Scudo Sports

Karabük-Kastamonu (çadırda 2 gece)

selamlar bende ip çekiyorum safranboluya gelebilmek için. 1 ayım kaldı. bir çadırlı turda beraber yaparız artık:) çok güzel fotolar. en batısıda olsa karadeniz bir başka :D

Scudo
@atahan07

Temmuzun kaçında geliyorsun ama? Ben temmuzun ikinci yarısı Yalova'ya yıllık izni geçirmeye gidiyorum.Ağustos başında gelicem. Çadırlı geziler yaparız.(çadır+uyku tulumu+mat varmı ama sende ?!)

Resimler ayrı güzel, anlatım ayrı güzel..yüreğine sağlık.İyi turlar dilerim..

Ereğliden selam, çok hoş bi gezi olmuş, hissedip yaşamışınız, yaşadıklarınızı da çok güzel hissedip yazmışınız, teşekkürler... Ereğliyi de düşündüğünüzü yazmışınız, bekleriz, kimbilir gelirsiniz, biz de sizi karabüke kadar yolcu ederiz.....

En deli renkler çizgilerle
Gören gözlere tünekler kurar
Konsun üstüne, dinlensin diye kuşlar.......Can yücel

• Beğen
Tepkiler: Tuncer Bayık
çok güzel bi gezi olmuş,

yağmurda bisiklet surmenin ne kadar keyifli olduğunu bilirim. özelikle orman yolundan gidildiğinde toprak, ağaç, çiçek.. kokusu birbirine karışıyor ve misliyle keyif alıyosun...

paylaşım için teşekkürler,

turlarınızın devamı dilegiyle...

• Beğen
Tepkiler: Tuncer Bayık
Gezinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler.

Gayet güzel bir gezi olmuş. Tuncer abi bizde yaşıycaz daha doğru düzgün tecrübemiz yok böyle uzun yol :)

@Tuncer Bayık Öncelikle tebrikler :) Bende bu aralar böyle bir sürüş gerçekleştireceğim. Karabükte okuyorum Kastamonuya kadar gidebilirim diye düşünüyorum. Acaba ''bak burası önemli, burada dikkat et, şunu eksik etme, şu rotayı kullan'' diyeceğiniz bir yer var mıdır? Ben sizin gibi kamplı değil gideceğim sadece biraz zaman geçirdikten sonra otobüs ile geri dönmeyi planlıyorum :)

Geç okudum ama çok keyif aldım. Tebrikler.

Arkadaşlar konu sahibi arkadaşımızı maalesef 30 Ağustos 2016 tarihinde elim bir trafik kazası sonucu kaybettik. Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

(link)

Allah C.C. rahmet eylesin cennet mekan olsun.

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
Allah rahmet eylesin....

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
Geri