jetcarsinan mı desek ;) neyse hasan bidahakine kamyonetlere tutunma afişe oluyorsun millete yakışmıyor sana.... yada tutunuyorsan dağınık göbekli olmasına rağmen yetişemediğin bmw lere laf etme aslanım :alkis:

kudret baba bmw ye yetişmek için kurnazlık yapmıştır korsan... sonrada yetişebilseydi şey derdi.senden 10 dakika sonra çıktım ama bak yakaladım seni.ne o yetişemedinmi bozuk göbekli bmw ye korsaaaaaaaannn :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: sinan aksu
@enver avcı

biliyorum her zaman talı bir rekabet söz konusu ,bende hakem olurum ama gerçekten sizlen gitmek çok zevkli ,bu arada sinan dostuma teşekkür ederim bar için ,enver babo sensiz olmaz senle pedallamaya devam özkan kanki sen ben sinan aksu dostum,ve tabi korsan hasan,
bu arada o ağaç kesenlerin ifadesini jandarma almıştır herhalde,,bu arada zati belli idi dönüşte dağıldı bisiklet arkadan sesler geliyor idi ,enver babo gördün ora 23 hacim 28 jant ve 50 diş valla açıkça 2 inci bir bisiklet düşünüyorumda ama hangi para ile çok para çok ,karbon olacak tabide, alıştık karbona, karbon asla uzun yollarda beni yormadı ,yalnız hafif aliminyum acaba aynı etkiyi yaparmı, yol sarsıntısını direk karbon kadro emiyor yutuyor ,hafif aliminyumda durum nedir ,hiç hafif aliminyum kullanmadım ,,

Geri