Scudo Sports

Karabük-Yenice-Devrek-Çaylıoğlu (4. Gün: 10 Ağustos 2009, Pazartesi)

Merhaba
Süleyman abi anlatımın gerçekten çok güzel olmuş. Az çok geçtiğimiz yollar farklı gözüktü sayende. Sizlerin içtenliğiyle güzel vakitler geçirdik. Heleki ramazan abiyle o akşam mutfak muhabbetleri bir ayrı oldu :) Trabzon hayalimizde sizlerle birlikte pedal çevirmek isteriz. O da olmazsa başka yollarda... :) Tekrar karşılaşağımız günü bekliyoruz. :)

Sevgilerle... :)

Scudo
tebrikler süleyman bey ve ramazan bey. ayaklarınıza sağlık. paylaşım için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
@Kemal Faruk Doğan
Faruk merhaba... Gerçekten Safranbolu, Konarı ve Karabük, gezimizin en keyifli bölümüydü... Sizlere tekrar teşekkür ediyoruz... Umarım tekrar birlikte pedallama fırsatını yakalarız... Tekrar teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Kemal Faruk Doğan
Ben çok Geçtim oralardan ereğli felen amasra zonguldak pınarbaşı amasranın çıkışı zordur ama ya zorlanmıştırsınız

Sevgili yol arkadaşlarım,forum dostlarım;

Bilmiyorum kimin haberi var kimin yok. Ama çoğunuz duymuşsunuzdur zaten,ama ben de üzüntümü dile getirmek istiyorum. Bu ileri yaşına rağmen yolların fatihi olabilmiş, hepimizin de gönlünü fethetmiş olan SÜLEYMAN ŞATIR abimizi KAYBETMİŞİZ . Ben de bu acı haberi onun yol arkadaşı Ramazan Kuruçay kardeşimden az önce öğrendim. Kendisini yakından tanıma fırsatı bulabildiğim için şeref duyuyorum. Kendisini ve Ramazan kardeşimi bu yaz ,bu yazıda bahsedilen turda bir gece misafir etme şerefine de sahip olmuştum.(yazının başındaki ilk resim benim evin önü). Şu an bunları yazarken bile yanlış yapıyorum,sanki kaybetmemişiz de ben büyük bir pot kırıyorum gibi hissediyorum.Keşke öyle olsaydı. HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN.
(Bu haberi onun anısına bu başlık altında yazdım)

Geri